- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.741
ben demiştim ama
canım sıkılıyo uyku tutmuyo uyuyamıorummmmmmm
Valla sana stres yapma dicem biliyorum olmuyo ama dene ben bu ay daha rahatım 6. Denemdm olucak yumurta takibine başlayacak dr canını sıkma düşünme inan ki rabbim ne zaman ol derse o zaman olur
bişi çıkıcak diye diye çıkartıcam. kocam da çok umursamaz . ne bilim çok umutusuzum. olsaydı bu ay olurdu . sorunu olmayanların hemen ilk aydan oluyo işte ama ben o kadar denememe rağmen olmadı
ben demiştim ama
yuh be amma yumurta vamış karıda mıknatıs gibim çekmiş
kızlar hissediyorum bu ay bu sayfadan çok hamile haberleri alacağız:)) öyle hissettim..
Benim kocam.asla izlettirmez ki o filmleri bana :)))))) dizilerde opusme sahnesi bile ciksa hemen kafani cevir bakiyim diyor:))))
kızlar sonucum pozitif yani hamileyimdeğerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
gııı nbr yönetime msj attın mı bildirim msjları için?ben attım cevap vermediler yav
kızlar sonucum pozitif yani hamileyimdeğerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
günaydın
ateş 36.6
bata son 9 gün kaldı
papatya sen neddin kızz
Ya aksam ne cok yazıyorsunuz okumaya fırsat bulamıyorum
Kaçırıyorum herseyi))
Neyse kizlaaaar bugun benim bat
Umarım gelmez kirmizilaaaaar;((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?