Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım çok kısa sürüyo ben anestezili oldum hiç bişe anlamadım korkacak bişe yok rahime ilaç veriyolar

Anestezi derken ? Uyutuyolar oyle mi? Hemen işlem bitince kalkıp devam edebiliyosun herseye öyle mi?
Ağrısı falan olmuyo mu hiç?
Bi de enfeksiyon cinsel perhiz falan muhabbetleri var onlar ne ???

Anestezi derken ? Uyutuyolar oyle mi? Hemen işlem bitince kalkıp devam edebiliyosun herseye öyle mi?
Ağrısı falan olmuyo mu hiç?
Bi de enfeksiyon cinsel perhiz falan muhabbetleri var onlar ne ???

evet uyutarak canım 2 saat kadar hastanede kaldım sonra eve geldim ogün biraz kanamam oldu sende yanında ped götür ilişki yasağı falan koymadı antibiyotik ağrı kesici verdi o kadar

evet uyutarak canım 2 saat kadar hastanede kaldım sonra eve geldim ogün biraz kanamam oldu sende yanında ped götür ilişki yasağı falan koymadı antibiyotik ağrı kesici verdi o kadar

Hımmm Mehmetelif dıyodu yaaa onun gibi bişe su an tam hatırlamıyorum... Puff ya tam da sınav zamanına denk gelcek... Gerçi benım dengesiz adetim söz konusu bakarsın haftaya gelıverır... Dengesız anam dengesızzz

:26::26::26:

off ya yine herkes kayboldu ben giderim onlar gelir :26:

Bugün medical parktan sedat beye randevu aldım pazartesi günü 10:20 hastaneye gidiyoruz bakalım mercimeği görebilcekmiyiz

canım yaptırsana bir kan testi

iyi akşamlar hatunlarr..

3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum henüz çift çizgi yakalayabilmiş değilim çıldıriciiimmm(((

Alla alla nieki kuzum yaa ( saatlerini deiştirsen bide öle denesenn

bilmem ki adetlerim düzenli,hormonlarımda normol,pkoda yok.rahim filmide çektirdim.18.güne kadar yapıp bıraktım acaba geç mi yumurtluyorum...29 günde adet oluyorum.
bu arada sen yakalamışsın yumurtlama dönemini eşinde yanındaysa bu ay kaçırma:)

kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzre Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…