Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlaaarrr :) bebiş geliyo:)listede adım öle garip garip duruyodu azcık hareketlensin bakalım darısı isteyen herkesin başına,dualarımdasınız..

hoş geldin canım hamilemisin gözünaydın yuppii yuppi yenimisin pek görmedim seni burda kaç gün günün geçti ne zaman test yaptın belirtilerin varmıydı anlatsana canım

burda hamileyim yazdım mı.bütün cevapları iliştircen sonuna.
lan sormayın boşa.herkeste değişik işte.
illaki kafanızı karıştırcaksınız.

ya napim.sırt ağrısıyla uğraşıyorum.valla nefesimi zor alıyorum ya.sen nasılsın?

valla canim ne olsun evdeyim siKILIYORUM bir tv bir tele bakiyom....
seni umitlendirmis gibi olmayayim benimde tam fotadaki yer agriyordu o ayda hamileydim inss seninde oyle olur ama degiskenlikte oluyordur....

ya tutulma gibi ağrı gibi değil zaten.böle acıyo gibi filan.hapşururken canım çıkıyo sanki.öğğğf hiç sevmiyom böle sakat şeyleri haaağ.

tutulma gibiyse kas gevşetici kremler var onlardan al yatarken kocana sürdür havlu falan koy sıcak dursun iyi gelir

valla canim ne olsun evdeyim siKILIYORUM bir tv bir tele bakiyom....
seni umitlendirmis gibi olmayayim benimde tam fotadaki yer agriyordu o ayda hamileydim inss seninde oyle olur ama degiskenlikte oluyordur....

yok bacım ya öyle değil.benim tutulmuş falan gibi.acıma gibi.
daha çok hareket ederken ağrı yapıyor.
geçsin bi an önce.çektirio çünkü baya.

hoş geldin canım hamilemisin gözünaydın yuppii yuppi yenimisin pek görmedim seni burda kaç gün günün geçti ne zaman test yaptın belirtilerin varmıydı anlatsana canım

listeye adımı yazdıralı 1 hafta oldu ama siz yazışırken pek denk gelmedim:) 4 haftalık cnm çok yeni:) dün akşam test yaptım evde bi de bu sabah ikisinde de çift çizgi:)listede bat 5 aralık yazıyo ama 28 günde bir adet olurum ben telefonda bi program var ya onda bat 5 aralık yazıyodu bende buraya öyle yazdırdım..aynı adte belirtisi gibi belirtilerim vardı...hatta dün test almaya giderken boşuna gidiyorum diye düşündüm:) yani günüm geçmeden test yapmış oldum:) öyle işte...inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder Rabbim..

yok bacım ya öyle değil.benim tutulmuş falan gibi.acıma gibi.
daha çok hareket ederken ağrı yapıyor.
geçsin bi an önce.çektirio çünkü baya.

o agriyi iyi bilirim zordur....
benimde kocanin degisiyle hergun sakatim....
benim saha cok sstres sikintidan oluyor gibi....

erken gebelik testimiydi normal testmi

o agriyi iyi bilirim zordur....
benimde kocanin degisiyle hergun sakatim....
benim saha cok sstres sikintidan oluyor gibi....

sorma..
benimkide aynı.
seni defolu almışım ben, keşke almadan bi deneme sürüşü gibi bişi yapsaydım.
değiştirme kartında yok ki değiştiriyim dio.
ama bu sırt ağrısı çok fena yahu.hareket edemiyrum yani.

Yok canim ben emekliye ayriliyom yavas yavas....
8 yili doldurduk artik nasip dicek duracak artik.....
Ben hergun evde oldugum icin deprasyona girmeme az kaldi....
Her akaam esime diyom tukenmislik sendromuna girdim....
Tukenmis gibiyim....

tamam canım sğl benim bat yarında

al bi test yap işte bazılarında çıkıyomuş bazılarında çıkmıyomuş...çıkmazsa ümidini kaybette tekrar denersin:)banada yapma çıkmazsa üzülürsün dediler,dayanamicam yapıcam dedim bari sabah yap dediler ben dururmuyum çatlarımakşam 6 gibi yaptım testi ..hadi sende hemen git al 2 tane merak ettim hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…