Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ama azmettim anlıyacam

adetine bir gün kala : 36,1
adet 1. gün : 36,0
adet 2. gün : 36,2
adet 3. gün : 36,1
adet 4. gün : 36,3
adet 5. gün : 36,2
6. gün : 36,4
7. gün : 36,3
8. gün : 36,5
9. gün : 36,4
10. gün : 36,3
11. gün : 36,4
12. gün : 36,5
13. gün : 36,6 (ilişki oldu...)
14. gün : 36,3 (bak bu gün yumurtladın)
15. gün : 36,5 (ilişki oldu...)
16. gün : 36,6 (bak tam bu gün yumurta çatladı)
17. gün : 36,6 (ilişki oldu...)
18. gün : 36,6
19. gün : 36,5
20. gün : 36,5
21. gün : 36,7
22. gün : 36,7
23. gün : 36,8
24. gün : 36,6
25. gün : 36,5
26. gün : 36,6
27. gün : 36,6
28. gün : 36,8
29. gün : 36,8
30. gün : 36,8 (bugün test yaptın, çift çizgiyi gördün)

daha yapabileceğim sen için.

kız yirim seni..dahada anlamazsam beni pıçakla
anladım ama bu çizelgeyi kopyalayıp sakladım

a.s.
hoşgeldin ama inşallah boş gitmessin..
sen de bakem kaç zaman dır istiyon çocuk.

hoşbuldum canım..inşallah..
3 yıl oldu fazlası var eksiği yok..
2 kere kimyasal gebelik yaşadım biri kendiliğinden oldu ve düştü diğerinde çatlatma iğnesi kullanmıştım o da düştü..
bütün testlerim normal eşiminde normal ben sadece rahim filmi çekilmedim..
yumurtaların gelişmeside normal ama zamanı değil sanırım..:26::26:

4 ay fazlası var...
inşallah olur artık...zamanı artık gelirde bizde bebişlerimize kavuşuruz

benimde birinci sinifa giden kızım var.. 2 yıldır bebekk istiyom..bat 11 aralık
bende beklemedeyim ama bu ay kesin hamileyim..yani öğle hissedim
Insallah canım. .Allah isteyene versin..gonlune gore versin..
Şu sayfadaki molfix reklamınada gıcık oldum artık yahu bizim onu bağlayacak bi bebemiz bile zaten yok kiiiiiiiiiii
::
Kiz senin bir cocugun varmis zaten..2.yi bu kdr cok mu istiyorsun. .ilk bebek herkes cok ister ama ikinci bebek bilemiyorum bende mi anormallik var acep..hic dusunmedim dusunmuyordum da...Allah evladima uzun omur versin diyordum isteyene versin derdim hep..hamilelige hala alisamadim..olmaz diodum nasil oldu hala konusuyoruz..Allahin isine karisilmio..insallah saglikli buyur dunyaya gelir..bende sagsalim kucagima alirim..korkuyorum valla..Allah en kisa zamanda versin insallah özlemin son bulsun bacim..isteyen herkese..
normal testle nasıl çıksn be kadın.
Bnm normal testle cikti geçmeden. .israr ettiydiniz yaptiydim daha cikmaz demistim bende cikti :) olabilio yani..ama en garanti gecmesi..
teşkler bacısı sayende becerdim..
ahh ahh bi o zor oldu niyede zor oldu anlamıyom..
evlendim 4. ayda pat bebek oldu..5 sene korun korun cnm çıktı..
şimdide olmuyo..aff allahım affff
Istemesen ödün patlasa olur zaten..cok istedin mi nedense is uzuo..
ay ben dee 2 sene boşuna korunmuşumm... bi tane yapabilsem korunmicam bi daha

Bu seferde istemezsin tutar..kismet..bnm komsum normal yolla hamile kalamiodu tup bebek yaptilar..nasilsa olmuo diye korunmamislar..bebek yasina girmeden 2. Ye gebe kaldi..bu seferde istemiyordu digeri kucuk diye napicam diye diye dogurdu kadincagiz kafayi yedi valla..Allah hakkimizda hyrlisini nasip etsin..bende hic istemiyordum mesela ödüm patliodu..hatta o kdr ki kalsam aldırırım diyordum..sonra cok kızdım kendime ne salakca dusunuosun dedim Allah vericekse korunsanda verio..buyuk konusma dedim kendi kendime..sonra 1 ay içinde bebek yapmaya karar verdik kizimin istegi üzerine ve ben cok buyuk konustum bnm cocugum olmaz dedim..asla yapmam diodum ya..Ama veren Allah verio iste..karşı gelinmio..bu forumda gordum ne kdr bebek isteyen oldugunu ve hep dua ediyorum rabbim kabul etsin herkesin gönlüne gore versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…