- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.361
gitmicem onu kovcam
bismillahirrahmanirrahimmmmmmm
nerden çıktın sen yahuuu
insan bir merhaba der
yemekten sonra görüşürüz
evdeki defileler filan ondan demek kiiiiiii
ne acıyacak acısa gitmezdi.ben bile anladım huyunu
iki yılı devirdikne kadarlık evlisin?
ah yanımda olsannnnnnn
Elifcim biz haber vermeden mi kırmızılara bürünüyo liste ben olmadımki henüz biz olunca haber vermiyormuyuz ona göre siz de kırmızı yapmıyormusunuz üzüldüm ben yaa
iki yılı devirdik
yanında olsam ne olcak kıı
Bi yumurtlama sonucu herkesin geldigi yoldan ciktim:))) dun.dediktr.noldu bugun boyle pat diye atlarim ortaya iste
yolacağım saçını başını
defile mi
acımasız hain koca :113:
ben gidiyorum. başım ağrıyo. uyuyayım azcık.
öpüyorum sizi
kızlar bugun kırmızılar gelmıs bulunmakta aralıga kaldı umıtlerr
ne demek ne oldu?
cevap vermedik mi yani?
kırmızı yani batı geçenler canım.tehlike çanları çalıyor anlamında
evlenmiş hemen hamile kalmışş.kız eskiden herkes böle hamile kalıyormuş annemde hemen hamile kalmış ablama. eskıden nası becerıyorlarmıs bunu? gunumuzde o kadar cok kı bebek sorunu.. Allah herkese hayırlı bi zamanda hayırlı bi bebek nasip eder inşallah.. acele ediyorum sabırsızım takıntılıyım şu huylarımdan vazgeçsem aslında çok iyi olucakta...
ayrıca çocukluktan berı hep bi isteğim vardı eylul ayında dogum yapıp bebeğimin başak burcu olmasını istemiştimm..şimdiye kadar ne istedysem oldu bilemiyorum belki de öle..neyse hayırlısı artık kızlar inş hamile kalır o duyguyu tadarız çok merak ediyorum annelik duygusu hamilelik duygusu nasıl bişi
Bak smileyler bende cikmiyo ayni smileydenn bende sana ona gore :))))
az işim var kocamla
Hıım anladım canım teşekkür pek bir belirtim yok ama kürtaj dan sonra işde bir kac gün gecde gelebiliyor hic bir belirtim yok derken cok hafif koltuk altımdan meme dogru hafif bir agrı o kadar başkada bişe yok yarında gelmez ise salı sabah test yaparım büyük bir ihtimal gelir gibi ama kısmet artık inşallah beybim benimledir
Oooooooo haei git git:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?