Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ablaların var burada kız sen bir dur bakayım.biz aylardır uğraşıyoruz olmuyor üzülüyoruz sen hayata yeni başladın.neşemiz olacaksın sen

yoohh yohh üzülmüyorum 1 seferde olucanı bende düşünmüyodumm ama adet yüzünden karın ağrısı çekiyorum ve şu adet düzensizliği yüzünden ne zaman adet olucamı bilmiyorum her işim muamma yahu :26::26::26:

ahahaha daha ayrıntı yokmuydu?
bende 26-09-1978
tam 10 yaş var aramızda
bizde bekliyoreeeeee ama olmuyoreeeeeeee
kaç aylıktı düşüğün?

daha ayrıntılarım çooook :)))
7 haftalıktı evlendim hemen hamile olmuşum çok üzülmüştüm daha evliliğimin tadını çıkaramadım diye. ev işi falan zor geliyordu ilk başta üzülmüştüm hamile kaldım diye sonra Allah aldı elimden hemde öyle bir aldı ki düşük yapışım çok zor olu (
hepimizin olur inşallah

ben çözemiyorum bazen çok iyi bazen delleniyo
bak ne güzel yanında kalmış en azından
bu kız sinirden bişey olur mu ya da yapar mı demedi
hain koca

ne olacak? ne yapacaksın ki?
kızım seni öpüşmek sayfasında yakaladım.koca kadınsın ne işin var öyle yerlerde:26::26::26:

son adet tarıhlerımı yazayım da size bi sonrakı adet tarihim ve yumurtlama tarihim hakkında bilgi verin
ben işin içinden çıkamıyorum..
28.08.2013
05.10.2013
25.10.2013
01.12.2013

ohooooooo buda muamma mı haline şükret
yarın öbür gün histeroskopi olacaktım adet söktürücü kullanıyorum baksana

yaz yaz ayrıntılarını
neden düşmüş?

son adet tarıhlerımı yazayım da size bi sonrakı adet tarihim ve yumurtlama tarihim hakkında bilgi verin
ben işin içinden çıkamıyorum..
28.08.2013
05.10.2013
25.10.2013
01.12.2013

valla canım senin tarihler değişik.9.ayda olmamışsın herhalde.o arada çok var.10.ayda daha fazla.sen boşver dedim ya yumurtlama şu bu.birlikte olun siz.rabbim verir.daha acele etme

yaz yaz ayrıntılarını
neden düşmüş?

evlenmiş hemen hamile kalmışş. kız eskiden herkes böle hamile kalıyormuş annemde hemen hamile kalmış ablama. eskıden nası becerıyorlarmıs bunu? gunumuzde o kadar cok kı bebek sorunu.. Allah herkese hayırlı bi zamanda hayırlı bi bebek nasip eder inşallah.. acele ediyorum sabırsızım takıntılıyım şu huylarımdan vazgeçsem aslında çok iyi olucakta...

ayrıca çocukluktan berı hep bi isteğim vardı eylul ayında dogum yapıp bebeğimin başak burcu olmasını istemiştimm.. şimdiye kadar ne istedysem oldu bilemiyorum belki de öle..neyse hayırlısı artık kızlar inş hamile kalır o duyguyu tadarız çok merak ediyorum annelik duygusu hamilelik duygusu nasıl bişi

eskiden erken evleniyorlarmış birde yedikleri doğalmış.
ben de neler istiyordum ama olmadı
boşver acele etme.seneye olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…