Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar sabah test yaptım çıkmadı bir şey. bugün doktorumu aradım olur öyle sen stres yapıyorsun dedi. bir gün regl mi olur ya:18: streste yapmadım ayrıca regl oldum artık bir dahaki ay. hatta burda da yazmıştım size öyle gergin falan değildim. asıl şimdi gerginim. olmaması beni sinir etti. benim işim hiç elinkine benzemiyor

evet canım öyle olabilir git tabiki ama bizede haber ver gelince :26::26::26:

kedicik yalnız değilsin cnm bende aynı dertten muzdaribim benimde 2 gün sürdü gerisi yok canını sıkma ben bu gün dr. a gidicem bakalım ne diyecek rabbim hayırlısı neyse onu versin şu mubarek günlerde bol bol dua edelim cnm.. yapacağımız tek şey DUA etmek..

Ya canım banada oldu aynı şey adetin kaç gün sürdüğü yada miktarı bizim için önemli değil demişti bmm doktorum bnm 11 gün kanamam sürdü normalde 4 gün sürer bişi olmadı yani bazen 1 gün geliyor daha sonra lekelenmeler oluyor oluyor yani bunlar gerginlkte adet yüzündendir e bekle hamileysen zaten akjntın çoklaşır belirtilere bakarsın gidersin bi doktora aama adet olmuşsun zaten sen ama maalesef

Yaptım canım çıkmadı
Ama normal test
Belkide sadece gecikti bilemiyorum
Aman hayırlısı
:)

Devam devam, her gün bir yeni test:)

günaydın canım nasıl gidiyo hamilelik

Bir öyle bir böyle bebeyim. Bazen unutuyorum hamile olduğumu işten güçten. Bu bikaç gündür mide bulantısı gidip gelmeye başladı. Akşamüstleri uyku bastırıyor ama geceleri zor dalıyorum uykuya. Ve baş ağrısı da oluyor. İnşallah içerde her şey yolunda gidiyodur. Sürekli size dua ediyorum. Siz naabıyonuz

yolundadır inş canım bende ne olsun gün sayıyom iki gün kaldı ama sağ kasığımda ağrı geçmedi hala :26::26::26: içimi oyuyolar sanki

hepnasip ve egemenhalit kız size sesleniyom nerdesiniz niye bekletiyonuz ulen bu kadar

şu yazıda 10 tane beğenme butonu olsa 10 unuda beğenirdim.hislerime tercuman olmuşsun:)
Canim slm.. uffff insallah bende biseycik anlamam.. 15 kasimda cektirdin madem hamilelik bekliyosun anladigima gore korunmak gerekmiyormu yani hsg den sonra?
tatlım hiç korkma çok çok kısa bir işlem zaten anestezi ile çektirekmişsin.hiç bişey hissetmiceksin.uyuyup uyanacaksınn bitmiş olacak:)hem aşılama için hsg şart.eğer yapışıklık var ise aşılamayı boşuna yaptırmış olursun.

doktor banada korun yada karunma filan demedi bende sormadım.zaten 2 yıldır olmuyo korunmak çok saçma komik geldi:)

hayırlı haberlerini bekliyorum merakla:)

yolundadır inş canım bende ne olsun gün sayıyom iki gün kaldı ama sağ kasığımda ağrı geçmedi hala :26::26::26: içimi oyuyolar sanki

Aaa iki güncük mü kaldı? Böyle bacağını kaldırdığında sağ veya sol kasığında hafif bir dolgunluk hissediyor musun? Göğüslerin ne alemde?

Tazecik mazecik hamilem napıyosun kız, iyi mi hamileliğin, daha dün hamileyiiiiim dedin sanki ama bak 7 haftalık olmuşsun maşallah
Nerdesin yahuu göremez olduk seni..hep soruyorum seni aniyorum ozledim valla..hamilelik iyi diyelim iyi olsun..1 haftadir bulantilarim başladı. .istah yok..sut bile icemiyorum..kraker yemekten kraker agci cikcak icimden..artik onuda yiyemiorum..bazen aclik krizinegiriorum ne yesem diyorum..yiyorum tad alamiorum baslio sonra bulanti..ama hamdolsun halime..en azindan evdekileri ac birakmiyorum :) yemek yapamazsam diodum zar zorda olsa yapiyorum..kokuya hassasiyet yok Allahtan..cuma kontrolum var 8. Haftaya giricem Allah kismet ederse..
hadi bakalim insallah gelmez..dualarim seninle

Yaptım canım çıkmadı
Ama normal test
Belkide sadece gecikti bilemiyorum
Aman hayırlısı
:)
Bnmkide normal 2 tl lik testti kiz..bazen cikario erken..adete 1 gun kala silik cikmisti.ilk hamileligimde 1 hafta sonra cikti..belli olmuo. .hcg seviyen henuz cok yukselmemistir belki..devam her sabah :))
bende burdayım şimdilik :) 1:30 da dr. gidicem

Guzel haberlerle gel inşallah canım. .

Aaa iki güncük mü kaldı? Böyle bacağını kaldırdığında sağ veya sol kasığında hafif bir dolgunluk hissediyor musun? Göğüslerin ne alemde?

sağ tarafımda bi şişkinlik var dolgunluk gibi göğüslerimde sızlıyor gibi :26::26::26:

Göğüslerinde ne zamadır ağrı var? Normalde adet zamanı ağrır mı, ağrırsa adete kaç gün varken başlar? Bi de hiç test yapmadın di mi daha?

göğüslerimde yeni yeni başladı daha önce adetten daha çok önce sızlıyodu oda herzaman değil ağrımda adete üç dört gün kala karnım ağrır bu sefer daha değişik gibi kasıkda sadece salı günü test yaptımda yoktu :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…