Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet canım.önemli.hep aynı saatte olması lazım.
üşütmüşsündür vs bu durumlarda yüksek çıkar ateş buda durumu değiştirebilir tabi.
ama ateş ölçme bence çok iyi bi teknik.

ben şimdi sabah 05.30 da falan kalkıyorum..namaza..sonrada daha yatamıyom..
ben şöyle 05.30ile 06.00 arası ölçsem bi zararı varmı..
bencede iyi bi teknik hemde acabalardan kurtuluyosun..
ne o öyle bat geldi gelecek..

ben bi gideyim çamaşır asıp geleyim..
bu arada bende iki gündür yoğun akıntı oldu ama bi anda oluyor fooşşşşş diye ertesi gün bidaha ..bak şimdide oldu afetdesiniz..

ben bi gideyim çamaşır asıp geleyim..
Bu arada bende iki gündür yoğun akıntı oldu ama bi anda oluyor fooşşşşş diye ertesi gün bidaha ..bak şimdide oldu afetdesiniz..

benim akıntım yok herkesde farklı oluyo herhalde off yaaa :26::26::26:

adetime daha tam 1 hafta var bi gebelik testi yapayım dedim... belki silik milik birşey çıkar diye. ama nerdeeeeeeee maşallah T kısmı bembeyaz pırıl pırıl , çizgiden eser yok .. zaten belirtim falan da yok.. sinir oldum

canım bir hafta varmış çok erken yapmışsın çıkmaması normal benim 4 gün kaldı yapmıyorum bat günümde yaparım bakalım hayırlısı olsun

kızım anca geldim
sende akıntı olmaması normal..herkesde farklı..ben gecen ayda aynen böyle oldum..bak bikaç gün sonrada göğüsler şişecek..
sonrada bel ağrım artacak veeeee kırmızı kart.

delü karı inş. yemeyiz kırmızı kartı geçem ay adetime 4 gün kala akıntım olmuştu vücumu dinlemekten deliricem yaw cuma günü bi gelsede görsek akmı karamı

canım bir hafta varmış çok erken yapmışsın çıkmaması normal benim 4 gün kaldı yapmıyorum bat günümde yaparım bakalım hayırlısı olsun

yok canım ya ne bilim yok gibi geliyor zaten.. bence olsaydı az birşey belirti olurdu. bir kaç gün öncesine kadar kasıklarımda batma falan vardı , ama o da geçti .hiç birşey hissetmiyorum.
iyi bir ev temizliği yapacam işte kendime ceza veriyorum :)))

kızsen hangi şehirdeydin 5,30 da kalkıyom demişisinde namaza burda 6 dan sonra başlıyo ezanlar

kızlaaarr ben geldimm.. yumurtlama dönemınden nefret ettım artık. 2 kasımda evlenen arkadasım evlenırken adettı. sımdı 2.5 haftalık hamıleymıs. kız ugrasmadı hamöıle kalmak ıcın kaldı çook sevindim aama darısı başımaaa başımıza :) kızdan taktik alcam :)

yuh be amma yumurta vamış karıda mıknatıs gibim çekmiş

Kac gündür giremiyorum nete, isten güçten
Bakalım benim bat bugun yarın gelir
Her ay olduğu gibi hiiiiiiic bi belirtim vs yok
Ağrı sancı batma hassasiyet akıntı vs vs hiiiiiic bi ipucum yok
Bakalım yaşayıp göreceğim artık)))
Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum
Umarım herkese iyi bir Aralık ayı başlangıcı olsuuuuuun

he bide kızlar arkadasım dün eczaneden test yapmıs negatif çıkmıs ama kan pozitifmiş. eczanaeden test alıp yapmıcam bundan sora hatta hamile kalmayı unutucam ..

Hatunlar ne yumurtalar pırtlatıyor beeeeee
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…