- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.141
bugünde olmazsan sen kesin hamilesin diyim sana
NE GA TIF olan herseyden nefretimmm geliyooooo :105::105::105:
bugünde olmazsan sen kesin hamilesin diyim sana
Papatyammm yaa hic iyi olamiyorummmsen nerelerdesin canım yaaa
canım ne olduki :26::26::26:
Papatyammm yaa hic iyi olamiyorummmsen nerelerdesin canım yaaa
canım ne olduki :26::26::26:
Papatyammm yaa hic iyi olamiyorummmhic keyfim Yok
Hastaneye gittin iste dun kan testi yaptirdim tabiki hic hamilelik ihtimali Yokkkadetim baslayinca randevu alcaz iste tup.e bakilcak son olarak o kaldi.... Ondn da korkuyorum yaaaa duzenim altust resmen!!!!!
Ben kendimi cok sartlandirmisim hamileyim diye yaaa sacma sapancanım ne oldu??? korkutma biziiiii
sıkma canını lütfen tüpe bakılcak derken rahim filmimi çekilcek öyleyse ondan hiç korkma ben çekildim
Papatyammm yaa hic iyi olamiyorummmhic keyfim Yok
Hastaneye gittin iste dun kan testi yaptirdim tabiki hic hamilelik ihtimali Yokkkadetim baslayinca randevu alcaz iste tup.e bakilcak son olarak o kaldi.... Ondn da korkuyorum yaaaa duzenim altust resmen!!!!!
Ben kendimi cok sartlandirmisim hamileyim diye yaaa sacma sapansinirlerim cok yiprandi bu aralar farkindayim hicbiseden zerre kadar tat almiyorum yaaaa
Evet... Nasil bise yaa nasil yapiyolar? Ne kadar suruyo.. Bana anlatsana biraz.. Artik surdan bise acip okumak istemiyorum midemi bulandiriyo resmen...
ah kıyamayız biz sanaaaaaaaa.
inan bana senı bu kadar ıyı anlayan bu kadar kısıyı baska yerde bulamazsın.
tedavısız bırseye yakalanmıssın gıbı hıssteme kendını.gıt tuplerıne baksınlar.gercı nasıl bısey bılmıyorum.ama yaptıran cok kısı var burada ve korkulacak bısey olmadıgını soyluyorlar.
umutlanıp sonrada umutlarının bosa cıkmasını ise hepimiz neredeyse her ay yasıyoruz.biliyoruz cok zor bır donem ama son degıl bu.
daha onmuzde nıce aylar var.
bak bende batı gecırdım adet olmadım henuz ama testımde negatıf cıkıyor.haaaa hep ıcımde kesın hamıleyım gıbı bır duygu fıskırıyor ama gecen aylardakı cokuslerımı goz onunde bulundurup kendımı bastırıyorum.ama o cokuslerı yasamayan da sonradan bu duygularını dızgınleyemez.sakın ol. hepimizin hakkında hayırlısı olması cok onemlı.
uzme tatlı canını.enınde sonunda allah hepımıze bu tatlı mutlulugu tattıracaktır.ben ınanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?