Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Adama birşey olmadı inşallah :)

ay anlatın farketmez komikte olur

O an insan acıdan çok biri gördü mü diye düşünüyor o halde rezil oldum mu diyor :)

ay anlatın farketmez komikte olur
:))) Mesela okul zamanı okul kapandiktan bir süre sonra bir arkadaşım aramıştı. İsmini söyledi ama aynı isimde iki kişi vardı. Ben de nezaketen soramadim daha fazla kim olduğunu.Aradan yıllar geçti hala acaba hangisiydi derim.Yıllar önce okul bitti görmüyorum hiçbirini.

Bende lise döneminde okuldan çıkmışım üzerimi değişip balkona çıktım. Karşı apartmanda çok yakışıklı biri vardı sürekli balkona çıkardı. Bende onu görünce havalı havalı çıktım balkona sandalye ye nasıl oturmuşsam sandalye içine çöktü o nasıl bi yerin dibine girmedir yaa. Sandalye içinden nasıl çıktım içeri nasıl kaçtım hiç bilmiyorum:))

Yok artık ya ahaha

Ayy bir keresinde bende eski görev yerimden bir meslektaşım aramıştı.. soyadını kaydetmemisim.. atıyorum Bursa Meral diye kaydetmişim.. Ve aradan 3 yıl geçmiş.. ben apartmandaki Meral sandım.. çünkü aynı yerde 2 tane o isimden vardi ...bir süre sonra..çocuklar nasıl dedim esin falan
.kadın hiç evlenmemiş..ve 50 vardı.. Kadın şaşırdı.. yüzüm kıpkırmızı oldu..ve ben Şokk:)))itiraf ettim..seni o sandım dedim..biraz bozuldu..

Senin ki çok daha kötü bir durum olmuş.:)))

Bi tane daha geliyor yazın esimle dışarda buluştuk yazın ama gribim yanımda hiç peçete yok alacağım yerde yok. Tam aşağıya indi geri çektim Allahım nasıl utandım inşallah görmemiştir dedim ama görmüş evlenince söyledi

Neyseki itiraf etmişsin.Çünkü düzeltmeye çalıştıkça insan daha çok eline yüzüne bulaştırıyor..:)))

E cok ama birini anlataym madem.birgun kuzucugumla otobuse bindik yolda gidiyorz otobus full cekiyor.bizimki kucagimda zaaaartttt diye bir saldi herkes dlndu bana bakiyor.ben tam kuzum ayip dyecekken sipam anne nye yapiyorsun boyle seyler demesn mi ölür msn öldürür msn derler ya oylr bi rezalet yolcularn gozlernde ki o bakslari hiiiic unutmadm

Ay karizma yerle bir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…