Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

neden kavga ettiniz canım..bide 13 mm niye büyük ki benim 14 mm istersen yapalım dedi doktor ama sonra bu ay doğal yolla deneyiniz olmassa bidaha ki ay yaparız dedi..

bak resim koymuşsun doktorların da bi dediği bi dediğini tutmuyo canım ya

bak resim koymuşsun doktorların da bi dediği bi dediğini tutmuyo canım ya

evet tşk ederim yardımın için..ben cuma gitmiştim 14 mm dedi pazartesiye çatlar dedi cumartesi akşamı çatlama iğnesi yaptır dedi sonra beni biraz kararsız görünce bu ay doğal yolla deneyin olmassa bidaha ki ay yapalım dedi..bide bana kılomen vermicekmiş iğne verecekmiş hergün vurulacakmışım.. fazla olsun yumurtan olsun daha çok şansımız olur dedi..

neden kavga ettiniz canım..bide 13 mm niye büyük ki benim 14 mm istersen yapalım dedi doktor ama sonra bu ay doğal yolla deneyiniz olmassa bidaha ki ay yaparız dedi..

sorunun cvp sen vermişsin..13mm niye aşılama olmasınki olur dedik..4 aydır bizi oyalıyosunuz bi aşılama 4 ayda yapılırmı dedik
g*tlerine battı..eşimde bi güzel küfrü bastı... çıktık geldik..

sendede yumurta tembelliğim vardı bana öyle demişti hormon tahllilerimde öyle çıkmış iki ay klomenle denedik güzel büyüdüler iğneylede çatladı ama yok :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sana yardım etmiştim

sıkma canını tatlım başka doktora gidin sizde..benim doktorum 1 tane yumurta var diye birazda yapmak istemedi bir daha ki ay iğne veririm dedi fazla yumurtan olursa fazla şasın olur dedi..ama ben istesem yapacaktı yinede..

bak işte dr bide demiş fazla olsun yum.çok olsun demekki oluyomuş..
ben kendimi yiyom sadece klomen kullanıp yum takibi yapalım vede aşılama olsun yok sen ne anlıyosun dediler..
kendileri bi b*k biliyomuş gibi ..
asıl mesele hastaneye hasta çekme hemen yap gönder olursa müşteri azalır..

yalnız senin ateş genel olarak düşük.yani senin düşük ateşle hamile kalma ihtimalin yüksek gibi görünüyo.

oouuuw iyi iyi.

ben geldim eli boş geldim hiç bişeyim yokmuş gayet sağlıklıymışım neyse kolları sıvamanın zamanı gelio yum günüm yakın vira bismillah demeye az kaldı 3-4 gün sonra yum günüm

ben geldim eli boş geldim hiç bişeyim yokmuş gayet sağlıklıymışım neyse kolları sıvamanın zamanı gelio yum günüm yakın vira bismillah demeye az kaldı 3-4 gün sonra yum günüm

ee iki gün adet oldum demiştin normalmiymiş neyse en azından başka bi sorun yok çalışmaya devamm

tatlım karıştırdım yazdıktan sonra fark ettim ama silemedim geri:)) tşk ederim egemenhalit bak ne güsel senin sayende bişey öğrendim iki tane bebiş resmi koydum:))

küstüm bikerem
artık durmassın sen bol bol resim koy
güle güle kullan

niye elin boş olsun bak yımırtan varmış..
hemide çalıyacakmış..daha ne olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…