- Konu Sahibi summerarabian
-
Hediyeleşmek kalpleri yumuşatır;gönülleri tazeler bunu bildiğimiz için birbirimize sık sık hediye almayı ad haline getirdik;bilhassa özel günlere sıkıştırmıyoruz;hatta ticari tuzaklarla süslenmiş;tüketim çlgınlığı furyasını genişletmek için tertiplenen;aslen bizim olmayan o günlerde daha titiz davranıyor;niyetlerimizi belli ediyoruz..
Eşcağzım hakikaten bu konuda Rabbımın bana bir armağanı;düşünüyor;kalbinden geliyor;onun ben düşünerek aldığı yahut hazırladığı herşey beni son derece mutlu ediyor;ondan gelen bir iğne bile sevinci kafi..Çünkü biliyoruz ki;eşler birbirine Allah'ın emanetidir..Birbirimizi mutlu etmek;bakışlarımızla dahi huzur vermek ne kadar lezzetli..
Ama şunu bilelim ki;hediye diye tutturmak anlamsız olur ve zorlama hediye nin de bir değeri olmaz diye düşünüyorum...
Eşime su bile vermek bana haz veriyor;aynı şekilde onun elimi tutması;gözlerime bakması;saçımı okşaması..
Bunlara odaklanın inşaallah hediye de olur..Gönülden gelerek..
SOnsuz mutluluklar..
Bişeye ihtiyacım varsa veya herhangi birşey almak istiyorsam eşime söylerim gider alırız..
Ama kendiliğinden hediye alayım, sürpriz yapayım gibi düşünceleri yok ne yazık ki..:sm_confused:
bu konularda çok acemiyim henüz yeni evliyim ama eşim henüz bi gün bile elinde bi hediye ile gelmedi acaba o neden bu kadar çekiniyo.küçücük bişi bile mutlu etmeye yeter beni ama göremiyorum hiç.peki siz bunu nasıl başarıyorsunuz onu kırmadan üzmeden istediklerinizi nasıl elde ediyorsunuz.ya bi çiçek bile olur ben mutlu olması için neler neler yapıyorum ama ondan göremiyorum.herşey iyi güsel adamın bir tek bu yönü zayıf.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?