- 25 Ekim 2013
- 10.102
- 33.723
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.341
neden kavga ettiniz canım..bide 13 mm niye büyük ki benim 14 mm istersen yapalım dedi doktor ama sonra bu ay doğal yolla deneyiniz olmassa bidaha ki ay yaparız dedi..
bak resim koymuşsun doktorların da bi dediği bi dediğini tutmuyo canım ya
neden kavga ettiniz canım..bide 13 mm niye büyük ki benim 14 mm istersen yapalım dedi doktor ama sonra bu ay doğal yolla deneyiniz olmassa bidaha ki ay yaparız dedi..
evet tşk ederim yardımın için..ben cuma gitmiştim 14 mm dedi pazartesiye çatlar dedi cumartesi akşamı çatlama iğnesi yaptır dedi sonra beni biraz kararsız görünce bu ay doğal yolla deneyin olmassa bidaha ki ay yapalım dedi..bide bana kılomen vermicekmiş iğne verecekmiş hergün vurulacakmışım.. fazla olsun yumurtan olsun daha çok şansımız olur dedi..
evet tşk ederim yardımın için..ben cuma gitmiştim 14 mm dedi pazartesiye çatlar dedi cumartesi akşamı çatlama iğnesi yaptır dedi sonra beni biraz kararsız görünce bu ay doğal yolla deneyin olmassa bidaha ki ay yapalım dedi..bide bana kılomen vermicekmiş iğne verecekmiş hergün vurulacakmışım.. fazla olsun yumurtan olsun daha çok şansımız olur dedi..
sorunun cvp sen vermişsin..13mm niye aşılama olmasınki olur dedik..4 aydır bizi oyalıyosunuz bi aşılama 4 ayda yapılırmı dedik
g*tlerine battı..eşimde bi güzel küfrü bastı... çıktık geldik..
yalnız senin ateş genel olarak düşük.yani senin düşük ateşle hamile kalma ihtimalin yüksek gibi görünüyo.bacılar günaydın
ben artık fazla giremiyom da
sınavdan ötürü
hepnasip gelince benim ateş ölçümlerimi bi iletiverin olar mı
hepnasip canım adetlerim günü gününe pek değil
27ila 30 arasında olduğum oluyor
fazlalık 30 günden olduğu için 30 hesap ederim hep
sat : 19 kasım
ateşim şöyle ki:
36.3
36.0
36.1
36.3
36.1
36.1
36.3
36.4
36.3
36.4
teşekkürler şimdiden
günaydın canlarım ben geldim..
dün sabah 09.20 itibariyle elektirik gitti ve akşam 18.00 gibi geldi..
tüm gün dondum soğuktan artık evde ağzımdan duman çıkmaya başladı..
gecede ancak ısındım
kızı okula gönderdim çamaşırlar makinede
eteş olmu 36.7bata son 6 gün
paptyam nasip istanbul falcy nasılsınız..
aman ne büyük bişe kıskanç karı
ben sana yardım etmiştim
ben geldim eli boş geldim hiç bişeyim yokmuş gayet sağlıklıymışımneyse kolları sıvamanın zamanı gelio yum günüm yakın vira bismillah demeye az kaldı 3-4 gün sonra yum günüm
tatlım karıştırdım yazdıktan sonra fark ettim ama silemedim geri:)) tşk ederim egemenhalit bak ne güsel senin sayende bişey öğrendim iki tane bebiş resmi koydum:))
ben geldim eli boş geldim hiç bişeyim yokmuş gayet sağlıklıymışımneyse kolları sıvamanın zamanı gelio yum günüm yakın vira bismillah demeye az kaldı 3-4 gün sonra yum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?