- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.761
Bende belki yerlesmedir dedim ama yerleşme döllenmeden sonra 7-10 gün icinde olur diye biliyorum ve pembe olur sanırım
Benimki kahverengi ve son iliskinin ustundende bayağı gecti
Umutlu değilim ama alışık oldugum için yıkılmış da değilim:)
artık ameliyat tarihiniz belli olduğuna göre zafere az kaldı demektiir öyle düşün.
bende öyle bi davranıyorum ki sanki problem bendeymiş gibi acaba pko muyum acaba yumurtam mı bozuk daha neler neler. adam kapıdan girer girmez testte pozitif çıktı mı diye soruyo garibim:)))
ama ovulasyon testinde çift çizgi çıkmıyo bende bi türlü.ya yumurtam çatlamıyosa?o zaman ayvayı yedim demektir((
birde demez mi 13 ü çok uygun o gün bizim de eğitimimiz var diye.50 kişi geçecekler şeyimin karşısına herhalde
Istemiyorum beni ilgilendirmez sizin egitiminiz de bunu istememek benim hakkimde ne hakla ya sen istemedikten sonra izin vermem ben olsam
laboquick te çıkmıyor.o herkesi delirtiyor
akıntımda hiç yok ki valla benmde düzenim şaştı valla.zeynebim zeynebimmmmmm
senden başkası ilgilenmiyor benimle
hahahhah örtü ne kelime ben halı silkeledim sıkıysa bişey desinler benimde üsttekiler aynısını yapıyo ben ses çıkarmıyorum çünki çamaşırların üstüne bile silkeleniyo deli karılar...bi delide ben temizlik hastasıyım bu aradanasıl düzelicem ben ya puffff
akıntımda hiç yok ki valla benmde düzenim şaştı valla.
ee tatlım n'apalım,körler sağırlar birbirini ağırlar :)))
yapılsında bir an önce dedim. 29 unda adetim bitti 30 unda adet söktürücüye başladım
hyr canım..bnm de adet geçtikten sonra kahverengi kanamam oldu..bilen bilir bnm durmumu..adet geçmeden ben gebe olduğumu öğrenmiştim adet zamanımdan bikaç gün sonra kanama oldu..dr a gittim dvmını göremediği için yerleşmedir dedi ama dvm ederse hemen gel demişti ve devam etmedi bir daha da olmadı..yerleşme kanaması kahverengi oluo canım genelde...içerde kalan kan olduğu için
ayy yazik kiz kiyamam.Ameliyattan da benim pek umidim yok ben canim cunku doktor umidi gec umidin kirintisini bile vermedi bize resmen yuzumuze soyledi cok bisey beklemeyin cok artis olmaz 2 milyonsa 7 milyon olur oyle dedi ben nasil sevineyim ki ben napayim nerelere gideyimKendinde dusunme canim sorunu cunku esin sana sperm veremedigi surece sen nasil hamile kalcaksinki.Sahsen bizimki oyle hamile kalmama yetecek duzeyde degil Belki de hic anne olamicam hayatimda tadamayacagim o duyguyu.Cunku doktor sagolsun butun umutlarimi oldurdu.Belki tuple asiyla olur ama o da burda ben olurum heralde beklemekten bi ameliyat icin kac aydir bekliyoruz.Benim isim cok zor yaa ne kotu bir kaderim varmis Esin yine ilgili galiba bak benimki hic umrumda degil olursa olur napim banane der ben aglarim mesela oyle iste
Evet sende haklisin insan olsun bitsin biran oncede diye istiyor sonucta 1 gun bile bizim icin cok onemli.Insallah hemencecik iyilesirsin.Off benimde kalktigimdan beri basim agriyor yaa hicbisey yapasim yok
ne yapıyorsun kıııııııııııııııııııııııııız
Ay inşallah canım ya
Umarım oyledir
Hımm yerleşmeyi yanlış hatırlıyorum pembe diye o zaman
Napıyım işte kahverengi akıntım oldu paniklerdeyim:))))
canım geçen aylarda bende öyle oldum içerde kamera olsa da baksak keşke
yapma yat diyeceğim de senin için mümkün değil.saat kaç orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?