- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Prensess12
-
Şansına 'da kimse girmemiş galiba tuvalete :)Bi kere de benim yanımda uzaktan akraba vardı hastanedeyiz erkekler tuvaletine girdi çıktığında bile farkında değildi samimi olmadığımız için yanlış anlar diye söylememiştim
bilmiyorum artık yakını agır hastaydı üzüntüden farketmemiştirŞansına 'da kimse girmemiş galiba tuvalete :)
Ay bi de garip garip bakmıyorlar mi insan neye uğradığını şaşırıyor :)Ben de avm de elimde telefona bakarak wc ye gittim.İçeri girdiğimde birkaç tane erkek gördüm gözüme perde indi sanki.Konuşmadan son sürat geri döndüm.
Ben de avm de elimde telefona bakarak wc ye gittim.İçeri girdiğimde birkaç tane erkek gördüm gözüme perde indi sanki.Konuşmadan son sürat geri döndüm.
Üstündeki bluz mu inceydi :)Birgün iş yerimde bayan arkadaşim Kontes benekli sutyenin supermiş dedi..Oysa ben hem atlet hem kazak giymistim..:)Ama dogru sutyen siyah benekliydi..Vee ustume giyecek hirkam yoktuAma ..Çok dikkatli bakmiş benceee
Var öyle insanlar şekile kadar incelemişBirgün iş yerimde bayan arkadaşim Kontes benekli sutyenin supermiş dedi..Oysa ben hem atlet hem kazak giymistim..:)Ama dogru sutyen siyah benekliydi..Vee ustume giyecek hirkam yoktuAma ..Çok dikkatli bakmiş benceee
Aynen çok utandım o an.Ama bidaha görseler tanimazlar zaten diyip kendi kendimi teselli ettim..Ay bi de garip garip bakmıyorlar mi insan neye uğradığını şaşırıyor :)
Ustelik kapali bir bayandi:))Var öyle insanlar şekile kadar incelemiş
Birinin dikkatli baktığını farkettiğin an dikkatini dağıtmaya çalışUstelik kapali bir bayandi:))
Bildiğin kazakdı.. Ama düz renk..fazla kalın değil.. içinde penye askılı atlet de vardi..Üstündeki bluz mu inceydi :)
Aynen çok utandım o an.Ama bidaha görseler tanimazlar zaten diyip kendi kendimi teselli ettim..
Resmen röntgen çekmişBildiğin kazakdı.. Ama düz renk..fazla kalın değil.. içinde penye askılı atlet de vardi..
Millete de dert oluyor bazen söyleme gereği duyuyor :)Bildiğin kazakdı.. Ama düz renk..fazla kalın değil.. içinde penye askılı atlet de vardi..
Kesinlikle çok dikkatli bakmış.. hatta öyle diyince birkaç bayan daha..iyice göz kisip baktilar.. evet eveettttt:))) diyerek guldulerrResmen röntgen çekmiş
Ayy kötü olmuş gerçekten yaa..baban ne utanmistirBi tane daha geldi aklıma. .henüz bakardım esimle sevgiliydik piknik alanındayız onlarda ailecek orada karşı karşıyayız biraz mesafe var sadece ..babam salıncakta sallanırken beni yanına çağırdı birlikte sadece oturuyorduk birden sallamaya başladı salıncagı babam. Baba düşeceğiz dedim yamuk yumuk sallanıyordu durdum indim arkamı döndüm bütün ailem birden ayaklandı babam düşmüş ..hem üzüldüm hem gülüyorum hemde utandım karşıda sevgilim ve ailesi var çok kötü bi gündü hala söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?