Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

o doktor yüzünden az ağlamadım azosperm hastasıyız diye sonra varikosel çıkınca çok sevinmiştim niye sevindiğimi anlamışsındır canım..elüf anlamaz
:))))anladım tatlım 6 ay oldu sizin galiba test ne zaman yaptıracaksınız çok merak ediyorum:)
secde ayetlerini ne yapıyorsun?

tilavet secdesi yapıyorum canım hergün.

amin kimse böyle kötü şeyleri anlamak zorunda kalmasın...

okumaya karar verirsen sana anlatırım secdeyi.okuduktan sonra secde gerekiyo mutlaka.

ben adet olmayı bekliyorum.borçlarım var onları tutacaktım ama her an adet olabilirim ondan bir şey yapamıyorum

üzülme tatlım her şeyde vardır bir hayır her şeye hayırla yaklaşmak lazım...sen şimdi kafana hiç bir şeyi takma sınavlarına konsantre ol tatlım...

canım benim hormon dengelerim alt üst dokunduğum her şey elektrik çarpıyor.kocam sağolsun hiç yardımcı olmuyor

canım benim hormon dengelerim alt üst dokunduğum her şey elektrik çarpıyor.kocam sağolsun hiç yardımcı olmuyor

kocişler bazı konularda pek anlayışlı olmuyorlar maalesef canım takma kafana o yüzden herşeyin başı stres valla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…