- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.921
canım hemen üzülme hamilleiktede aynı oluyo :26::26::26: benimde 6 sı
Anladım canım hayırlı işler sana o zaman
biz evdeyiz çalışmadığımıza
yok az çok fark edebiliorum yine olmadı iştekırcam o yumurtanın kafasını..
Kızlarrrr slmmmmnasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee
bencede kır yada omlet yapalım bi işe yarasınlar
Bende bu marka kullandım 1 kerelik.laboquick için tam koyulasmiyo diyorlar zaten.bende hep silik çıktı.ne kayboldu ne belirginlesti.bende kafaya göre çalıştımKızlarrrr slmmmmnasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
Dünnn ovülasyon testi yaptımmm T çizgisi çok belirgindi ama dier çizgiyle aynı tonda deildi,bugün yaptım biraz daha silik çıktı.bu arada testimin markası laboquick,sizce yumurtlamış olabilirmiyimmm??fotoğraf atamadımm yaa bidee
canım bende de aynı testten var..iki aydır kullanıorum onlar..ama inan ben de çözebilmiş deilim..aynı gün içinde yaptıklarımda bile ton farkı oluo..bence bi halta yaramıo o testler uyuz oldum bak o testlere şimdi
kızlarrrrrr nasılsınız.. ben geldim genee... ovulasyon testi aldım ya ben . 1 aralık adetim başladı .muhtemelen 6 sında biter. testlere hangi gün başlıım adetım cok düzensiz belli bi aralığı yok bazen 30 bazen 38 bazen 35
Bende bu marka kullandım 1 kerelik.laboquick için tam koyulasmiyo diyorlar zaten.bende hep silik çıktı.ne kayboldu ne belirginlesti.bende kafaya göre çalıştım
Herkeste farklı tabiki
Aksama doğru yapmak daha iyiymiş bu arada
Haaa daha koyuydu bugun siliklesti diyorsan bence bugünü degerlendir
Cunku koyu çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtalar çıkıyor piyasaya
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Canımmm düzenli bi adetin yoksa reglin biter bitmez başla sen nolur nolmazx kaçırmaa
Kızlarrrr slmmmmnasılsınız bakiimmm :)) ya okadar çok yazıosunuzkii okuyana kadar 1saat geçio :))
yumurtlamışsın.o test öyle maalesef.bugünü boş geçirme sen.
Yok kuzum yeni geldim 2. Günüm kırmızı kart yedim
Benden de kırmızı kart allahdan daha fazla gecikmeden geldi
anammmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun.sürtün gız banasabah idararım pozitif cıktı hemen kan aldırmaya gittim sonucunu ögrendim 507,5 adetim tam 5 gün gecikmiş oldu deger iyimmi sizce 16 aydır bekliyorum 4 ay öncede karında kallbi durmuştu 12 ci haftada kürtajla sonuclandı inşallah degerim daha cok yükselirde saglıklı bir gebelik olur allah isteyen herkkese nasip etsin....elifcim benimkini degişştire bilirsin sonuc şuanhamileyim
Bugundu
Ve genelde sabah olurdu saat 11 falan gibi
Ayyyyy inşallah ya
canım sıkılıyo uyku tutmuyo uyuyamıorummmmmmm
canım benim batı da yenile bu da olmadı yeni bat 20 aralık bugün doğum günümdü çalışmalara başladık inşallah rabbim hediyemi verir bu ay
elif kuzum kırmızı kart yedim gene 3 gün geçikti ama geldiyeni batımı bilemedim ya çok karıştı:44::44::44::44::44:
Ben şimdi öbür ay kaçında olacam ki kızlarrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?