- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.721
şekerler iyi akşamlar iyi tatiller ben haftasonu giremiyorum çok sizden güzel haberler bekliyorum..cookk öptümgörmemiş gibi oldum demi kim tutar beni
sanada iyi hafta sonları bende giremiyom hafta sonu..
bayağı görmemiş oldun
valla doğru diyon giderken almam lazım
şekerler iyi akşamlar iyi tatiller ben haftasonu giremiyorum çok sizden güzel haberler bekliyorum..cookk öptümgörmemiş gibi oldum demi kim tutar beni
sonradan görme böyle birşey olsa gerek canım
canım görüşürüz Alla ha emanet ol öptümm
tüh tamda giderken yaptın..
keşke erken olsaydı tadını çıkarırdın
sakın unutma al..bende bulabilirsem o markayı alyım...
kaç tl acaba
ben 3,5 tl ye alıyodum bunları bilmiyorum
tmm canım
bende arıyayım o markaları
orda zor bulursun ama
orda zor bulursun ama
bende çıkıyom ama senin için fırsat buldukca girecem
kendine iyi bak canımsın
fıstıklar nabersiniz...geçmişe bakamadım neler kaynattınız haberim yok..keyifler yerindedir umarım..
bnm dr kontrolum vardı bugün..geçen hafta hatırlarmısınız bilmem manyak bi dr a denk geldiydim..bebeğimi 3 haftalık dediydihemde karnımın üstünde görmüştü uzaylı..alttan 3 haftalık görükmii bu karnımdan görii bi dediği bi dediğini tutmayan deli dr a gitmedim tabii ki bugün değiştirdim...
ve mutlu haberi aldım..sata uyumlu ve pıt pıtlı bir ultrason elde ettik bugün...çok şükür..hatta en başında beri geç döllenme olamaz aksine erken yumurtladım önde olmalı diyordum ya..tamda dediğim gibi çıktı..2 gün önde sata göreinsanın kendini tanıması bilmesi çok işe yarıyor..bu yüzden moralimi bozmamıştım..1 hafta sakin sakin bekledim...
7+2 çıktım..dr herşey yolunda dedi...Rabbime şükürler olsun..ama her gittiğimde beni delip duruyorlar bu neyin nesi anlamadım..1 kerede yapamıolar mı bu kan testlerini..her gittiğimde kan veriyorum..aslında kan alımı gebelerde mikrop açısından tehlikeli diye duydum bilgisi olan var mı bu konuda...
hoş geldin canım çok sevindim güzel haberler almışsın
ama ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıyo bende bi türlü.ya yumurtam çatlamıyosa?o zaman ayvayı yedim demektir((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?