- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
- Konu Sahibi Prensess12
-
evime misafir gelen ve çayı çok seven dayıma şimdi geliyor tavşan kanı çayın dedikten sonra mutfaga gidip kaynayan suyun üstündeki demliğin boş oldugunu görünce
meğer demlememişim kaynar su kandırdı beni :)
Evet ben de çok seviyorum bunları okumayı yazan olursa inşallah, varsa yaz sendeAy kaç gündür düşünüyorm biri böyle konu açsa diye. Okumak çok güzel oluyor bunları :)
Evet ben de çok seviyorum bunları okumayı yazan olursa inşallah, varsa yaz sende
Hım iyi bakalımYazılanları okudukça geliyor insanın aklına :)
Ohoooo bende cok var hem de cok komik ama yazmam
Bekliyoruz gülmek lazım bazenOhoooo bende cok var hem de cok komik ama yazmam
Ahaha berbat durum ben olsam ağlayarak kaçardımEn son hastanede erkekler tuvaletine girmişim stresten bi amca girdi beni görünce cıktı. Bende içimden adama bak bayanlar tuvaletine girdi diye düşünürken tekrar kapıyı açıp kızım sen erkekler tuvaletine girmişsin deyince şok oldumkapıdan çıktım insanlar bana bakıyor çok utanmıştım :))
Arkama bakmadan eşimin yanına gittim. Ona da anlattım. Kör müsün tabelayı görmüyor musun dedi. :)Ahaha berbat durum ben olsam ağlayarak kaçardım
Ya genelde esimle yasadigim seyler ama burda anlatamam. Baska birsey var mi bir dusuneyim.Bekliyoruz gülmek lazım bazen
Ya genelde esimle yasadigim seyler ama burda anlatamam. Baska birsey var mi bir dusuneyim.
Kızımı okula yazdırmaya giderken,abim okul müdürünü tanıdığı için,beraber gidelim,hazırlan dedi.
Hazırlandım. Çıktım. Tam kapımın önünde abimin arabasının aynı rengi ve aynı modeli bir araba.Kapıyı zorladım...
Abla,yanlışş! diye bir ses duydum.Karaman Belediye Başkanı yeni yapılan yolu teftiş ederken,park halindeki özel şoförlü aracına binmeye çalışan bir kadın düşünün.
Bi kere de benim yanımda uzaktan akraba vardı hastanedeyiz erkekler tuvaletine girdi çıktığında bile farkında değildi samimi olmadığımız için yanlış anlar diye söylememiştimArkama bakmadan eşimin yanına gittim. Ona da anlattım. Kör müsün tabelayı görmüyor musun dedi. :)
Çok güldüm hep başıma gelen şey buKızımı okula yazdırmaya giderken,abim okul müdürünü tanıdığı için,beraber gidelim,hazırlan dedi.
Hazırlandım. Çıktım. Tam kapımın önünde abimin arabasının aynı rengi ve aynı modeli bir araba.Kapıyı zorladım...
Abla,yanlışş! diye bir ses duydum.Karaman Belediye Başkanı yeni yapılan yolu teftiş ederken,park halindeki özel şoförlü aracına binmeye çalışan bir kadın düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?