- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.101
kız yeme tırnaklarını rabbim hayırlısı neyse onu versin.. bak bana 2 gün adet oldum + mide bulantılarım var bu gün bu yüzden dr. a gidicem.. anneme söyledim üstüne görme olmayasın deyince bende dr. gidim dedim randevu aldım inş. kötü bişey yoktur :18: sana dedim ama bende yidim tırnaklarımı bak
evet canım öyle olabilir git tabiki ama bizede haber ver gelince :26::26::26:[/QUO
veririm tabiki bi hayırlısıyla gidim gelimde :18:
kızlar sabah test yaptım çıkmadı bir şey. bugün doktorumu aradım olur öyle sen stres yapıyorsun dedi. bir gün regl mi olur ya:18: streste yapmadım ayrıca regl oldum artık bir dahaki ay. hatta burda da yazmıştım size öyle gergin falan değildim. asıl şimdi gerginim. olmaması beni sinir etti. benim işim hiç elinkine benzemiyor
kızlar sabah test yaptım çıkmadı bir şey. bugün doktorumu aradım olur öyle sen stres yapıyorsun dedi. bir gün regl mi olur ya:18: streste yapmadım ayrıca regl oldum artık bir dahaki ay. hatta burda da yazmıştım size öyle gergin falan değildim. asıl şimdi gerginim. olmaması beni sinir etti. benim işim hiç elinkine benzemiyor
Yok canım hiiiic bi ağrım sızım akıntım neyim yokohh ohh olmasın canım kasık ağrısı varmıydı sende benimde iki gün kaldıda merak ettim
:18:
Yok canım hiiiic bi ağrım sızım akıntım neyim yok
Reglimde de olmazdı zaten ama
daha önce günün geçiyomuydu
Yaptım canım çıkmadı
Ama normal test
Belkide sadece gecikti bilemiyorum
Aman hayırlısı
:)
günaydın canım nasıl gidiyo hamilelik
Devam devam, her gün bir yeni test:)
Bir öyle bir böyle bebeyim. Bazen unutuyorum hamile olduğumu işten güçten. Bu bikaç gündür mide bulantısı gidip gelmeye başladı. Akşamüstleri uyku bastırıyor ama geceleri zor dalıyorum uykuya. Ve baş ağrısı da oluyor. İnşallah içerde her şey yolunda gidiyodur.Sürekli size dua ediyorum. Siz naabıyonuz
şu yazıda 10 tane beğenme butonu olsa 10 unuda beğenirdim.hislerime tercuman olmuşsun:)canım burda oldukça yorumlarına denk geliyorum.
senin bu yanlış algılamanı olumluya çevirecek biraz açıklama yapmak isterim...
öncelikle 26 yaşındayım.bu tür topiklerde 40 yaşına kadar gebeliği beklemiş ya da henüz düşünüyor olanlar var.
ve onları gördükçe yakınmaktan,sızlanmaktan vazgeçiyorum.çünkü; bu onları hem incitir hem de haksızlık olur diye hissettiğim için.
senin yorumlarında da hep bi yakınma var. kusura bakmayasın ama burdaki insanları incittiğinin farkında olman için bi kaç uyarı niteliğinde yorumları ters algılamışsın. belki cahilliğinden kaynaklanıyor bilemem, belki içtenliğinden...
ama şunu bilesin ki, sürekli bebek olmuyor mu olmayacak mı gibi tedirginliklerin başkasını bilemem ama beni itiyor.
netice de her ay yaşadığımız bitikliği yaşadın mı? dilerim ki Rabbim sana yaşatmasın tatlım...
ama şunu unutma, hepimiz gerginlik altında buraya kafa dağıtmaya ve sıkıntı paylaşmaya geliyoruz...
senin gibi çıtır yeni evli hatunların sızlanmalarını da biraz yadırgıyoruz... (kendi adıma öncelikle)
kimse kötü niyetinden terslemiyor seni... haklılar; evliliğin yeni ve yolun başındasın..
doktorlar bile bir yıl denemeni önerecek, zaten gitsen kapıdan kovarlar buna emin ol...
evliliğini en başından bu stresle yoketmen yerine tadını çıkarmandan başka hiç bir şey önerilmez sana...
bebek istersin elbette hakkın... buna hiç birimiz karışamayız.
ama biz senin gibi ilk istediğimiz aylarda daha ne olduğumuzu anlamayı bırak, olacak diye en az5-6 ay beklemişizdir.
tecrübeyle konuşan çok kadın var yani...
her ay buradaki insanların yıkımını da göz önünde bulundurarak senden yorum yaparken itina istemeye hakkım vardır umarım..
