- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.201
hayırlısı olsun.benimde yapışıklık çıktı
tatlım peki hsg cekilirken acılmıyor mu yapısıklık?
yok canım ya histeroskopi yapacaklar oda yılan hikayesine döndü.hani okuyordun bizi kız
şu marka için bas bas bağırıyoruz ama dinleyen yok ki kuzum.
o testte hiçbi zaman yeterince koyulaşmıyor.
diğerine az yakın oluyo maksimum.sonra silikleşiyor zaten.
Ateş ölçmüyorumateş falan ölçüyo musun ?
adetlerin düzenli mi ?
bata kaç gün var ?
sölüyüm bişeler.
Ne yazdın ayol görmedim?
Pantolonlarinla aran nasil dediydim...
Hiç sorma her zamanki gibiler ama ben dayanamıyorum valla strese artık. Son 2-3 ayım dişimi sıkıcam artık.
işte yarın sabah ateş ölçmeye başla.
bata kadar devam et.
bakalım yarın sbahki ateşinin altına düşücek mi.
Ya bende rahatsızlık hissi oluşuyor. .pantolonlar 1 beden buyuk normalde ama oturunca sıkıntı verio sıkılıyorum. .kemer takmam lazim takmazsam yururkn dusuo..yollardacekistiriorum :)kemer takarsamda oturamiyorum..her yerde gevsetemiorum :) erken daha diodum bu pantolonlar bikac ay daha götürür beni diodum. .dun gittim hamis kotu aldım. .Esimde sıkma karnini diince..diger forumda kullananlarda varmis..rahat oluyor fln dediler..acaba bi ben mi boleyim diodum :)) cok erken fln derken rahatlik varmis bacim..cidden rahat ettim
Ahaha koptumkız ben patronlarımı soruyosun sandım öyle okudum ay gülmekten ölücem aklım ordaysa demek ki pantolon giyiyorum bi tanesinin beli hafif sıkıyodu onu giymiyorum sadece
geçmiş olsun ne ameliyatı?
Bende diom ne dio bu gaci..hahahaha..bnm karnimda hassasiyet cok ya psikilojik mi acaba..snn de var mi hassasiyet. .hamis kilodu bile aldim..sıkı gibi gelio evdekiler
Herkese slm arkadaşlar. Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum.Ben,m adeti 6 7 aralık gb olucaktı.Eylül 25 gb korunmayı bıraktık ekimde aset oldum kadımda oldum bu üçüncü denemeydi..Bu arada 6 yıllık evliyim 25 yaşındayım ve 4.5 yaşında bir kızım var...Her neyse belki yazmışımdır hiç belirtim yok,ne kasık ağrısı,ne göğüslerde hassaslık,ne akıntı ama bugün otururken kuyruk sokumum sanki battı kızıma hamileyken de olmuştu sonra gittim test aldım ve çok net olmasa da ikinci çizgi çıktı(erken olduğu için mi böyle çıktı bilmiyorum)çok mutluyum inanın bugün namazlarımda da çok dua ettim sizleride kattım duama.Allah isteyen herkeze nasip etsin. Doktora gitmeden tabiki emin olamam ama sizlere tavsiyem belirtilere sakın takılmayın inanın diyorum ya hiç belirtim yok...Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?