Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sendede yumurta tembelliğim vardı bana öyle demişti hormon tahllilerimde öyle çıkmış iki ay klomenle denedik güzel büyüdüler iğneylede çatladı ama yok :26::26:

bende asıl adet düzensizliği var doğumdan sonra bir türlü düzene girmedi bazen 30 gün bazen 35 gün bazen 40 bazen 45 günde bir bile olduğum oluyordu.bebek düşününce düzenleyici verdi 2 ayı kaldım oda düşük oldu sonrada kalamadım ama yumurta tembelliği var demedi..bide bir doktor bana yumurta rezervlerinde azalma var demişti ama tam sınırdaymış..

ee iki gün adet oldum demiştin normalmiymiş neyse en azından başka bi sorun yok çalışmaya devamm

ewt 2 gün oldum ama gerisi yok dr. stresten olabilir dedi stressiz gün yokki herdaim mevcut kandada bişey çıkmadı hayırlısı bakalım bu ay neler olacak anam ne çok çocuk isteyen var dün dr.a bir görseniz şaşırdım dedim yalnız değilmişim :)))

benim goruncem yaptirdi tup yedibin gitmis onun sigortasi hic yok herhalde.....
burda ilki sart degil cocugun olsa dahi devlet yine karsiliyor.....

tam burası ağrıyo.nasıl geçiririm bunu doktora gitmeden.vakit yok çünkü.

bel ağrıları genelde kilo alımlarında oluyo canım bide hareketsizlikten ben mesela bütün gün oturuyorum iş yerinde haliyle kilo alıyoruz gerçi çok kilom yokta 65 kg yum

kızlaaarrr :) bebiş geliyo:)listede adım öle garip garip duruyodu azcık hareketlensin bakalım darısı isteyen herkesin başına,dualarımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…