Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hoş geldin belki gelmez kız hemen moralini bozma benimde 6 sı :26::26::26:

adetten sonra 2 rekat namazdan sora birlikte olduuk dio hemen de kalmıs. yumurtlama dönemı nasıl oluyo o zaman yalan mı oluyo

canım herkesin yumurtladığı gn aynı değil...dr lar genelini söylüyor...işte 28 günde 1 adet olan 14, gün yumurtlar diye...hatta aynı kişi bile her ay aynı gün yumurtlamıyor...ben 30 günde bir adet oluyorum bazen 15. bazen 18. bazende 9. gün yumurtladığım oldu...arkadaşın demekki adeti biter bitmez yumurtlamış yada bi kaç gün sonra yumurtladı içinde sperm kaldıysa döllenmiş olabilir...allah tez zamanda sana ve isteyen herkese versin hep dua ediyorum...

hoş geldin belki gelmez kız hemen moralini bozma benimde 6 sı :26::26::26:

Gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez ama pekde umut baglayamiyorum
Gerçi en cok bu ay çalıştık ama.tabi bizim cokumuz gerekenin yine altında
Bu ay ovu testi kullandım ben
Adetimin 7. Gunünden düne kadar.
Hiç tam koyu çizgi yakalayamadim
Ya testten ya benim yumurtlama günümun abuk olma ihtimalinden ya da yumurtlarken bile yeterli LH seviyesine erişmiyorum.
Tam koyuyu yakalayıp çalışamadım diye cok umutlu değilim
Ama ortalama çalısmam gereken günlerinde cogunda çalıştım bu nedenle azda olsa umudum vaaaaaaar

inşallah canım.. amin.. ama ben yumurtlama işinden anlamıyorum hiç neye göre hesaplanıyor nası anlıyorsunuz ne gibi belirtileroluyo yumurtlama döenımde.

inşallah canım.. amin.. ama ben yumurtlama işinden anlamıyorum hiç neye göre hesaplanıyor nası anlıyorsunuz ne gibi belirtileroluyo yumurtlama döenımde.

Belirtileri yakalayabilirsen deger kazanıyor
Mesela akıntı oluyormuş yumurta aki gibi.ben hiiiic tespit edemedim
Ateş ölçüyorlar . Bana oda uymuyor cunku adetken ve ateşimin düşmesi gereken zaman bile cayır cayır yanıyorum vs kimide kasıkta batma falan diyo ama ben bu işlerden hiiiiic birini tespit edemedim
Ama ben istisnayim. Napcam mecbuuuuur katlaniyom kendime

bende hep akıntı oluyor geçen ay bende olmadı mesela akıntı daha oncekı zamanlarda evlenmeden önce yanı su gibi akıntılarım oluyordu o yumurtlama donemımmıs o zaman bu ay hıc belırtı hısetmedım. yumurtlamadım desem adet oldum..:26::26:

bende hiç anlamıyom ya geçen ay adetime yakın akıntım olmuştu bu ay bişe yok 4 gün kaldı :26::26::26:

benim hesap yapmama gerek kalmıyor canım bariz belirtilerim oluyor..en önemli belirtim yumurtladığım yumurtalık kısmında rahatsızlık hissi...sağ tarafımdan yumurtladığım zaman adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ve hemen ardından çektikçe uzayan şeffaf bir akıntı oluyor...sağ kasık olduğu gibi bir yanma hissi içinde oluyor ve ben anlıyorum...bundan bikaç sene öncesine kadar kahverengi kanda geliyordu yumurtlama işareti olarak..ama artık gelmiyor.. bende ağrıdan ve akıntıdan anlıyorum..bunların yumurtlama ağrısı olduğunu apandisitim patladı sanıp acil dr a koştuğumda öğrendim...ve duyduğumda çok şaşırdım..dr çok güzel yumurtlamışsın çocuk istiosan bu akşam yap demişti..bende ne yani bu ağrı bu yüzden mi dedim dr evet dedi ve ağrın yarın geçer dedi hakikaten ağrım ertesi gün geçti ve her ay kendimi dinlemeye koyulduğumda bu belirtilerin yumurtlama belirtisi olduğuna emin oldum...daha öncede yaşıyordum ama bilmediğim için ayağımı üşüttüm işte temzilik yaparken belimi ağrıttım sanıyordum..çünkü belim ağrıdığı zmn kasığıma vuruyordu...yalnız bnm sağ yumurtalığımdan yumurtladığım zaman bu dediğim ağrı oluyor..ama soldan yumurtlarsam da aksine ağrım hiç olmuyor...sadece eğildiğim zaman sol kısımda bir batma bir rahatsızlık hissi oluyor..sanki içerde bişi varda sizi rahatsız eden bi durum olur aynen öyle...eğer ağrın olmuyorsa bir de bunu takip et derim...çünkü çoğu arkadaşım eğildiği zmn işte ayakkabı bağlamak için çömeldiği zmnlarda böyle hissettiklerini söylüyorlar bende onlara işte o an yumurtladıklarını söylüyorum...

