- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.561
ayy kıyamam yaa..o doktoru elime geçirmeyi çok isterdim.
türkçe mealinide okuyabilirsin.önemli olan niyettir.
evetttttttttttttttttttt çok seviniyorum onun adına
Zeynep artıkikiz ikiz
o doktor yüzünden az ağlamadım azosperm hastasıyız diye sonra varikosel çıkınca çok sevinmiştim niye sevindiğimi anlamışsındır canım..elüf anlamaz
hahaaayyy:)))spermler henüz tam düzelmedi ikiz yapacak kadar:)))ama inşallahh inşallahh:))
:))))anladım tatlım 6 ay oldu sizin galiba test ne zaman yaptıracaksınız çok merak ediyorum:)o doktor yüzünden az ağlamadım azosperm hastasıyız diye sonra varikosel çıkınca çok sevinmiştim niye sevindiğimi anlamışsındır canım..elüf anlamaz
secde ayetlerini ne yapıyorsun?
:))))anladım tatlım 6 ay oldu sizin galiba test ne zaman yaptıracaksınız çok merak ediyorum:)
tilavet secdesi yapıyorum canım hergün.
anlamaya çalışıyorum hatta az çok anlıyorum ama allah anlayacak dert vermesin
biliyorum tatlım şaka yapıyorum uzun zamandır takılmıyordum sana özlemişim o yüzden
anlamaya çalışıyorum hatta az çok anlıyorum ama allah anlayacak dert vermesin
o nasıl oluyor onu bile bilmiyorum.yapmasak olmaz değil mi?
amin kimse böyle kötü şeyleri anlamak zorunda kalmasın...
okumaya karar verirsen sana anlatırım secdeyi.okuduktan sonra secde gerekiyo mutlaka.
benimde keyfim yok bu sıralar
üzülme tatlım her şeyde vardır bir hayır her şeye hayırla yaklaşmak lazım...sen şimdi kafana hiç bir şeyi takma sınavlarına konsantre ol tatlım...
ben adet olmayı bekliyorum.borçlarım var onları tutacaktım ama her an adet olabilirim ondan bir şey yapamıyorum
üzülme tatlım her şeyde vardır bir hayır her şeye hayırla yaklaşmak lazım...sen şimdi kafana hiç bir şeyi takma sınavlarına konsantre ol tatlım...
tamam tatlım.okumaya karar verirsen yardımcı olurum:)
iyi geceler bakalımm:))
kuzum sen ovülasyon testinde pozitifi görüyodun dimi
canım benim hormon dengelerim alt üst dokunduğum her şey elektrik çarpıyor.kocam sağolsun hiç yardımcı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?