- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.581
evet tatlım gördüm 2 ay düzenli yaptım bir ay 12.gün diğer ay 14.gün çift çizgiyi görmüştüm..senin hiç mi çıkmıyor çizgi her ay?
yok tatlım 3 aydır yapıyorum.ama ilk ay 10. günü kontrol çizgisine çok çok yakın bi çizgi çıkıp sonra silikleşti.bu ayda 17. günümdeyim hala yok.
ya aslında bu ovulasyon testlerini boşuna yapıyoruz çünkü çit çizgiyi yakalasak bile biz yine bildiğimiz gibi ne olur ne olmaz diye bir gün aralıklarla çalışmalar yapıyoruz o yüzden çift çizgi çıkınca görmemiz pek bir şeyi değiştirmiyor...
valla sinirim başımda, bi halt anlamadım ben bu durumdan! ayın 14 ünde regl olmam gerek ki ben 28 günde bir regl oluyorum. ahanda şimdi 2 damla kan gelmiş!!!!! bebek isteyince mi oluyor bunlar yaaaa
canım kimi kadın çok doğurgan olurmuş kimi de az işte ben az doğurgan grubuna giriyorum ki hamile kalmam bu kadar geçikiyor
aynen bende az doğurganım heralde...
Merhaba arkadaslar size bi sorun olucakti. Ovulasyon testlerinde c ve t nin ayni koyulukta olmasi demek yumurtlamanin oldugu yada olacagi demek onu anladim ama asagidaki test ne demek bi bakar misiniz?
İki testte bende yumurtlama olmadığında yada yaklaştığında diim çıkan tablo, bence daha var..
tsk canm ovulasyon olmadıgında hıc cızgı cıkmaz dıyorlar da ondan sordum
Merhaba arkadaslar size bi sorun olucakti. Ovulasyon testlerinde c ve t nin ayni koyulukta olmasi demek yumurtlamanin oldugu yada olacagi demek onu anladim ama asagidaki test ne demek bi bakar misiniz?
Canım, bu kitteki durum senin vucudunda normalde salgılanan LH ve testin markasına göre değişiklik gösterebilir..
Benim 3-4 gün varken böyle çıktı geçen ay bende ilk defa kullandım.
Bu ay kendini izle eğer bebek gelmezse bu ay bir sonraki aya tecrübeli oluysun:)
markası ne bunun.o sevmediğim markaysa iki güne yumurtlarsın.
ovula canım
haaa.severim bak ben ovulayı.canımdır o benim.
hassas bi testtir kendileri.
silik bi çizgi hep vardır.
daha var ovulasyona.sen yapmaya devam et.
deneme için yaptıydımm adetım bgun bıttı ya 16 sında başlıycam inşallh. ama ne demek oluyo hassas silik çizgi.?
şimdi canım.vücudunda lh her daim var zaten.
test hassas ve hemen söylüyor sana.
dolayısıyla artışı hemen gözlemliyorsun.
20 test vardır onda.
16sı geç.
sen 11inde başla testleri yapmaya.
11 inde mi balıım dersin? ama benım adetım 35 gunde bi oluyo
aynen.
bisürü test var.başla sen kaçırma.belli olmaz.
adet döneminde yumurtlayanlar 14 gün sonra tekrar adet mi oluyolar sanki.
evet canım adet oldum çalışamamıştık bu ay o yüzden moralim iyi yani ilk defa kaç yıl aradan sonra adet olduğuma üzülmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?