eğer kendini dinlersen bulabilirsin diye tahmin ediyorum..adet bitio ve birkaç gün akıntı olmuyor...daha sonrasında yavaş yavaş koyu kıvamlı akıntılar başlıyor..akıntını takip et...bu akıntı spermlerin hızlı ve rahat hareket edebilmesi için gerekli...işte bu yüzden bu salgılar...bi kaç gün sonra uzayan böyle seffaf yumurta akı ya da seffaf sümük mü desem öyle bi akıntı geldiyse yumurtlama zamanındır ve ilişkiye girmen gerekli...hatta o akıntıları gördüğün an başla derim...çünkü yumurtlama 1 gün sürüyor...yumurta hücresi oluşuyor ve 24 saat kadar bi süre yaşayabiliyor..ama öncesinde ilişki olursa spermin içerde kalması o sırada da yumurta hücresi oluşurda buluşursa döllenme için uygun olur..zaten yumurtlamadan 5 gün önce ve 1 gün sonrası önemli...

bunların hiç biri olmuyorsa kendini dinleyemiyor takip edemiyorsan eczanelerde satılan ovulasyon testlerini tavsiye ederim...burda da pek çok arkadaşım o testler sayesinde hamile kaldı...ateş yöntemini ben çözemedim...yumurtladığımı anladığım gece ilişki oldu bir daha olmadı ve hamiş kaldım bende...ve kaldığım andan beri sağ tarafım ağrıyor çünkü ordaki yumurtamla kaldım...bu arada yumurtalıklarında herhangi bi sorun var mı hiç dr kontrolünden geçtin mi?

benide eklermisiniz lütfennn :) bat 8 aralık yaş 26

yumurtlamasanda adet görürsün ama düzeni değişir..gecikme olabilir...her sağlıklı kadın 1 sene de yani 12 ayda 1 kez veya 2 kez de olsa yumurtlamazmış..onlarda adet düzensizliğime denk geldi..yani ağrılardan yumurtladığımı anlayan ben bile yılda 1 kez yumurtlamadım..bu doğal birşey...hep akıntın geliosa türünü takip etmelisin...iki parmak arasında sünen uzayan tarzda olmalı..mesela bnm de suan gelio ama krem gibi..uzama fln olmuyor..hamilelik akıntısı diyorlar buna...benim her zmn akıntım olmadığından anlamam kolay oluyordu...

canım çook tsk ederım dr a hiç gitmedim sadece kızken ben adet oldğumda bayılıyordum dr kansızsın demır eksıklıgın var demıstı. onun dısında gtmedım dr a

canım bugün benım adeyımın 2. gnü gene çok ağrılı geçiyor. ve çok yoğun oluyor. kasım ayı içinde sadece yumurta akı kıvamında elde uzayan bi akıntım oldu ama o gece de birlikte olmamıstık. kasıklarıma batmalar da olmustu aslında ama ben hamıleyımdır dıye dusunmustum ama diilmişim

hepnasip yine kayboldun ne bitmez izinmiş anacım kaç senelik izinki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…