Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

daha hiç test yapmadın mı

Yok hic yapmadım ben test kolay kolay yapmam tatlım hayatımda bir kez yaptım oda hamile oldugumu ögrendim gerci kaybettim 3 aylıkken ama adetim cok düzenli aslında benim 25 gün de bir mutlaka olurum. kürtaj oldum agustos ayında ondan sonra bir kezde olsun ekim ayında 28 ci gün oldugum oldu ilk kez en fazla 1 gün gecerdi oda cok nadiren şimdi bende kendimi cözemiyorum adetlerim cok sancılı olurdu artık oda yok en azında yarını yinede bekliyim gelme ihtimali var gelmezsede inşallah beybi den dolayı gelmiyordur başka bişe olmasında allah korusun bir de test yapmam icin her hangi bir bellirtim yokki yaparsam boşa yaparım canım sıkılır gibi geliyor canım sabırla bekliyorum kırmızı gelicekmi diye :44:

Hadi git git atesin burdan yakti valla:))))))

Arkadas bu forumdakiler ne kuduruk cikti yahuu ben ben varim kani siringaylan cekilmis herhal:)))))

gün aşırı işteee çok mu?
bizimkinin niyeti yok valla
sofbenin ayarı düşükmüş dedim giremedim dedim ama ııııh kıpırdamıyor yerinden

bu kapris mi allasen
ailemi oldum olası benimseyemedi
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce

:))) sende benimsemezsen ailesini hatasını anlayacaktır eminim:)

4 gün kala erken olmuş.belki hamilesin.tekrar test yaptır bence

Bir arkadaş ne zaman ilacı bıraktığımı sordu İlacı içtiğimin üzerinden 5 gün geçti valla ben tamamen ilacın etkisi diorum çünkü ilk defa gecikti regl belirtim yok göğüslerim acıyo hafif akıntım var bilmiyorum ki hiç ümidim yok

Merhaba arkadaşlar,öncelikle bebek isteyen herkese tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin Allah ım...Benim 5 yaşında bir kızım var.25 yaşındayım ve 2. çocuğu istiyoruz 2 aydır..sat 9 kasımdı ama 28 günde adet olduğum için sanırım 6 aralık adet günüm.(İNŞ OLMAM)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…