- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.741
senin demi bat 11 aralık..
hadi hayır ola
Ya kızlar moralim cok bozulduuuu.
Bir saat önce akıntı hissedip wcye gittim
Bozuk para boyutunda lekelenmis iç çamaşırım
Sildim bişey yoktu
Biraz önce yine gittim yine bişey yok
Sanırım bu 3 günlük gecikme hamilelikten degiiiiiil(((((
Ya kızlar moralim cok bozulduuuu.
Bir saat önce akıntı hissedip wcye gittim
Bozuk para boyutunda lekelenmis iç çamaşırım
Sildim bişey yoktu
Biraz önce yine gittim yine bişey yok
Sanırım bu 3 günlük gecikme hamilelikten degiiiiiil(((((
Hoşgeldiniz kızlar hepnasip,egemenhalit
yinede böyle düşünmen için erken..sildim daha dvm etmio dedin...bekle bakalım devam ederse moralini bozarsın...ki yinede bozma moralini...belki yerleşmedir..inşallah öyledir...
Dur bakalim bi 1 gun daha sabret gelmezse test yap insallah yerlesme kanamasidir(( Benimde geliyo cok yakinda biliyorum kesin gelecek
Belki de senin hesapladigin tarihte degilde baska bi tarihte catliyor ne bilim hemen adet bitimi yada adetine yakin.Zaten 7 tane olmuyor mu testlerin icinde belki sen gununu yakalayamiyorsun hergun test yapmiyorsan.Valla ben yapmiyorum test falan cok pahali her ay verirsem o kadar para batarim.Burda cok pahali 40-50 dolar falan bir kere aldim denemek icin cift cizgiyi yakaladim birde hepsini kullanmamistim kasiklarimda agri vardi o zaman yaptim ozamanda yakaladim ama bilemiyorum belki o gunu bos geciriyoruz bizde.Hergun denemeye ne vaktimiz ne gucumuz oluyor cunku calismaktan
kolay gelsin..
ben sabah bi örtü silktim altkat komşum beni bi boyadı..
alla hemn içeri kaçtım..daha da balkona çıkamıyom
Bende belki yerlesmedir dedim ama yerleşme döllenmeden sonra 7-10 gün icinde olur diye biliyorum ve pembe olur sanırım
Benimki kahverengi ve son iliskinin ustundende bayağı gecti
Umutlu değilim ama alışık oldugum için yıkılmış da değilim:)
doktorlar oynamaya çalışıyor ama adet olmuyorum işte vücudum izin vermiyor oynamalarınadaha yeni yumurtluyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
ben internetten aldım 30 tanesi 26 liraydı.bugün 18.günüm bakalım adet olana kadar yapmaya devam:)
kız ziyan olcak yumurta yaaa
Iyiymis fiyati yaa g.gidiyordan mi aliyorsun
ben ziyan olacağım yumurta ziyan olsa yine iyi
evet tatlım.ama çok stres oldum bu testler sayesinde.
kıyamam yaa.düzenin alt üst oldu...
aynen sınavım da var ders çalışmaya da çalışıyorum.patlamaya hazır bomba gibiyimm.her gün ağlıyorum
Ben testli testsiz her daimHuyum oldu resmen bu bizim illet yuzunden umutsuzluk karamsarlik yapisti uzerime gitmiyor
senin doktorun kafasını kırcam valla:))
birde demez mi 13 ü çok uygun o gün bizim de eğitimimiz var diye.50 kişi geçecekler şeyimin karşısına herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?