- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Prensess12
-
Adama birşey olmadı inşallah :)Bi tane daha geldi aklıma. .henüz bakardım esimle sevgiliydik piknik alanındayız onlarda ailecek orada karşı karşıyayız biraz mesafe var sadece ..babam salıncakta sallanırken beni yanına çağırdı birlikte sadece oturuyorduk birden sallamaya başladı salıncagı babam. Baba düşeceğiz dedim yamuk yumuk sallanıyordu durdum indim arkamı döndüm bütün ailem birden ayaklandı babam düşmüş ..hem üzüldüm hem gülüyorum hemde utandım karşıda sevgilim ve ailesi var çok kötü bi gündü hala söylerler
Bir kere de sabah erken çıkmıştım ise gidiyordum arkadaşla birlikte.Ben uyku sersemi yürürken pikapın(kamyonet deniyor galiba) arkası açıktı kafamı çarpmistim.Uyku falan kalmadı ama yine yerin dibine girdim.O acıyla bi de etrafa baktım kimse gördü mü diye.Tabi yanimda ki de kıs kıs gülüyor. :) Daha çok komik anım oldu da şu an aklıma gelmiyor.
Yok çok şükür iyiAdama birşey olmadı inşallah :)
O an insan acıdan çok biri gördü mü diye düşünüyor o halde rezil oldum mu diyor :)Bir kere de sabah erken çıkmıştım ise gidiyordum arkadaşla birlikte.Ben uyku sersemi yürürken pikapın(kamyonet deniyor galiba) arkası açıktı kafamı çarpmistim.Uyku falan kalmadı ama yine yerin dibine girdim.O acıyla bi de etrafa baktım kimse gördü mü diye.Tabi yanimda ki de kıs kıs gülüyor. :) Daha çok komik anım oldu da şu an aklıma gelmiyor.
Valla sormayın ama biraz sarhoşdu o halde sallanınca düştüAyy kötü olmuş gerçekten yaa..baban ne utanmistir
:))) Mesela okul zamanı okul kapandiktan bir süre sonra bir arkadaşım aramıştı. İsmini söyledi ama aynı isimde iki kişi vardı. Ben de nezaketen soramadim daha fazla kim olduğunu.Aradan yıllar geçti hala acaba hangisiydi derim.Yıllar önce okul bitti görmüyorum hiçbirini.ay anlatın farketmez komikte olur
Aynen canm ya neyse ki zaman gerçekten herseyin ilacı oluyor o günü de zamanla attım kafamdan.Eve çok yakındı. :))O an insan acıdan çok biri gördü mü diye düşünüyor o halde rezil oldum mu diyor :)
:))) Mesela okul zamanı okul kapandiktan bir süre sonra bir arkadaşım aramıştı. İsmini söyledi ama aynı isimde iki kişi vardı. Ben de nezaketen soramadim daha fazla kim olduğunu.Aradan yıllar geçti hala acaba hangisiydi derim.Yıllar önce okul bitti görmüyorum hiçbirini.
:))Aynen canm ya neyse ki zaman gerçekten herseyin ilacı oluyor o günü de zamanla attım kafamdan.Eve çok yakındı. :))
Yok artık ya ahahaBende lise döneminde okuldan çıkmışım üzerimi değişip balkona çıktım. Karşı apartmanda çok yakışıklı biri vardı sürekli balkona çıkardı. Bende onu görünce havalı havalı çıktım balkona sandalye ye nasıl oturmuşsam sandalye içine çöktüo nasıl bi yerin dibine girmedir yaa. Sandalye içinden nasıl çıktım içeri nasıl kaçtım hiç bilmiyorum:))
Bi daha o çocuğa bakmadım tabi utancımdan :)Yok artık ya ahaha
Ayy bir keresinde bende eski görev yerimden bir meslektaşım aramıştı.. soyadını kaydetmemisim.. atıyorum Bursa Meral diye kaydetmişim.. Ve aradan 3 yıl geçmiş.. ben apartmandaki Meral sandım.. çünkü aynı yerde 2 tane o isimden vardi ...bir süre sonra..çocuklar nasıl dedim esin falan:))) Mesela okul zamanı okul kapandiktan bir süre sonra bir arkadaşım aramıştı. İsmini söyledi ama aynı isimde iki kişi vardı. Ben de nezaketen soramadim daha fazla kim olduğunu.Aradan yıllar geçti hala acaba hangisiydi derim.Yıllar önce okul bitti görmüyorum hiçbirini.
Senin ki çok daha kötü bir durum olmuş.:)))Bende lise döneminde okuldan çıkmışım üzerimi değişip balkona çıktım. Karşı apartmanda çok yakışıklı biri vardı sürekli balkona çıkardı. Bende onu görünce havalı havalı çıktım balkona sandalye ye nasıl oturmuşsam sandalye içine çöktüo nasıl bi yerin dibine girmedir yaa. Sandalye içinden nasıl çıktım içeri nasıl kaçtım hiç bilmiyorum:))
Ay zaten o günün resmi hiç gitmiyor gözümün önünden çok fena rezil olmuştum :)Senin ki çok daha kötü bir durum olmuş.:)))
Çok kötü rezil olmuşsun canım:)Bi daha o çocuğa bakmadım tabi utancımdan :)
Neyseki itiraf etmişsin.Çünkü düzeltmeye çalıştıkça insan daha çok eline yüzüne bulaştırıyor..:)))Ayy bir keresinde bende eski görev yerimden bir meslektaşım aramıştı.. soyadını kaydetmemisim.. atıyorum Bursa Meral diye kaydetmişim.. Ve aradan 3 yıl geçmiş.. ben apartmandaki Meral sandım.. çünkü aynı yerde 2 tane o isimden vardi ...bir süre sonra..çocuklar nasıl dedim esin falan
.kadın hiç evlenmemiş..ve 50 vardı.. Kadın şaşırdı.. yüzüm kıpkırmızı oldu..ve ben Şokk:)))itiraf ettim..seni o sandım dedim..biraz bozuldu..
Bi tane daha geliyor yazın esimle dışarda buluştuk yazın ama gribim yanımda hiç peçete yok alacağım yerde yok. Tam aşağıya indi geri çektim Allahım nasıl utandım inşallah görmemiştir dedim ama görmüş evlenince söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?