bi parça kendim için, bi parça sebepsiz infertile yaşayan, aşılama ve tüp bebek denemelerinden başarısız sonuç alan, belki bir belki defalarca karnında bebeğini kaybeden, düşük yapan, yaşı geçip hamile kalması güçleşen, eşi azosperm olan, çeşitli ameliyatlar atlatan ya da olacak olan,pko hastası olan,belki de hiç yumurta rezervi doğuştan olmayan, sabırla her ay zar zor kendini toplayıp tekrar gebelik deneyen ben ve benim gibi bi çok üyenin burda bulunuş sebepleri hatrına senden birazcık anlayış istemem umarım seni kırmaz...
hata yaptıysam affola...
dilerim sen bizim gibi beklemez,en kısa zamanda bebek sahibi olurda bu yakarışmaların tam ortasında bulmazsın kendini...
sevgiler...
tatlım hiç korkma çok çok kısa bir işlem zaten anestezi ile çektirekmişsin.hiç bişey hissetmiceksin.uyuyup uyanacaksınn bitmiş olacak:)hem aşılama için hsg şart.eğer yapışıklık var ise aşılamayı boşuna yaptırmış olursun.Canim slm.. uffff insallah bende biseycik anlamam.. 15 kasimda cektirdin madem hamilelik bekliyosun anladigima gore korunmak gerekmiyormu yani hsg den sonra?
kız yeme tırnaklarını rabbim hayırlısı neyse onu versin.. bak bana 2 gün adet oldum + mide bulantılarım var bu gün bu yüzden dr. a gidicem.. anneme söyledim üstüne görme olmayasın deyince bende dr. gidim dedim randevu aldım inş. kötü bişey yoktur :18: sana dedim ama bende yidim tırnaklarımı bak
yolundadır inş canım bende ne olsun gün sayıyom iki gün kaldı ama sağ kasığımda ağrı geçmedi hala :26::26::26: içimi oyuyolar sanki
Nerdesin yahuu göremez olduk seni..hep soruyorum seni aniyorum ozledim valla..hamilelik iyi diyelim iyi olsun..1 haftadir bulantilarim başladı. .istah yok..sut bile icemiyorum..kraker yemekten kraker agci cikcak icimden..artik onuda yiyemiorum..bazen aclik krizinegiriorum ne yesem diyorum..yiyorum tad alamiorum baslio sonra bulanti..ama hamdolsun halime..en azindan evdekileri ac birakmiyorum :) yemek yapamazsam diodum zar zorda olsa yapiyorum..kokuya hassasiyet yok Allahtan..cuma kontrolum var 8. Haftaya giricem Allah kismet ederse..Tazecik mazecik hamilem napıyosun kız, iyi mi hamileliğin, daha dün hamileyiiiiim dedin sanki ama bak 7 haftalık olmuşsun maşallah
hadi bakalim insallah gelmez..dualarim seninleDün bat'ımdı.bu sabah kalktığımda kırmızıları görmeyinceevdeki testi yaptım.erken gebelik değil normal test . Çıkmama ihtimali yüksek olduğu halde yaptım tabiki pozitif çıkmadı
Elimde 5 tane test var.kirmizi gelmedikte her sabah yapicam:)pozitif çıkana kadar:)yani Pazartesi'ne kadar.
Ve hala kırmızılar gelmemiş olursa Pazartesi kan verceeeeeem insalllllah.
Bnmkide normal 2 tl lik testti kiz..bazen cikario erken..adete 1 gun kala silik cikmisti.ilk hamileligimde 1 hafta sonra cikti..belli olmuo. .hcg seviyen henuz cok yukselmemistir belki..devam her sabah :))Yaptım canım çıkmadı
Ama normal test
Belkide sadece gecikti bilemiyorum
Aman hayırlısı
:)
bende burdayım şimdilik :) 1:30 da dr. gidicem
Aaa iki güncük mü kaldı? Böyle bacağını kaldırdığında sağ veya sol kasığında hafif bir dolgunluk hissediyor musun? Göğüslerin ne alemde?
sağ tarafımda bi şişkinlik var dolgunluk gibi göğüslerimde sızlıyor gibi :26::26::26:
hepnasip ve egemenhalit kız size sesleniyom nerdesiniz niye bekletiyonuz ulen bu kadar
Göğüslerinde ne zamadır ağrı var? Normalde adet zamanı ağrır mı, ağrırsa adete kaç gün varken başlar? Bi de hiç test yapmadın di mi daha?
Göğüslerinde ne zamadır ağrı var? Normalde adet zamanı ağrır mı, ağrırsa adete kaç gün varken başlar? Bi de hiç test yapmadın di mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?