- 25 Ekim 2013
- 10.095
- 33.686
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.781
ne güzel inş. esaslarını görürüz o pozitiflerin. ben haziranda düşük yaptım hemde o ay tek bir kerelik ilişkide tutmuştu ama kısmet değilmiş bende öyle 2 kere test yaptım pozifti ama malesef sonu hüsran geldi kalp atışlarını bile duymuştumrabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. tüm isteyenlere..
Kızlarrrhamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test felan yapmıycammmmmmmm
Ederim tabiiiiiii etmemmiiiiiiinş canım güzel haberleri alırız senden sende bize dua edersin:))
Kızlarrrhamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test felan yapmıycammmmmmmm
ah canım daha öncede geçiyomuyduki böyle :26::26::26:
canım benımde aynı oldu 5 gun gecikti testlerde negatif çıktı ama idrarda geç çıkabilir derler seni umutlandırmak istemem ama kan testi yaptır. ben kan testi yaptırdım eve geldım adet oldum.. stresten de oluyo. bu ay hiiiç test yapmıycam .. adetim bitsin ovulasyon testlerıyle ilişkiye giricem o kadar..
bende bu gece rüyamda iki kere tast yapıyorum ikiside pozitif
Yok cnm ya normal de hep duzenliydı bu ay boyle oldu napalım allahtan gelen baş goz ustune o en hayırlsıını ve hayırlı zamanı bilendir elbet bende bırgun anne olmak nasıp olacaktır ınsallah
gider gider üzme canını..Yine wcye girdim
Yine bişey yok
Ayyyyyyy umarım böyle gider
baktım sabah kimse yok bene biraz temizlik yaptım..eee uzunsürdü yeni bittikızlar nerdesiniz yaa :26::26::26:
Evet cnm hep duzenliydı amaaa neye yarar ne gatıf cıktı bıle yok cnm ne gec sonuc vermesıEderim tabiiiiiii etmemmiiiiii
Suan wcden yazıyorum ve bişey yooook
Ayy negatif mi?
Hep düzenli mi olurdu?
Cunku bazen cok geç + sonuc verebiliyor
benimde öyle canım üzülme yalnız değilsin 7 aydır korunmuyorum ve adetim her ay sallantıda 3-5 gün buda insanı aslında yersiz umutlandırıyo naaapalım yaa Allah hayırlısını versin ne diyelim...
başka çocuk varmı...
zaten o umutlar bi süre sonrada insanı sinir hastası ediyo
evet anaokuluna giden oğlum var
allah bağışlasın
sen kaç aydır istiyosun..bebek
7. ayım bakalım bat:10 aralık beklemedyim ya sen?
Evet cnm hep duzenliydı amaaa neye yarar ne gatıf cıktı bıle yok cnm ne gec sonuc vermesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?