Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Yok ona hic gelemem ben hic ole biri de olmadi hayatimda.hep bakimli adamlara denk geldim.demek ki

Yok ona hic gelemem ben hic ole biri de olmadi hayatimda.hep bakimli adamlara denk geldim.demek ki
dışarda bakimlilar zaten işin rengi çok başka arkadaşım kanma boyle disardan cilaya yemegini nasil yiyor toplum icinde nasil davraniyor arkadaslarinin yaninda nasil bunlara bak

Yani ben illa ciddi bi.iliski olsun da demiyorum takilalim.ama o da yok.kimse bana bakmayinca e cirkinim demek ki diyorum.
Etrafına bir bak bence dışarda gördüğün her çift güzel mi de yanlarında biri var? Olay güzellik çirkinlik değil. Benim buradan bile alabildiğim bir erillik enerjin var senin. Bütün mesajları okudum, zaten sen de kabullenmişsin bunu. Bence problem bu bir de zihniyetinde. Bi tarafın erkek de erkek derken bir tarafın ise ben güçlüyüm kendi kendime yeterim diyor. Ama sorun şu: bir ilişkinin olması seni güçsüzleştirecek ya da kendi kendine yetmemeyecek bir biçime sokmayacak önce bu düşünceni bi at kafandan. Ben de anlattığın gibiyim örneğin, her işimi kendim yaparım, güçlü kuvvetliyimdir, haksızlığa asla gelemem, saçma sapan çocuklukları yapamam bıcır bıcır olamam, soğuk ve mesafeliyimdir vs. Ama bunlar şu anda nişanlı olmamı engellemedi. Hala öyleyim. Nişanlı olabilirim ama hala bu özelliklerimin hepsini taşıyorum, taşımaya da devam edeceğim. İnsan olarak yeri geliyor kaldıramadığımız bir sorun oluyor, aklımıza gelmeyen başka bir şey oluyor, paylaşmak istediğimiz bir mutluluk oluyor yanındaki eş de bunlar için var, seni zenginleştirmek için var ama senin bu şekilde baktığını düşünmüyorum ben. Nişanlımla tanışmadan önce bir dönem ben de sen gibiydim ve sorunun bu bakış açısı olduğunu fark ettim. Bu saydığım özellikler yeri gelir “güçlü, çekici” bir kadın yapar seni yeri gelir dünya iticisi olursun. O yüzden dikkat etmek lazım verdiğin enerjiye.

dışarda bakimlilar zaten işin rengi çok başka arkadaşım kanma boyle disardan cilaya yemegini nasil yiyor toplum icinde nasil davraniyor arkadaslarinin yaninda nasil bunlara bak
Yo ben beraber kaldiklarim icin diyorum evliligimde de boyle bi adam hic cikmadi karsima.cikmasin da ben katlanamiyorum öle seylere.o.nedenle evlenmeden once beraber yasama taraftariyim ben zaten.ben kolay evlenbilecek biri degilim de zaten koca yazdigima bakma.sevgili yoldaş diyelim.

Bakin ben zaten ben istemiyorum demiyorum ben istenmiyorum diyorum.itici yapiyor deme ki bu ozellikler.ama bunun yaninda tipim de itici bence.yoksa Turkiye gibi bi ulkede her kadinin bimalicisi varken benim 0 olmasi enteresan.cok cirkin bi kadin degilim onu belirteyim ama bi sey eksik tipimde.ne bilmiyorum.ya merve bolugur guzel bi kadin demi.duzgun de karakteri var gordugumuz kadariyla ama yalniz.o da mi cirkin hayir.ama eksik bisiy var iste.eril enerjiden tiptwn ziyade ote bisiy

Onca caba bir kicikirik koca icin mi ayol? Degmez,valla degmez sunlar icin estetik yaptirmaya,stil sahibi olmaya.
La valla degmez,stile yazik,doktorun nesterine yazik.
Ahahha ya kendimi guzel hissedince erkekler benimle ilgilenjnce mutlu olacagim.tamamen bunun icin.yoksa erkege degil.amac mutlu olmak.
Ya hu üç gunluk dünyada ben de bi güzel oluverem.

