Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin canım hepimize inş.

Kızlarrr hamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test felan yapmıycammmmmmmm

ah canım daha öncede geçiyomuyduki böyle :26::26::26:

inş canım güzel haberleri alırız senden sende bize dua edersin:))
Ederim tabiiiiiii etmemmiiiiii
Suan wcden yazıyorum ve bişey yooook

Ayy negatif mi?
Hep düzenli mi olurdu?
Cunku bazen cok geç + sonuc verebiliyor

canım benımde aynı oldu 5 gun gecikti testlerde negatif çıktı ama idrarda geç çıkabilir derler seni umutlandırmak istemem ama kan testi yaptır. ben kan testi yaptırdım eve geldım adet oldum.. stresten de oluyo. bu ay hiiiç test yapmıycam .. adetim bitsin ovulasyon testlerıyle ilişkiye giricem o kadar..

kızlarrr nasıl gidiyor çalışmalardamısınız ,beklemedemisiniz(ben gibi) ,yoksa adet oldunuz morallermi bozukkk

Bende bır daha test yapmıyacagım ya yok cnn m kan testı hayatta yapmam bu ıdrara bubkadar uzuluyorsam kımbılır kan testine ne kadar uzulecem benım de bı kere boyle oldu tam kan testını yaptım eve geldım pat kırmızılar da geldı daha sonucu almadan ogrenmış oldum

Yok cnm ya normal de hep duzenliydı bu ay boyle oldu napalım allahtan gelen baş goz ustune o en hayırlsıını ve hayırlı zamanı bilendir elbet bende bırgun anne olmak nasıp olacaktır ınsallah

benimde öyle canım üzülme yalnız değilsin 7 aydır korunmuyorum ve adetim her ay sallantıda 3-5 gün buda insanı aslında yersiz umutlandırıyo naaapalım yaa Allah hayırlısını versin ne diyelim...

benimde öyle canım üzülme yalnız değilsin 7 aydır korunmuyorum ve adetim her ay sallantıda 3-5 gün buda insanı aslında yersiz umutlandırıyo naaapalım yaa Allah hayırlısını versin ne diyelim...

başka çocuk varmı...
zaten o umutlar bi süre sonrada insanı sinir hastası ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…