- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yok emin ol anlamli gidecegim cok tesekkurlerYani sen böyle düsünürken benim söyledigim hersey zaten anlamsiz, kendini cok sartlamissin
Yokluk hakkaten yokluk ..Bu nasıl yokluktur bebeğimmm
Allahım töbe yarabbim. Ne güldüm gece geceYa da başka birşeyi
Popoluk varsa çüklük de vardır
Tövbe ya
Koca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorumkoca bulunca ne olacak sanıyorsunuz?
Yasemin önce sen bul canım. Sonra bana bulalım el birliği ile.Koca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorum
Emin olun kismet kader diyolarya sizi buluyor ben esimle internetten tanistkm olk bulusmamiz ve ben uyuyakaldım pijama ile gittim nerdeyse sifir makyaj bi gun önceden lazerim vardi makine tamirdeydi gidemedim biyiklarimi almadim usendigime nasil olsa almaz diye ve benim o halime asik olmuş görünce baskasi gorse hastalikli sanardibeniZevkli, guzel giyinen,alimli hanimlardan yardim bekliyorum.
Ben uyudugum ve kendimi iyi hissettigim zaman kendimi guzel hissediyorum.enerjim yuksek oluyor.
Ama mutsuz oldugum uykusuz oldugum zaman cok cirkin oluyorum.erkek arkadasim yok.cunku ya biliyorum kizacaksiniz ama zeki de bi kadinim.yani yalan soyleyen birini aninda yakalarim ve yuzune vururum.sonra da sogurum.3 kurusluk akliyla yalan soyleyen tiplere tahammulum de yok.e bu yastan sonra geriye kalanlar da genelde bosanmis tutunamamis yalan soyleyerek bi seylere inandirma derdinde.ya da bana denk gelenler bu tarzdaydi.
Ben secemiyor da olabilirim.inanin tek kriterim nefes almasi.hic yakisikli olsun zengin olsun demiyorum anlasayim yeter.ama kimse bana bakmiyo.
Peki sizden ne istiyorum?
Nasil giyinmeli nasil durmali savcar ne renk olmali nerelere estetik yaptirmali? Stil sahibi koca bulmus hanimlardan mesaj bekliyorum
O bizi bulsun artik be valla gelsin bulsunYasemin önce sen bul canım. Sonra bana bulalım el birliği ile.
Cekicilik,enerji...bunun tüyle.müyle.ilgisi yokEmin olun kismet kader diyolarya sizi buluyor ben esimle internetten tanistkm olk bulusmamiz ve ben uyuyakaldım pijama ile gittim nerdeyse sifir makyaj bi gun önceden lazerim vardi makine tamirdeydi gidemedim biyiklarimi almadim usendigime nasil olsa almaz diye ve benim o halime asik olmuş görünce baskasi gorse hastalikli sanardibeni
İlk Evlılıgın neden bıtmıstı özel degılse?Koca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorum
Bende yasemin'in düğününde bulcamYasemin önce sen bul canım. Sonra bana bulalım el birliği ile.
Fatkli dunyalarin insaniydik lafi dogru sanirim.ben onauyum saglayamadim.o fazla ataerkildi.erkek oldugu icin ayricalikli oldugunu falan saniyordu. Benim.lugatimda yok öle bisiyİlk Evlılıgın neden bıtmıstı özel degılse?
Oh iyi yapmissın ozaman.Fatkli dunyalarin insaniydik lafi dogru sanirim.ben onauyum saglayamadim.o fazla ataerkildi.erkek oldugu icin ayricalikli oldugunu falan saniyordu. Benim.lugatimda yok öle bisiy
Yasemin canım bak başka kişilerinde sevabına ortak olcaksın.Bende yasemin'in düğününde bulcam
Nedimesi falan olcaksan gelirken ek popo takmayı unutmaBende yasemin'in düğününde bulcam
yoo bence gayette çok sey istiyosun çunku oyle bi koca yok denecek kadar azKoca demeyelim bi ses bi nefes hayat arkadasi gibi düşün.sevgili olur dost olur bi güç yanimda.beni motive edecek biri.yaptiklarim icin destekleyecek arkamda duracak.haklisin diyecek biri.. cok sey istemiyorum ki niye olmuyo bilmiyorum
Hahahahahahahaha yaaaNedimesi falan olcaksan gelirken ek popo takmayı unutma
35 yasındakı bekarlar masası kurar bize yasemin, 35 ve ustu beylerle aynı masaya denk getirir hahahahahahaYasemin canım bak başka kişilerinde sevabına ortak olcaksın.Çağırırsan geliriz valla. Halay çekeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?