Hanımlar çok acill lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

Aysegul Alav

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
195
64
18
25
6 gün önce rahim filmi çektirdim dün akşam ilişkiye girdik ben üste erkek altta olacak şekilde boşalma oldu. Böyle bir pozisyonda rahim şekli bozulur mu? Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Gerçekten mi çünkü daha önce rahmin sekli bozuktu rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı çok şükür peki böyle bir pozisyonda gebe kalınır mi
Böyle bi sey mümkün olsaydı her yerde tüm hekimler bu pozisyonu yasaklardi. Bakın önermez demiyorum yasaklardi diyorum. Rahim şekli öyle şeylerle bozulmaz. O bi organ. Tıpkı mide bağırsak dalak gibi..
Pozisyon ve gebelik konusuna gelirsek. Kadının altta olduğu yada kaba tabirle köpek Pozisyonu derler o daha sağlıklı olabilir. Fakat burda Pozisyon çok çok da önemli degil. Sadece şans arttırır kadının altta olması. Malum yercekimi.. önemli olan yumurtanın hazir oluşu ve spermin hareketli olması gerekir.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çünkü ben çok kafama takıyorum ya olmazsa ya rahmim bozulursa diye. İçimi rahatlattiniz çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…