- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.501
Allah razı olsun bacım tşk ederim...var canım 10 yaşında tatlı bi kızım var ellerinizden öper
hyrdır meleğim yaa sen böyle yaparsan biz napıcaz enerji kaynağımızsın sen bizim...
bende mücadele bildiğin üzre bulantılarla başım belada..yuvarlanıp gidiyorum ama snn de iyi olmanı istiyorum
ahh canım kıyamam yaa başın sağolsun...hayat işte bi gün var bi gün yok...hepimiz için geçerli..sıkma canını..o neşeli halini istiyorum seviyorum yahuuu
mercimek çorbası yaptım ..
sende çok ara vermişsin..nasıl başardın hamiş olmayı
ben de7 sene oldu kızım okula başladı..iki senedir deniyom olmadı
selinays mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemedim bulantıların nasıl oldu merak ettim
ahh canım benim kutu dolunca gelmio muymuş bilmiyordum hemen sileyim temizleyeyim...bulantılarım aynı ama dün çok şiddetliydi...kafamı kaldıramadım cubuk kraker yiyorum peynir fln içimi bastırıyor...bugün daha iyiyim düne göre inşallah gittikçe azalır...sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor...ne zmn gidiyorsun dr a
sende çok ara vermişsin..nasıl başardın hamiş olmayı
ben de7 sene oldu kızım okula başladı..iki senedir deniyom olmadı
Selamunaleykum cnm.
Topik birkaç gündür dikkatimi çekti takip ediyorum da.
Bugün eşinle ilgili durumu okudum.
Sormadan duramıycam: aldatan adamdan çocuk yapmayı nasıl isteyebiliyorsun?
Ben sırf benimki sinirli diye çocuğa ve bana bağırıp çağırıyor diye bir vazgeçiyorum bir dönüyorum çocuk yapma fikrimden.
Sen çok mu istiyorsun bebek?
Ben bebeği güzel evliliklere yakıştırıyorum galiba.
Mesela ben apranxx'ın topiğindeyim.
Onun bebeği olmasını kendimden çok istiyorum.
O kadar anlatır birgün şikayeti olmadı hep iyi bahseder eşinden... .
şimdi ben bu karıyı nedem
yırtammı parçalıyammı
hamile kalmak istiyorsan dr kontrolünden geçmeni tavsiye ederim...genel bir muayene yaptır hatta smear testini de yaptır dr la görüş hamilelik düşündüğünü söyle ve folik asit takviyene başla..daha sağlıklı olur böylesi...eğer bir engelin varsa rahimde ya da yumurtalıklarda da öğrenmiş olur tedavine başlarsın..birşey vardır diye söylemiyorum bunu..varsa zaman kaybetmemen için ve sağlıklı bi gebelik için söylüyorum...dr un muayeneye göre hemen başla çalışmalara der...iltihap falan bile olsa önce tedavi olman gebeliğin içinde önemli daha sonrasında sorun çıkmaz..ben öyle yaptım..muayenemi yaptırıp smearimide yaptırdım dr a gebeliği düşündüğümüde söledim muayene ve smeardan sonra onay verdi folik asite başladım ay gelmeden gebişAllah en kısa zmnda sana da nasip etsin tatlım..
çok üzüldüm canımbende hayvanları çok severim
canım başın sağolsun..üzüldüm
Allah razı olsun bacım tşk ederim...var canım 10 yaşında tatlı bi kızım var ellerinizden öper
hyrdır meleğim yaa sen böyle yaparsan biz napıcaz enerji kaynağımızsın sen bizim...
bende mücadele bildiğin üzre bulantılarla başım belada..yuvarlanıp gidiyorum ama snn de iyi olmanı istiyorum
ahh canım kıyamam yaa başın sağolsun...hayat işte bi gün var bi gün yok...hepimiz için geçerli..sıkma canını..o neşeli halini istiyorum seviyorum yahuuu
selinays mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemedim bulantıların nasıl oldu merak ettim
canmı bişe sorcam sana adetine yakın kasıklarında batma oluyomuydu senin :26::26:
Ben yarın doktora gidiyorum dua edin su mide bulantılarımın karın kramplarımın sebebi psikolojık değil hamilejik olsun
Çok merak ediyorum yarın randevum var diye inatla test yapmadım hiç ama kötü bi haber almaktan da korkuyorum açıkcası dış gebelik , düşük, yara vb.... Ama içimde bişe var gibi hissediyorum...yok yok cidden var bişeler!!!! :26::26:
sevindim canım inşallah hep böyle devam eder...en iyisini yapıosun haftada bir gittim de ne oldu hala kalp atışı alamadım sende bi kerede alırsın daha iyi...gerçi bebeğimi görür gibi oldu dr..kesemde baya büyümüştü ona sevindim ayrıaman aman sevindim hadi inşallah geçer ben çok şükür iyiyim doktorada 10 gün sonra fln gitcem ben bu sefer epey ara vericem hem kalp atışlarını rahat duyarım hemde bebişimi rahat görürüm diye düşündüm
canım aynen şimdi bi arkadaşıomla konustum bana dr a git tahlil yaptır folik asite başla bilinçli davran dedi yarın 11:30 a randevu aldım ama adetliyim bi engel teşkil eder mi? alttan muayene etmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?