Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

şekerler iyi akşamlar iyi tatiller ben haftasonu giremiyorum çok sizden güzel haberler bekliyorum..cookk öptüm görmemiş gibi oldum demi kim tutar beni

sanada iyi hafta sonları bende giremiyom hafta sonu..
bayağı görmemiş oldun

şekerler iyi akşamlar iyi tatiller ben haftasonu giremiyorum çok sizden güzel haberler bekliyorum..cookk öptüm görmemiş gibi oldum demi kim tutar beni

canım görüşürüz Alla ha emanet ol öptümm

Alıntı egemenhalit kullanıcısından alıntı
admin bu bildirimler neden gelmiyo
niye sorun giderilmedi

Sayın egemenhalit,
sorunun giderilmesi için çalışıyorlar.

editör mune msj attım gelen cvp..
nedecez bilemiyorum

Son düzenleme:
fıstıklar nabersiniz...geçmişe bakamadım neler kaynattınız haberim yok..keyifler yerindedir umarım..

bnm dr kontrolum vardı bugün..geçen hafta hatırlarmısınız bilmem manyak bi dr a denk geldiydim..bebeğimi 3 haftalık dediydi hemde karnımın üstünde görmüştü uzaylı..alttan 3 haftalık görükmii bu karnımdan görii bi dediği bi dediğini tutmayan deli dr a gitmedim tabii ki bugün değiştirdim...

ve mutlu haberi aldım..sata uyumlu ve pıt pıtlı bir ultrason elde ettik bugün...çok şükür..hatta en başında beri geç döllenme olamaz aksine erken yumurtladım önde olmalı diyordum ya..tamda dediğim gibi çıktı..2 gün önde sata göreinsanın kendini tanıması bilmesi çok işe yarıyor..bu yüzden moralimi bozmamıştım..1 hafta sakin sakin bekledim...
7+2 çıktım..dr herşey yolunda dedi...Rabbime şükürler olsun..ama her gittiğimde beni delip duruyorlar bu neyin nesi anlamadım..1 kerede yapamıolar mı bu kan testlerini..her gittiğimde kan veriyorum..aslında kan alımı gebelerde mikrop açısından tehlikeli diye duydum bilgisi olan var mı bu konuda...

hoş geldin canım çok sevindim güzel haberler almışsın

ama ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıyo bende bi türlü.ya yumurtam çatlamıyosa?o zaman ayvayı yedim demektir((

Belki de senin hesapladigin tarihte degilde baska bi tarihte catliyor ne bilim hemen adet bitimi yada adetine yakin.Zaten 7 tane olmuyor mu testlerin icinde belki sen gununu yakalayamiyorsun hergun test yapmiyorsan.Valla ben yapmiyorum test falan cok pahali her ay verirsem o kadar para batarim.Burda cok pahali 40-50 dolar falan bir kere aldim denemek icin cift cizgiyi yakaladim birde hepsini kullanmamistim kasiklarimda agri vardi o zaman yaptim ozamanda yakaladim ama bilemiyorum belki o gunu bos geciriyoruz bizde.Hergun denemeye ne vaktimiz ne gucumuz oluyor cunku calismaktan

Ya kızlar moralim cok bozulduuuu.
Bir saat önce akıntı hissedip wcye gittim
Bozuk para boyutunda lekelenmis iç çamaşırım
Sildim bişey yoktu
Biraz önce yine gittim yine bişey yok
Sanırım bu 3 günlük gecikme hamilelikten degiiiiiil(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…