Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet tatlım gördüm 2 ay düzenli yaptım bir ay 12.gün diğer ay 14.gün çift çizgiyi görmüştüm..senin hiç mi çıkmıyor çizgi her ay?

yok tatlım 3 aydır yapıyorum.ama ilk ay 10. günü kontrol çizgisine çok çok yakın bi çizgi çıkıp sonra silikleşti.bu ayda 17. günümdeyim hala yok.

yok tatlım 3 aydır yapıyorum.ama ilk ay 10. günü kontrol çizgisine çok çok yakın bi çizgi çıkıp sonra silikleşti.bu ayda 17. günümdeyim hala yok.

ya aslında bu ovulasyon testlerini boşuna yapıyoruz çünkü çit çizgiyi yakalasak bile biz yine bildiğimiz gibi ne olur ne olmaz diye bir gün aralıklarla çalışmalar yapıyoruz o yüzden çift çizgi çıkınca görmemiz pek bir şeyi değiştirmiyor...

evet haklısın aslında.bu ay hiç çalışma yapmadık biz.hsg den sonra çok hassalaştım canım acıycak zannediyorum.

canım kimi kadın çok doğurgan olurmuş kimi de az işte ben az doğurgan grubuna giriyorum ki hamile kalmam bu kadar geçikiyor

aynen bende az doğurganım heralde...

Kizlar sizde sorun yokki niye kendinizi suclu yapiyorsunuz zorla.Kendinize haksizlik yapmaktan vazgecin kiziyorum ama Siz turp gibisiniz masallah bizim olmamasinin sebebi eslerimizden kaynaklaniyor bunu biliyorsunuz o yuzden kendinize daha fazla iskence etmeyin

Merhaba arkadaslar size bi sorun olucakti. Ovulasyon testlerinde c ve t nin ayni koyulukta olmasi demek yumurtlamanin oldugu yada olacagi demek onu anladim ama asagidaki test ne demek bi bakar misiniz?

Eklentiler

• $image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba arkadaslar size bi sorun olucakti. Ovulasyon testlerinde c ve t nin ayni koyulukta olmasi demek yumurtlamanin oldugu yada olacagi demek onu anladim ama asagidaki test ne demek bi bakar misiniz?

İki testte bende yumurtlama olmadığında yada yaklaştığında diim çıkan tablo, bence daha var..

tsk canm ovulasyon olmadıgında hıc cızgı cıkmaz dıyorlar da ondan sordum

Canım, bu kitteki durum senin vucudunda normalde salgılanan LH ve testin markasına göre değişiklik gösterebilir..
Benim 3-4 gün varken böyle çıktı geçen ay bende ilk defa kullandım.
Bu ay kendini izle eğer bebek gelmezse bu ay bir sonraki aya tecrübeli oluysun:)

Allah razı olsun canım.işin tuhaf tarafı benım adetım bgun bıttı denemek ıcın yaptım ıkıncı cıxzgı silik çıktı tuhaf bende şaşırdım

haaa.severim bak ben ovulayı.canımdır o benim.
hassas bi testtir kendileri.
silik bi çizgi hep vardır.
daha var ovulasyona.sen yapmaya devam et.

deneme için yaptıydımm adetım bgun bıttı ya 16 sında başlıycam inşallh. ama ne demek oluyo hassas silik çizgi.?

deneme için yaptıydımm adetım bgun bıttı ya 16 sında başlıycam inşallh. ama ne demek oluyo hassas silik çizgi.?

şimdi canım.vücudunda lh her daim var zaten.
test hassas ve hemen söylüyor sana.
dolayısıyla artışı hemen gözlemliyorsun.
20 test vardır onda.
16sı geç.
sen 11inde başla testleri yapmaya.

şimdi canım.vücudunda lh her daim var zaten.
test hassas ve hemen söylüyor sana.
dolayısıyla artışı hemen gözlemliyorsun.
20 test vardır onda.
16sı geç.
sen 11inde başla testleri yapmaya.

11 inde mi balıım dersin? ama benım adetım 35 gunde bi oluyo

Arkadaşlar ben dün doktora gittim 6haftalık hamilesin dedi doktor ama halen kalp atışı başlamamış çook korkuyorum neden halen bebişimin kalp atışı yok aranızda aynı durumu yaşayanlar var mı varsa beni bilgilendirebilir mi?öbu arada doktor bebekten umutluyum dedi bu nedemek sizce benim bebeğim gelişmiyo mu lütfen beni bilgilendirin yoksa deliricem doktor haftaya gel dedi ama ben cok evhamlandım (nazar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…