- 25 Ekim 2013
- 10.104
- 33.738
- 798
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.601
Arkadaşlar ben dün doktora gittim 6haftalık hamilesin dedi doktor ama halen kalp atışı başlamamış çook korkuyorum neden halen bebişimin kalp atışı yok aranızda aynı durumu yaşayanlar var mı varsa beni bilgilendirebilir mi?öbu arada doktor bebekten umutluyum dedi bu nedemek sizce benim bebeğim gelişmiyo mu lütfen beni bilgilendirin yoksa deliricem doktor haftaya gel dedi ama ben cok evhamlandım( nazar:
günaydın kızlar
papatya sen nasılsın cnımmm kırmızı geldimi...
nasip ateş aynı 36.7
iyi ateş iyi.böyle devam..
ben iyiyim papatya asıl sen nasılsın ?
tabi adet olurken kaç derece olduğumu bilmiyorum ama yüksek olması iyidir..iyi ateş iyi.böyle devam..
ben iyiyim papatya asıl sen nasılsın ?
hoşbulduk kızzzzzHoşgeldiniz kızlar hepnasip,egemenhalit
bende iiyim canım bugün ateş 36,6 daha gelen bişe yok ama ben yinede akşamı beklicem geçen yada akşam olmuştum
günaydın canım şimdilik gelen yok ama akşama kadar beklicem geçen ayda öyle olmuştum
tabi adet olurken kaç derece olduğumu bilmiyorum ama yüksek olması iyidir..
hoşbulduk kızzzzz
sen neyaptın test aldınmı yaptınmı
o zaman daha sana bişi demiyorum arkadaş ben.
aynen.
iyi gidiyo.
böyle devam eder inşallah.
canımcım kızma dün akşam alçaktım senin dediğin markaların adını unuttum yoksa almammı :26::26::26:
aminnnn...böyle devam etsin inşallah..
sen ne durumdasın..senle batımız aynı
canımcım kızma dün akşam alçaktım senin dediğin markaların adını unuttum yoksa almammı :26::26::26:
kızlar... nasılsınız :)
kızlar... nasılsınız :)
kızarım.elli kere yazdım.demek boşa önemsiyoruz biz senin durumunu.
kız güya unutmıyım diye yazdım ama iş yerinde unutmuşum kağıdı yaşlılık işte öpiyimdebarışalım bugün söz alcam omarkaları bulamazsam herhangi bişe alıyyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?