- Konu Sahibi Dindirella
-
Hee ozaman baska. Tavsiye veriyim erkekler kendine guvenen kizlardan hoslaniyor tecrübeyle sabit ☺ samimi içten olunca fethedemiyecegin yok (reddedilince hepsi cirkinlesiyor)Benim de derdim evlenmek.de degil hayatimda biri olsun istiyorum
Ee sen şimdi burda kendini açık ettin.Yoo belli bile olmuyo tavsiye ederim
Cok bilmis seniSiz evlenmeyin. Kimsenin başını yakmayın.
Kimse bana gelmeyoooo
Bu tarz bir üslup erkekler tarafindan inanilmaz rahatsiz etici bulunur.
Akli basinda egitimli duzgun karakterli erkekler, bol makyajli, yapay, kendini zeki sanan ukala tiplerle vakit kaybetmez.
Stil sahibi bir koca bulmus biri olarak soyluyorum.
Boşanmış insanlar tutunamamis mi oluyor ? Sizin boşanmayacağınızın garantisi var mı?
Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Siz evliligi aşkı hayat arkadasligini yapamazsiniz.
Bazi kizlar 3 defa evlenir bosanir da siz insanlari asagilayarak 1 kere bile evlenemezsiniz.
MutluluklarKendini seveceksin
Özgüvenli olacaksın
Estetik yaptırmaya kalksam her yerimi baştan yaparlar42 yaşındayım hayatımın her döneminde güzellik sorunum oldu ama özgüven sorunum olmadı, hala hayli dikkat çekici olabiliyorum bu işin özü kendini sevmek. Giyimim hep sadedir hayatta yatırım yapmadığım bir alan giyim, makyaj asla yapmam, saçlarım kızıl ve uzun, kiloluyum hafiften, burnumda kocaman 36 yaşında epey stil sahibi bir adamla evlendim yakışıklıdır da kerata
Youtubede bi talk showda kadın kullandığını söylemistı, internetten bakmıstım silikonlu gibiydi
Hahahahaha hıc canlı görmedim yarın eve dönerken pentıye ugrayacagımben pentide görmüştüm ilk yanımdaki dürtüp oha popomu satıyorlar demiştim sesim fazla çıkmış zaar bütün kafalar döndüydü
Hahahaha yasemin cıdden kullanıyor musunYoo belli bile olmuyo tavsiye ederim
Mutluluk dilemeye geldımKendini seveceksin
Özgüvenli olacaksın
Estetik yaptırmaya kalksam her yerimi baştan yaparlar42 yaşındayım hayatımın her döneminde güzellik sorunum oldu ama özgüven sorunum olmadı, hala hayli dikkat çekici olabiliyorum bu işin özü kendini sevmek. Giyimim hep sadedir hayatta yatırım yapmadığım bir alan giyim, makyaj asla yapmam, saçlarım kızıl ve uzun, kiloluyum hafiften, burnumda kocaman 36 yaşında epey stil sahibi bir adamla evlendim yakışıklıdır da kerata
O kadar stresli bi is yapiyorum ve o kadar gerizekali insanlarla calisiyorum ki surekli hata yapip.uzerime atan.yani o insanlarlayken surekli tetikte olmak zorundayim. Hal boyleyken disil.enerji yayamiyorum.ben hep mucadele etmeliyim hep hayatim boyle gecti.mucadele.etmezsem sansi yaver giden bir tip.hic olmadim.belki eril eneejim yuksek bundan dolayi bilmiyorum.
Yani ben hic miymiylayip bi erkege kur yapip aslansin sen vs demedim.cok samimiyim hic o kadar zeki guclu saygi duyacagim bi adam cikmadi karsima.
Mutluluk dilemeye geldım
İyi de adamın hayalleriyle neden oynuyorsunYoo belli bile olmuyo tavsiye ederim
Adam da diyormuş “dur bende benim popoyu çıkarayım”İyi de adamın hayalleriyle neden oynuyorsun
Düşünsene romantik bi akşam yemeğinden sonra kahve içmeye davet ediyorsun sonra yakınlaşıyorsunuz kıyafetler atılırken 1 dk şu popomu çıkarayım da diyorsun
Adam:
Ya da başka birşeyiAdam da diyormuş “dur bende benim popoyu çıkarayım”
Kız gel seni abime alalım benim abimde evlenmem kafasında 90 doğumluZevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?