Hanimlar evde kaldim bana bi el atin sevabina

Ben sevgilisi olan hahahah okula gitmeyi sevmeyen ağır bir gerizekalıyım hahahha
Bu arada jahaha ilkokulda da okuma yazmayı en son öğrenenlerdendim(zeka geriliği)
Evet evet bende bir yerlerde görmüştüm..Kullanan var mıdır acaba? Oturup kalkarken kaymıyor mudur?yada otururken kırlent hissi vermiyor mudur? :')))))
Adam da diyormuş “dur bende benim popoyu çıkarayım”
Ya da başka birşeyi
Popoluk varsa çüklük de vardır
Tövbe ya
Ahahahahah ah altıma işicem

Bu arada cidden güzellik takıntınız olmasın. Evli ya da partneri olan herkes çok mu güzel? Eltim çirkin kategorisinde bir kadın. Yaş olarak ta kaynımdan epey büyük.Kaynım da cidden yakışıklı ve iyi huylu biridir. Nasıl etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Sürekli pozitif bir duruş ve güler yüz sergiliyor. Sanırım bundan etkilendi.

Ben kaliteliydim...artik degilim olamiyorum etragimda o kadar ucuz insanlar var ki kaliteli duramiyorum buranin enerjisi bana iyi gelmiyor.degistirmek icin bi sinava girmeliyim ve yukselmeliyim.umarim olur o zaman belki bu da olur

Ben dişi olmayı sanırım güçsüzlük gibi görüyorum.ya ben tamirat bile yaparım.gece 4 te 5 te aracim yanimda yoksa da sehrin bi ucundan dondugumu bilirim.elimde kocaman valizlerle.kimseye beni alin demem.bi sey tasinacaksa ayh tasiyamiyorum demem tasirim ben onu.ben yaparim ben hallederim kafasinda oldum hep.birine ihtiyac duymuyorum.sadece cok mukemmel bi adama guclu.bi adama ihtiyac duyabilirim belki o da.
Yani bi defa yasca buyuk kisilere ilgi duyuyorum ben.50 ustu mesela ve olgun olmali.digerleri cerez geliyo bana.olmuyo

O asamaya geldigom adam yok henuz.arti inu cijarsam da popom var o daha havali gosteriyo.adam farki anlamaz yani

Valla stil sahibi falan değildim hatta baya isyankâr dik başlı ki eşim hala öylesin diyor degismemisim 26 yaşında evlendim 2 de bebe var huniyi takmak uzereyim ama canlari sağolsun
Neyse gel gelelim ben öyle çok şık giyinen cok alimli bakimli bir kadin degil siradanim yani ama eşim boylu poslu gayet gösterişli bir adam bende ne buldu dersen bende hala bilmiyorum deli olmam cezbetti sanirim

Konusctukca baska göremedigin problemler cikiyor
Bence ilk bu düsüncelerinin üzerine gitmelisin
Evet bazen hayat insnai böyle olmaya zorluyor
Kendine yetebilmek baska, biriyle sorununu paslasmak baska
Hayatta alip verme dengesi vardir
Sen bu dengeyi bozuyorsun hep kendin cabaliyorsun
50 yas üstü erkeklere olan olgun bile desilmesi gereken bir konu
Bence isini iyi bilen psikologlarla bir görüs derim
Eger dediklerime katiliyorsan bir düsün
birinin sana yardim etmesi senin gücsüzlügün degil bu arada
Herseye bu cerceveden bakarsan anlam bulmak cok zor olur
Bir düsün bence, yardim almayi kabul etmek istemek de lazim yeri gelince
Cünkü cok normal seyler, illa ki bir gün kirilmak noktan olacak
Hem söyle düsün belki de birilerinin sana yardim etmeye ihtiyaci vardir
Cünkü vermek eksilmek degildir, almak da her zaman kar degildir
Ikisi de ayni seyler anlayana

Peki gideyim bakalim.yalniz sorun benim.algim duzelince duzelmez ki adamlar bana gelmiyor zaten.ben su an herkesi kabul.edebilecek pozisyondayim.aslinda bi erkek icin bulunmaz nimet diyebiliriz.tek yasiyorum beraber de yasarim.evlenelim diye tuturmam ki guvenip evlenmem cok zor zaten.ama buna ragmen bana helen biri yok

Yani ben illa ciddi bi.iliski olsun da demiyorum takilalim.ama o da yok.kimse bana bakmayinca e cirkinim demek ki diyorum.

Yani sen böyle düsünürken benim söyledigim hersey zaten anlamsiz, kendini cok sartlamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…