Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Benim de derdim evlenmek.de degil hayatimda biri olsun istiyorum
Hee ozaman baska. Tavsiye veriyim erkekler kendine guvenen kizlardan hoslaniyor tecrübeyle sabit ☺ samimi içten olunca fethedemiyecegin yok (reddedilince hepsi cirkinlesiyor)

C
Cok bilmis seni ileriyi goren alim mubarek.

Mutluluklar

Valla yazmayacaktim troll falan sandim ama ciddiymis konu, yazayim dedim. Senle ayni yastayim, guzelim, akilliyim, yetenekliyim ve tum bu seyler yuzunden belki de bekarim. Bana simdiye kadar cok acayip, ulasilmasi guc erkekler geldi. Guzelligim normal yani ama bu adamlar icin ulasabilecekleri yuzlerce manken oyuncu ünlü oldugu halde bana yazdilar. Ben hic bir efor sarf etmedim. Onlarla oldugum icin de siradan birisini begenemez oldum :'( Yaptigim islerle, yazdiklarimla, ugraslarimla sosyal medyada dikkat cektim. Hesaplarimda bir tane bile kendi fotografim yoktur profilim disinda. Ağır, soğuk, yanına yaklasilması güç olan, "bu bizle konusmaz" denilen kadinlardanım ama sadece durusum soguk ve evet ilk basta biraz mesafeliyim. Bu karsi tarafta daha farkli bi algi olusturuyor. Hem merak ediyorlar hem de adim atmiyorlar. Dengeyi kurmak lazim eger becerebiliyorsaniz. Akilliysaniz bunu gostermeniz lazim. Yani amaciniz oylesine biriyse gidin silikon estetik vs yaptirin tabii kendinizi de iyi hissedersiniz ama amac kaliteli insanlarsa siz de o kalitede olmalisiniz. Ve iste bu cekici kilar..

Karşıma çıkanlar hep “Hödük,ilgisiz, Odun” sınıfındaydı. Çekiyorum valla özellikle galiba bu türleri

Mutluluk dilemeye geldım

Aslinda söyle düsün kur yapmaklar erkege miymiylamak ani sey degildir
Ve disilik utanilacak sey degildir, iste bilinclati olaylari buralarda cok devreye giriyor
Farkindamisin bilmiyorum ama patir patir dökülüyorsun, bak yazdiklarina sorunu buluyorsun belki de
Ben kendi icimde cok gücsüz bile hissetsem erkeklere cok kolay diklenirdim
Ama icimdeki kirilgan yani ortaya cikardigimda bile erkeklerin bu kirilganlik dikkatini cekiyordu
Dogalari geregi koruyabilecekleri narinlikte kadinlari ariyorlar
Söyle düsün bir kirilgan ve duygusaliz bu böyle olmali yoksa yeni dogan bir bebege o sevkati göstermemi mümkün olur mu? Bebek bakimi inan zor, böyle duygusal olmasak bebekleri büyütmek gercekten mümkün olmazBizim sagduyumuz lazim
Erkekler de farkinda olmadan bunu hissetmeyi seviyorlardir tahminimce
o kaba saba gördügümüz her erkegin sefkate ihtiyaci var
Avuclarimda aglayan erkekler hep mi bana denk geldi bilmiyorum ama cocuk gibiler ve sefkati hissetmek istiyorlar
Bir düsün alsinda, kalin duvarlarin vardir belki de
Yumusatmalisin, disilligini ortaya cikarmalisin bu muhtesem birsey

Yoo belli bile olmuyo tavsiye ederim
İyi de adamın hayalleriyle neden oynuyorsun
Düşünsene romantik bi akşam yemeğinden sonra kahve içmeye davet ediyorsun sonra yakınlaşıyorsunuz kıyafetler atılırken 1 dk şu popomu çıkarayım da diyorsun
Adam:

Öncelikle her zaman bakımlı ol, fazla kilon yoksa ne giysen yakışır. Yazın sade bir tişört kotla, kışın kazak pantolonla bile şık olabilirsiniz. Tabi temiz olmak, saçların fönlü yada toplanmış olması, bir de makyaj ile gayet bakımlı olursunuz. Biraz moda dergilerini inceleyin. Erkekler dış görünüş önemli değil dese de inanma, herkes için önemlidir. Kriterlerini de bu kadar düşük tutma.

Adam da diyormuş “dur bende benim popoyu çıkarayım”

Kız gel seni abime alalım benim abimde evlenmem kafasında 90 doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…