Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sende çok ara vermişsin..nasıl başardın hamiş olmayı
ben de7 sene oldu kızım okula başladı..iki senedir deniyom olmadı

selinays mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemedim bulantıların nasıl oldu merak ettim

ahh canım benim kutu dolunca gelmio muymuş bilmiyordum hemen sileyim temizleyeyim...bulantılarım aynı ama dün çok şiddetliydi...kafamı kaldıramadım cubuk kraker yiyorum peynir fln içimi bastırıyor...bugün daha iyiyim düne göre inşallah gittikçe azalır...sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor...ne zmn gidiyorsun dr a

aman aman sevindim hadi inşallah geçer ben çok şükür iyiyim doktorada 10 gün sonra fln gitcem ben bu sefer epey ara vericem hem kalp atışlarını rahat duyarım hemde bebişimi rahat görürüm diye düşündüm

sende çok ara vermişsin..nasıl başardın hamiş olmayı
ben de7 sene oldu kızım okula başladı..iki senedir deniyom olmadı

evet canım aynen..biz 2. çocuk istemiyorduk...kızım 2 senedir kardeş diye tutturuyordu son zmnlarda baya baskı oldu artık ağlıyordu..etrafta sürekli yap yap yap..her gittiğim yerde başka mevzu yoktu bnm gebeliğim konusuluyordu..hatta çok yakın bir arkadaşım tedavi mi lazım gibi bi laf sokmaca tarzı bişi bile yaptı çok bozulmuştum...

ama kızımın ısrarı üzerine ekimin 24 ü dr a gittim onay aldım kasım 15 te hamiş olduğumu öğrendim..kısmet canım...bende eşime 5-6 ay göze alalım hemen olmaz diyordum ve cok şaşırdım çünkü 10 sene boyuncada etkili bi korunma sistemimiz yoktu...herhalde sorun vardır hemen olmaz diye düşünüyordum..meğer eşim cidden sıkı korunuyormuş

kim bu canım ya boş ver sen onun dediklerini biz iki arkadaş aramızda dertlerştik kimene beraber parçalayabiliriz

canım aynen şimdi bi arkadaşıomla konustum bana dr a git tahlil yaptır folik asite başla bilinçli davran dedi yarın 11:30 a randevu aldım ama adetliyim bi engel teşkil eder mi? alttan muayene etmez değil mi?

ya çok üzüldüm.içim acıdı böyle nasıl anlatıyım.neyse.düzelcek mutlaka.hep böyle gidicek değil ya.sağolasın.sende kendine dikkat et.

Ben yarın doktora gidiyorum dua edin su mide bulantılarımın karın kramplarımın sebebi psikolojık değil hamilejik olsun
Çok merak ediyorum yarın randevum var diye inatla test yapmadım hiç ama kötü bi haber almaktan da korkuyorum açıkcası dış gebelik , düşük, yara vb.... Ama içimde bişe var gibi hissediyorum... yok yok cidden var bişeler!!!! :26::26:

alaykümselam canım nerelerdesin sen yaa özlettin valla

sevindim canım inşallah hep böyle devam eder...en iyisini yapıosun haftada bir gittim de ne oldu hala kalp atışı alamadım sende bi kerede alırsın daha iyi...gerçi bebeğimi görür gibi oldu dr..kesemde baya büyümüştü ona sevindim ayrı
canım aynen şimdi bi arkadaşıomla konustum bana dr a git tahlil yaptır folik asite başla bilinçli davran dedi yarın 11:30 a randevu aldım ama adetliyim bi engel teşkil eder mi? alttan muayene etmez değil mi?

eder canım..adetliyken smear alamaz..acil bi durum yoksa muayene de etmez..bazen kendileri boyle zmnlarda çağırıyorlar bazı testler için özellikle hormon için adetinin 3. günü gidiyorsun ama snn hormona gelmeden önce genel bir muayene olman gerek önce...konusur gelirsin ya da üstten ne görebilirse..ama en iyisi vajinal bir muayene..iltihap var mı gözlede kontrol etmeli..smearda almalı..bence en iyi zmn adetten 1 hafta sonrası...bana kalırsa randevunu iptal et...1 hafta sonrası için rica et..en sağlıklısı bu olur cnm..

kasıkta batma, kramp gibi şeler olur.
adet ağrısına benzer ağrılar olur.heh adet olucam dersin.
sonra 2-3 gün kala su gibi akıntı olur.hep ıslak gezersin.
göğüslerde batma, ağrı olur.üstüne yatamazsın.
öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…