Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin inş. işte ben 2. için diyorum korunmicam diye. peş peşe istiyorum allah nasip ederse

arkadaş şu bildirmler gelse kim ne yazmış görecem
elif inşallah bu akşam yapar..kazen beye msj atar

Bende uzun sure istemedim
Gerçi bazen yine bocaliyorum acaba yapabilir miyim diye
Cok büyük bi sorumluluk.ve ben bazen altından kalkamicam hayırlı bi evlat yetistiremeyecegim diye korkular yasıyorum
Ama esim o kadar cok istiyorki , onun istegi ikimize de yeter)
Ve o kadar hakediyorki mutlu olmayı.
Sırf esimi mutlu görmek bile yetiyor benimde cocuk istememe))))

Aynı korkuları bende yaşıyorum..kızıma çok düşkünüm..ödevlerin de hala basindayim..hala okula götürüp getiriorum dershanesine ayrı. .ne dense yapilio..fikirleri alinio..bebek olunca ona vakit ayiramamaktan korkuyorum..isteklerini yapamamaktan..yetememekten korkuyorum okuluyla dersleriyle ilgilenemicem diye endiseleniyorum..gelecek bebek icin endiselerimi saymiyorum bile benimde kizim cok kardes istedi..tek kalmasin dedik..istegini kiramadik..esim desen hergece beni bi kere daha mi baba yapicaksin cocugumumu tasiyorsun amanda guzel annemiz falan bi sevinc icindeki gorunce onlari mutlu boyle dusunerek haksizlik mi ediyorum acaba diyorum..Allah dağına göre kar verir bunuda aşar altından kalkariz inşallah...Allah bize yeter ki sağlık versin guc kuvvet versin...

Bu arada benim kırmızıdan hala ses yok
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez
Umarım gelmez

Sabah test yapmak istiyorum aslında.
Ama evde normal test var.cikmayabiliiiiiiir

Tabiki yarına kadar kırmızılar gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…