Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım bende de aynı testten var..iki aydır kullanıorum onlar..ama inan ben de çözebilmiş deilim..aynı gün içinde yaptıklarımda bile ton farkı oluo..bence bi halta yaramıo o testler uyuz oldum bak o testlere şimdi

Bende bu marka kullandım 1 kerelik.laboquick için tam koyulasmiyo diyorlar zaten.bende hep silik çıktı.ne kayboldu ne belirginlesti.bende kafaya göre çalıştım
Herkeste farklı tabiki
Aksama doğru yapmak daha iyiymiş bu arada
Haaa daha koyuydu bugun siliklesti diyorsan bence bugünü degerlendir
Cunku koyu çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtalar çıkıyor piyasaya

Ayyy sorma bnde sinir oldum dünn gece saat 10gbi yaptm bugün saat 5te yaptım akşamüstü 10gni bidaha yapiim olmadı :))

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Tatlımmm dün koyu görünce koştuk yatağa kayınalidemde bizde kaldı dün valla hiçççç umursamadımm şimdi bugün tekrar yapmayalımm,günaşırı ya yarın yapıcazz

yumurtlamışsın.o test öyle maalesef.bugünü boş geçirme sen.

sabah idararım pozitif cıktı hemen kan aldırmaya gittim sonucunu ögrendim 507,5 adetim tam 5 gün gecikmiş oldu deger iyimmi sizce 16 aydır bekliyorum 4 ay öncede karında kallbi durmuştu 12 ci haftada kürtajla sonuclandı inşallah degerim daha cok yükselirde saglıklı bir gebelik olur allah isteyen herkkese nasip etsin....elifcim benimkini degişştire bilirsin sonuc şuan hamileyim

anammmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun.sürtün gız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…