Ah yasemin, her kadının alıcısı nedir ya. Onlar kim köpek ki bizi alacak. ortak paydada sevıpsayıp birbirimizi oyle sevgılı veya es olacagız. Erkek alacak kadın da gidecek durumu yok yani.
Bende yalnızım, ergenken markete tek gitmezdım. Ne o be tek basına deli gibi derdim.
Simdı heryerde tekim, nası buyuk konustuysam. Sinemada tek, cafede tek, yemek yerken tek. Bazen kahvaltıya gidiyorum gene tek. Bı sure sonra zevk almaya basladım.
MAGAZADA kiyafet denerken kapıda suratı asık hadi al da cıkalım diyen bi adam yok.
Sinemada ben hunharca gulup eğlenirken, gulusumu sorgulayan eglenmeyen adam yok.
Sevmedıgım sulalesıne mecburi saygı gösterirken kurdesen doktugum adam yok.
Yatarken yatagı babasından getırmıs gibi yayılan adam yok, capraz yatiyorum mesela.
Istedıgımı yiyorum giyiyorum. Istedıgım gıbı yasıyorum. Gelmısım 35 yasına, bundan sonra sadece huzur isterim saygı isterim diyorum. Ask kafasından ciktım. Bırkere asık oldum, guluslerımı soldurdu
Simdı tek kriterim saygı ve huzur. İkisi olursa zaten cok severim. Sevince de sevısırım

Yatagımın ustunde pıjamalarımla cekırdek yiyorum suan Sibel Can dinleyip. Adam olsa yatakta cekırdek yedırmezdı titiz salak.
Bak keyfine yanı ama ınsallah Karsına flört edecegin biri cikar kafa dengin olan.

Diyorsunuz dediğim illa sözlü olarak demek değil, içte bir yerde dışarda gördüğünüz çiftlerin kadın tarafının zayıf olarak kodlanması var. Bende de vardı, maalesef çoğunluk için doğru da olabilir, hele ki burda gördüğüm bazı konulardan içim şişiyor hatta şok oluyorum örneğin. Ama illa böyle olmak zorunda değil içten içe bu tarz bir kodlamanız var bence.

Tip konusuna gelince de onu sizi görmediğim için bilemem ama bence eğer gözle görünen açık bir eksiklik olsaydı siz de fark ederdiniz şimdiye kadar adını koyabilirdiniz diye düşünüyorum.

Yorumun her cümlesine katiliyorum.tek isteğim bana destek olacak arkamda duracak biri.niye guluyosun yok anama ana de bilmem ne zaten boyle adami yollarim geri.bu yastan sonra dedim ya aradigim tek sey yoldaş.ask olsa tadindan yenmez o ayrı.kafa dengi biri.evlenelim değil derdim beraber yasayalim evi olsun arada gitsin ozleyince gelsin.falan filan.yoksa gaz bombasi, anasi kuzusu,kiskanc bi yaratiga gerek yok.istedigimi giyerim istedifim yere giderim.o da giysin o da gitsin.hayatimda frene ihtiyacim yok.benimle uçuşa geçmesi lazim.bana bisiy katabilecek biri beni adagi cekecek adami napayim

Her kadinin pesinde bir suru adam varsa beni kimseler istemiyorsa erkekler bu kadar goruntuye odakli varliklarsa ve yine beni kimseler begenmiyorsa tipimde kusur aramak geldi aklima.cunku cekici gelmiyorum.kimselere

Ahahha ya kendimi guzel hissedince erkekler benimle ilgilenjnce mutlu olacagim.tamamen bunun icin.yoksa erkege degil.amac mutlu olmak.
Ya hu üç gunluk dünyada ben de bi güzel oluverem.
Emin olun hayattan daha guzelsinizdir
Hayatin kendisi cirkin zati.
Kendiniz kalp kendiniz olun bence.

Benimle ucusa gecmesı lazım cumlene haykırdım
Aslında cilveli ısvelı kadınsın nasıl yalnız kalmıssın bilmiyorum, bak evlenirsen dugunune beni mutlaka cagırıyosunyapay popolu don alıcam seninkilerden, kugu gıbı suzulerek gelcem unutma beni

Her kadinin pesinde bir suru adam varsa beni kimseler istemiyorsa erkekler bu kadar goruntuye odakli varliklarsa ve yine beni kimseler begenmiyorsa tipimde kusur aramak geldi aklima.cunku cekici gelmiyorum.kimselere
Ah bu bılseler ne cilveli kadını kacırdıklarını? Bunda ciddiyim. Ne ıstedıgını de ıstemedigini de biliyosun, ucusa Gececek kadar cilvelisınde. Eee, kaybeden uzulsun. Kesfedemeyen uzulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…