Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

elazığ cnm..burda 05.00 de falan okunuyo..güneş 06.20 de dğmuş oluyo.

gız elektirik gitti..
bu arada bende bi çorba yaptım..akşam nankör kedim (kocam) gelirse yesin

ne çorbası yapıyon zıkkım yesin onun gibiler

çok uzakmışız canım bee elazığ ist.

Arkadaslar bencede bu yumurtlama isine cok takilmayin bende ogluma adetten hemen.sora is gorup hamilr kaldim eger bu ayda hamile kalirsam.inssss yine boyle olacak yani isin.ozeti olacagi varsa Rabbim yazdiysa oluyor yoksa korunurken hamile kalanlar nasil olurdu

yapıyım.
ben senin bu ay hamile olacağını düşünüodum zaten.
önceki topice de yazdım hatta hatırlarsan..
ama belirtilere hiç inanmıyorum açıkçası.
o sebeple boşver rahat ol.

sğl canımcım inş. sizlere güzel haberler veririm

canım çook tsk ederım dr a hiç gitmedim sadece kızken ben adet oldğumda bayılıyordum dr kansızsın demır eksıklıgın var demıstı. onun dısında gtmedım dr a

hamile kalmak istiyorsan dr kontrolünden geçmeni tavsiye ederim...genel bir muayene yaptır hatta smear testini de yaptır dr la görüş hamilelik düşündüğünü söyle ve folik asit takviyene başla..daha sağlıklı olur böylesi...eğer bir engelin varsa rahimde ya da yumurtalıklarda da öğrenmiş olur tedavine başlarsın..birşey vardır diye söylemiyorum bunu..varsa zaman kaybetmemen için ve sağlıklı bi gebelik için söylüyorum...dr un muayeneye göre hemen başla çalışmalara der...iltihap falan bile olsa önce tedavi olman gebeliğin içinde önemli daha sonrasında sorun çıkmaz..ben öyle yaptım..muayenemi yaptırıp smearimide yaptırdım dr a gebeliği düşündüğümüde söledim muayene ve smeardan sonra onay verdi folik asite başladım ay gelmeden gebiş Allah en kısa zmnda sana da nasip etsin tatlım..

dışarda baktığım bi kedim vardı.hastalandı.doktora götürdüm.
iki gündür klinikteydi.
dün akşam ölmüş.
2 saat önce öğrendim bende.
o kdar üzgünüm ki anlatamam.

çok üzüldüm canım bende hayvanları çok severim

hamileliğin hayırlı olsun.
başka çocuğun varmı:44::44::44:
Allah razı olsun bacım tşk ederim...var canım 10 yaşında tatlı bi kızım var ellerinizden öper
hiç iyi değilim canm.sen nasılsın ?
hyrdır meleğim yaa sen böyle yaparsan biz napıcaz enerji kaynağımızsın sen bizim...

bende mücadele bildiğin üzre bulantılarla başım belada..yuvarlanıp gidiyorum ama snn de iyi olmanı istiyorum
dışarda baktığım bi kedim vardı.hastalandı.doktora götürdüm.
iki gündür klinikteydi.
dün akşam ölmüş.
2 saat önce öğrendim bende.
o kdar üzgünüm ki anlatamam.

ahh canım kıyamam yaa başın sağolsun...hayat işte bi gün var bi gün yok...hepimiz için geçerli..sıkma canını..o neşeli halini istiyorum seviyorum yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…