- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.881
Insallah canım. .Allah isteyene versin..gonlune gore versin..
Kiz senin bir cocugun varmis zaten..2.yi bu kdr cok mu istiyorsun. .ilk bebek herkes cok ister ama ikinci bebek bilemiyorum bende mi anormallik var acep..hic dusunmedim dusunmuyordum da...Allah evladima uzun omur versin diyordum isteyene versin derdim hep..hamilelige hala alisamadim..olmaz diodum nasil oldu hala konusuyoruz..Allahin isine karisilmio..insallah saglikli buyur dunyaya gelir..bende sagsalim kucagima alirim..korkuyorum valla..Allah en kisa zamanda versin insallah özlemin son bulsun bacim..isteyen herkese..
Bnm normal testle cikti geçmeden. .israr ettiydiniz yaptiydim daha cikmaz demistim bende cikti :) olabilio yani..ama en garanti gecmesi..
Istemesen ödün patlasa olur zaten..cok istedin mi nedense is uzuo..
Bu seferde istemezsin tutar..kismet..bnm komsum normal yolla hamile kalamiodu tup bebek yaptilar..nasilsa olmuo diye korunmamislar..bebek yasina girmeden 2. Ye gebe kaldi..bu seferde istemiyordu digeri kucuk diye napicam diye diye dogurdu kadincagiz kafayi yedi valla..Allah hakkimizda hyrlisini nasip etsin..bende hic istemiyordum mesela ödüm patliodu..hatta o kdr ki kalsam aldırırım diyordum..sonra cok kızdım kendime ne salakca dusunuosun dedim Allah vericekse korunsanda verio..buyuk konusma dedim kendi kendime..sonra 1 ay içinde bebek yapmaya karar verdik kizimin istegi üzerine ve ben cok buyuk konustum bnm cocugum olmaz dedim..asla yapmam diodum ya..Ama veren Allah verio iste..karşı gelinmio..bu forumda gordum ne kdr bebek isteyen oldugunu ve hep dua ediyorum rabbim kabul etsin herkesin gönlüne gore versin...
kız mesaim 6 ya kadar nepayım
tüp bebek falan yada aşılama olmadınmı..
iyi etmiş en iyisi bitkiler ne demiş maranki hocam kainat eczanesi
sabah 8,30 canım
çalışmak güzel kolay gelsin sanada ya bebiş olursa nedecen nasıl çalışacan
ben gideyim de az da başkalarına sarayım zira kesmedi beni burası... görüşürüz yine iyi akşamlarr
.Allah hakkimizda hyrlisini nasip etsin..bende hic istemiyordum mesela ödüm patliodu..hatta o kdr ki kalsam aldırırım diyordum..sonra cok kızdım kendime ne salakca dusunuosun dedim Allah vericekse korunsanda verio..buyuk konusma dedim kendi kendime..sonra 1 ay içinde bebek yapmaya karar verdik kizimin istegi üzerine ve ben cok buyuk konustum bnm cocugum olmaz dedim..asla yapmam diodum ya..Ama veren Allah verio iste..karşı gelinmio..bu forumda gordum ne kdr bebek isteyen oldugunu ve hep dua ediyorum rabbim kabul etsin herkesin gönlüne gore versin...
Bende uzun sure istemedim
Gerçi bazen yine bocaliyorum acaba yapabilir miyim diye
Cok büyük bi sorumluluk.ve ben bazen altından kalkamicam hayırlı bi evlat yetistiremeyecegim diye korkular yasıyorum
Ama esim o kadar cok istiyorki , onun istegi ikimize de yeter)
Ve o kadar hakediyorki mutlu olmayı.
Sırf esimi mutlu görmek bile yetiyor benimde cocuk istememe))))
testinin markası neydi ?
Bu arada benim kırmızıdan hala ses yok
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
ohh ohh ne güzel senin bat dünmüy dü canım
Bugundu
Ve genelde sabah olurdu saat 11 falan gibi
Ayyyyy inşallah ya
bugün olmazsan sabah test yap benimde üçgün kaldı :18::18::18:
Sabah test yapmak istiyorum aslında.
Ama evde normal test var.cikmayabiliiiiiiir
Tabiki yarına kadar kırmızılar gelmezse
Umarım ben hamisimdir de benim arkamdan sende çorap söküğü gibi gelirsiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?