Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Valla sana stres yapma dicem biliyorum olmuyo ama dene ben bu ay daha rahatım 6. Denemdm olucak yumurta takibine başlayacak dr canını sıkma düşünme inan ki rabbim ne zaman ol derse o zaman olur

bişi çıkıcak diye diye çıkartıcam. kocam da çok umursamaz . ne bilim çok umutusuzum. olsaydı bu ay olurdu . sorunu olmayanların hemen ilk aydan oluyo işte ama ben o kadar denememe rağmen olmadı

kızlarr bi sorum olcak bi yandan deneme yapsam bi yandan soğan suyu içsem hamilelik için zararı olur mu?

İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin.

Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beyaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın.

Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz;
Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.
Kürün etkisini artırmak için ufak bir beyaz kuru soğanı ince kıyın ve üstüne 1 kaşık sumak serptikten sonra yemekten 15 dakika kadar önce tüketin. Haftada 4 kez tüketin. Böylece yumurtalık kisti , polikistik over rahatsızlıklarından korunmuş olursunuz.
Lütfen Profesör Doktor İbrahim Saraç ‘ın bu konu ile ilgili diğer öneri ve kür tariflerini de mutlaka inceleyin ve size en uygun uygulamayı seçin.

böle bişi buldum deniycem soğan kürü ile...

Kizlar bu persembe ozel doktorda muayenem vardi kadin dogum doktorum yollatmisti asilama icin muayene bilgi falan verceklerdi.Esim okadar rahat oldugundan ne var ayin 5inde diyo bana yani isten izin almasi gerekiyo anladigim kadariyla unuttugu icin almadi dedim kalsin ara doktoru ertelet zaten bisey olacagida yok.Hem ben doktorun ne diyeceginide biliyorum senin spermlerini alip en kalitesini sececekler benim yumurtlama gunumde siringa gibi biseyler oraya yerlestircekler tabi tutarsa dedim.O yuzden gitmeye gerek yok sanki bisey olcak gidince dedim hicte umudum yok zaten

yuh be amma yumurta vamış karıda mıknatıs gibim çekmiş

Karininki mi guclu adaminki mi guclu artik orasini Allah bilir.Hem ne biliyonuz ki belki evlilik oncesinde de olmadigini ben cok duydum sahsen.Ilk geceden hamile kalanlarda cok ama o sansli kisilerden degiliz malesef

kızlar hissediyorum bu ay bu sayfadan çok hamile haberleri alacağız:)) öyle hissettim..

Keske oyle olsa hatta o sansli kisiden biri de ben olsam

Benim kocam.asla izlettirmez ki o filmleri bana :)))))) dizilerde opusme sahnesi bile ciksa hemen kafani cevir bakiyim diyor:))))

Kendi niye izliyo allalaah

Tebrikler canim Allah saglicakli kolay bi dogumla kucagina almayi nasip etsin bizlerden de duani esirgemezsen ne mutlu bize

anlaşılan gece uzun sürmüş kimse yok
hadi uyanın uykucular
kalkın lan 'illa bağıttıracsınız oküz gibi' ...... 'sexse ara verin benle ilgilenin biraz'

Son düzenleme:
Ya aksam ne cok yazıyorsunuz okumaya fırsat bulamıyorum
Kaçırıyorum herseyi ))
Neyse kizlaaaar bugun benim bat
Umarım gelmez kirmizilaaaaar;((((((

gözünaydın canım darısı hepimizin başına :)))::))

Tebrik ederim canım.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

Ya aksam ne cok yazıyorsunuz okumaya fırsat bulamıyorum
Kaçırıyorum herseyi ))
Neyse kizlaaaar bugun benim bat
Umarım gelmez kirmizilaaaaar;((((((

inş. olmazsın canım belirti falan varmı test yapsaydın sabah benimde bat cuma günü :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…