- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.161
canım çok kısa sürüyo ben anestezili oldum hiç bişe anlamadım korkacak bişe yokrahime ilaç veriyolar
Anestezi derken ? Uyutuyolar oyle mi? Hemen işlem bitince kalkıp devam edebiliyosun herseye öyle mi?
Ağrısı falan olmuyo mu hiç?
Bi de enfeksiyon cinsel perhiz falan muhabbetleri var onlar ne ???
evet uyutarak canım 2 saat kadar hastanede kaldım sonra eve geldim ogün biraz kanamam oldu sende yanında ped götür ilişki yasağı falan koymadı antibiyotik ağrı kesici verdi o kadar
Kuzularrr bu uzayan akıntı neyin nesiii ?? Bide ateşim var sankim çok sıcağımmm
silme silme uğrarım yazdklarınızı okurum aklıma takılanları sorarım ben gene
iyi gecelerr
kızlar size bir şey soracağım çok gerginimben pazar günü sabahtan regl oldum demiştim ya o gün normal regl oldum ama ilk gün her zaman az olurum ve normal geldi bana. o akşama kadar normal regl gibi geldi bana dün okuldaydım akşama kadar para kadar bir leke geldi ben de normaldir gelir akşama dedim gelmedi bugün hiç gelmedi. üstüne görme mi yerleşmemi anlamadım ama bir gün regl mi olur. ne yapacağımı şaşırdım. test mi yapsam doktora mı gitsem bası kesilmiş tavuk gibi debeleniyorum. arada kalmak çok kötü:18::18::18:
Bugün medical parktan sedat beye randevu aldım pazartesi günü 10:20 hastaneye gidiyoruz bakalım mercimeği görebilcekmiyiz
tamam gel.takma kafana bu kadar olura olur olmaza önünde çooooooooooooooook zaman var
merhaba ; canım uzayan akıntı yumurtlama zamanında olur
iyi akşamlar hatunlarr..
3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum henüz çift çizgi yakalayabilmiş değilim çıldıriciiimmm(((
iyi akşamlar hatunlarr..
3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum henüz çift çizgi yakalayabilmiş değilim çıldıriciiimmm(((
Alla alla nieki kuzum yaa( saatlerini deiştirsen bide öle denesenn
markası ne testinin
laboquick bugün 16 günümdeyim hala tık yok birazdan test yapıcam bakalımj
Süpersin hepnasip ya
Bana bişey de
Hamilesin diyebilirsin mesela
Umarım oyleyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?