Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

günaydın bacılar..
ateş ölçmeye devam
ama elif kızmış takvimimi kaldırdım
ama elif hanım o takvim bi gün oluşacak

hoşgeldin canım benimde bat 6 aralık

Son düzenleyen: Moderatör:
papatyam günaydın bugün kimse yok sanırım..benimde 6 gün kaldı bata ama bende hiç öyle ağrı falan yok sadece göğüs uçlarımda hassaslık var..hamilelikte ağrı olurmu acaba..

günaydın canım burdayımda geçmişi okuyodum anca bitti benim sağ kasıkda ağrı var bikaç gündür bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım hayırlı haftalar olsun..iki günde baya değişiklikler olmuş hamileler artmış süper..bişey sorcam canım bu ateş ölçme dil altındanmı oluyo..

evet cnm dil altından her sabah yataktan çıkmadan ve mümkünse hergün aynı saatte..

günaydın canım burdayımda geçmişi okuyodum anca bitti benim sağ kasıkda ağrı var bikaç gündür bakalım

paptya nasılsın cnm..
ateş ne alemde..benim ateş şu şekilde..
28-11-2013:06.10 ateş 36.6
29-11-2013.06.05ateş 36.6
30-11-2013.05.58ateş 36.5
1-12-2013.07.20ateş 36.5
2-12-2013.05.45ateş 36.5
düşüyorrr nasip hanım nerde..

iiyim canım sen nasılsın hafta sonu yoktun merak ettim seni benim ateşde bugün biraz düşük 36,4 :26::26::26:

iiyim canım sen nasılsın hafta sonu yoktun merak ettim seni benim ateşde bugün biraz düşük 36,4 :26::26::26:

hafta sonu hiç açamadım neti..kızın ödevi vardı okumaya başlıyo.benim kızda bi türlü okuyamıyo. onla uğraştım..
moralimde bozuktu.kocamın tel aldım sabah namazına kalkayım diye odane gece bi msj..konuşamadık nasılsın...seni merakettim..falanfilan..hiç sormadım kocama ama iki gündür konuşmuyorum..

çapkın olsa anlarım belki ama benim koca asla yapmaz derdim..yapmış..
diğer msj okudum sadece msj yazmış...karlı taraf demişki konuşalım hep msj olmaz.
ben çok hayır gördüm başkası hayrını görürmü bilmem..

canım benim çok üzüldüm o mesaj olayları bizdede oldu seni çok iyi anlıyorum numarayı alsaydın bi araştır bakalım neyin nesiymiş

bu erkekler hep aynılar

yani bi derdim olayına dönmesin işler..
ben de bensem o kocayı altına s*çtırana kadar süründürecem

bende çok güveniyodum canım oyüzden insan çok yıkılıyo psikolojim bozuldu dr bile gittim hepsi aynı işte kızım dayanamıyolar başka bi kadından msj gelince gerizekalılar

canım benim çok üzüldüm o mesaj olayları bizdede oldu seni çok iyi anlıyorum numarayı alsaydın bi araştır bakalım neyin nesiymiş

bu erkekler hep aynılar

aldım ama araştırlacak bişi yok belli ki bi kadın zaten ....kim olduğu nasıl olduğu hiç umrumda değil..
sende ne zaman oldu...
ben 8 yıl oldu evleneli böle bişe yeni oldu

aldım ama araştırlacak bişi yok belli ki bi kadın zaten ....kim olduğu nasıl olduğu hiç umrumda değil..
sende ne zaman oldu...
ben 8 yıl oldu evleneli böle bişe yeni oldu

benimde iki sene önceydi hattını bile değiştirdik ama bilemiyorum yapmak istedikten sonra yapar Allah fırsat vermesin

bende çok güveniyodum canım oyüzden insan çok yıkılıyo psikolojim bozuldu dr bile gittim hepsi aynı işte kızım dayanamıyolar başka bi kadından msj gelince gerizekalılar

kızım boşver ne kafaya takacan dediğin gibi..başka kadınkan msj gelmesine bayılıyolar.
benlede sorunu olsa tmm adam huzuru dışarda aramış derim belki..
günde 50 defa arar aşkım nasılsın nediyon.. yok seni özledim..
dur sen durrrr yalvaracak öldür beni bana eziyet etme diyecek..
piskopata bağladım lan bahhattin dediği gibi olmuyosa pıçaklıyacan..

benimde iki sene önceydi hattını bile değiştirdik ama bilemiyorum yapmak istedikten sonra yapar Allah fırsat vermesin

yapar bacım yapar.. sen güçlü dur eğme başını..
bence sadece kendilerini ispat etmek bunların yaptığı..bakın ben halendaha yaşlanmadım mantığı, bana karımı yok kafası..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…