Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

senin demi bat 11 aralık..
hadi hayır ola

Battasim benim gel bi sarilayim sana benimde 11i Ama benim umudum yok cunku aksam anladim gelecegini bende belirtiler basladi oncelikle hassaslik stres birisini bogma kavga etme istegi ve hafiften karnim cizz etti sanki ne zaman boyle olsam geliyor lanet kirmizi.Senin yum gunun kacindaydi degerlendirebildin mi bari?

yinede böyle düşünmen için erken..sildim daha dvm etmio dedin...bekle bakalım devam ederse moralini bozarsın...ki yinede bozma moralini...belki yerleşmedir..inşallah öyledir...

Dur bakalim bi 1 gun daha sabret gelmezse test yap insallah yerlesme kanamasidir(( Benimde geliyo cok yakinda biliyorum kesin gelecek

yinede böyle düşünmen için erken..sildim daha dvm etmio dedin...bekle bakalım devam ederse moralini bozarsın...ki yinede bozma moralini...belki yerleşmedir..inşallah öyledir...

Dur bakalim bi 1 gun daha sabret gelmezse test yap insallah yerlesme kanamasidir(( Benimde geliyo cok yakinda biliyorum kesin gelecek

Bende belki yerlesmedir dedim ama yerleşme döllenmeden sonra 7-10 gün icinde olur diye biliyorum ve pembe olur sanırım
Benimki kahverengi ve son iliskinin ustundende bayağı gecti
Umutlu değilim ama alışık oldugum için yıkılmış da değilim:)

doktorlar oynamaya çalışıyor ama adet olmuyorum işte vücudum izin vermiyor oynamalarınadaha yeni yumurtluyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

ben internetten aldım 30 tanesi 26 liraydı.bugün 18.günüm bakalım adet olana kadar yapmaya devam:)

kolay gelsin..
ben sabah bi örtü silktim altkat komşum beni bi boyadı..
alla hemn içeri kaçtım..daha da balkona çıkamıyom

hahahhah örtü ne kelime ben halı silkeledim sıkıysa bişey desinler benimde üsttekiler aynısını yapıyo ben ses çıkarmıyorum çünki çamaşırların üstüne bile silkeleniyo deli karılar...bi delide ben temizlik hastasıyım bu arada nasıl düzelicem ben ya puffff

Hayirlisi olsun canim belli de olmaz dur bakalim 1 gun daha belli olur adetinin gelip gelmeyecegi Yaw biz testler yapiyoruz gunler hesapliyoruz su yumurtlama gunu nedir onu bilmeyen insanlar var yaa hayret bisey hayran kaliyorum resmen

Ben testli testsiz her daimHuyum oldu resmen bu bizim illet yuzunden umutsuzluk karamsarlik yapisti uzerime gitmiyor

artık ameliyat tarihiniz belli olduğuna göre zafere az kaldı demektiir öyle düşün.
bende öyle bi davranıyorum ki sanki problem bendeymiş gibi acaba pko muyum acaba yumurtam mı bozuk daha neler neler. adam kapıdan girer girmez testte pozitif çıktı mı diye soruyo garibim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…