- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.441
evet canım.önemli.hep aynı saatte olması lazım.
üşütmüşsündür vs bu durumlarda yüksek çıkar ateş buda durumu değiştirebilir tabi.
ama ateş ölçme bence çok iyi bi teknik.
boşverin ya ateş mateş.hayat kısa.böyle şeylere kafa yormaya değmez.çocuğunuzda olursa olur, olmazsa olmaz.bi o mu mutluluk.
ben bi gideyim çamaşır asıp geleyim..
Bu arada bende iki gündür yoğun akıntı oldu ama bi anda oluyor fooşşşşş diye ertesi gün bidaha ..bak şimdide oldu afetdesiniz..
ben bi gideyim çamaşır asıp geleyim..
bu arada bende iki gündür yoğun akıntı oldu ama bi anda oluyor fooşşşşş diye ertesi gün bidaha ..bak şimdide oldu afetdesiniz..
adetime daha tam 1 hafta var bi gebelik testi yapayım dedim... belki silik milik birşey çıkar diye. ama nerdeeeeeeee maşallah T kısmı bembeyaz pırıl pırıl , çizgiden eser yok .. zaten belirtim falan da yok.. sinir oldum
ne çamaşırmış be bitmedimi
kızım anca geldim
sende akıntı olmaması normal..herkesde farklı..ben gecen ayda aynen böyle oldum..bak bikaç gün sonrada göğüsler şişecek..
sonrada bel ağrım artacak veeeee kırmızı kart.
canım bir hafta varmış çok erken yapmışsın çıkmaması normal benim 4 gün kaldı yapmıyorum bat günümde yaparım bakalım hayırlısı olsun
ben şimdi sabah 05.30 da falan kalkıyorum..namaza..sonrada daha yatamıyom..
ben şöyle 05.30ile 06.00 arası ölçsem bi zararı varmı..
bencede iyi bi teknik hemde acabalardan kurtuluyosun..
ne o öyle bat geldi gelecek..
kızlaaarr ben geldimm.. yumurtlama dönemınden nefret ettım artık. 2 kasımda evlenen arkadasım evlenırken adettı. sımdı 2.5 haftalık hamıleymıs. kız ugrasmadı hamöıle kalmak ıcın kaldı çook sevindim aama darısı başımaaa başımıza :) kızdan taktik alcam :)
yuh be amma yumurta vamış karıda mıknatıs gibim çekmiş
kızlaaarr ben geldimm.. yumurtlama dönemınden nefret ettım artık. 2 kasımda evlenen arkadasım evlenırken adettı. sımdı 2.5 haftalık hamıleymıs. kız ugrasmadı hamöıle kalmak ıcın kaldı çook sevindim aama darısı başımaaa başımıza :) kızdan taktik alcam :)
he bide kızlar arkadasım dün eczaneden test yapmıs negatif çıkmıs ama kan pozitifmiş. eczanaeden test alıp yapmıcam bundan sora hatta hamile kalmayı unutucam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?