- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Uzuldum acikcasi. Cok guzel bir topik ve guzel duygularla dua ediyoruz. Ama ismimin bu şekilde anilmasina cok uzuldum. Riyakarlik yapiyormusum gibi lanse edildi ve hakkimda pek cok kisi tarafindan bu şekilde dusunuluyormus. Ama yine soyluyorum varsa bir hata ya da ayip ozel konusmalarda degil yuzume karsi acikca soylenmesini tercih ederim. Nihayetinde hatali addedilen benim kimsenin bunu soylemekten cecekinmemesi gerekir.Canım bence sen üstüne alınma burada sözedilen farklı bir konu. Sen bütün dualara katıldın, Hepimiz öyle aslında.
yani bu şekilde sorgularsanız daha sakin cvp vereblrm.bakın ben bu konulara çok ama çok önem veririm ben dualarına katılmadığım arkadaşlar için 21 adet yasin sure si okudum.onlara nyetlenerek.bunu buraya grip bakın ben duaya katılmadım ama bunu yaptım demenn manası olmadığı içinde yazma gereği duymadım.yani emn olun eğer bi aksatma yaptı isem ben bunu telafi etmek için mutlaka bişey yapmışımdır.kul hakkına girmedim kul blmese Allah bilir.herkes hesabını ona verecek.Cnm burada savasmiyoruz sen hedefte falanca değilsin.sadece konu sahibi birakmis ve mazeretli yazdirmis.üstelik duama katilmamis 50 de olsa alinabilinirdi.bunu yazdim hatami ettim üstelik arkadaş sayfayi yönetirken zorlanıyor yok sayiyi bölelim yok kumbara yapalim yok onun yerine okurum diyip kendini kaç parca yapti.
Niye ben yazdim manasismi oldu yaniyani bu şekilde sorgularsanız daha sakin cvp vereblrm.bakın ben bu konulara çok ama çok önem veririm ben dualarına katılmadığım arkadaşlar için 21 adet yasin sure si okudum.onlara nyetlenerek.bunu buraya grip bakın ben duaya katılmadım ama bunu yaptım demenn manası olmadığı içinde yazma gereği duymadım.yani emn olun eğer bi aksatma yaptı isem ben bunu telafi etmek için mutlaka bişey yapmışımdır.kul hakkına girmedim kul blmese Allah bilir.herkes hesabını ona verecek.
canm bnm sen neden üstüne alınıyorsun sen yeri gelmiş yazmışsın.Niye ben yazdim manasismi oldu yani
Eee ben yazinca otumatikmen ustume alindimcanm bnm sen neden üstüne alınıyorsun sen yeri gelmiş yazmışsın.
hanmlar konu fazla uzadı.listeden çıkmak isteyenler lütfen bana bildirsin listeyi tekrar düzenleyelim.devam edecek canlar da tevhidimiz bttikten sonra nasıl devam edeceğimizi kararlaştırırız canlarım.hepiniz haklısınız bu konu artık kapansınKonu bana bir sure okunup okunmamasi değil .konu 20 kişi olmamiza rağmen 10.000 tevhidi 1 haftada bitiremiyor olmamizdir .ne kadar rahatsiniz bizler burada sizi beklerken keşke başka şeyler okunacagina bizim dualarimiza ortak olsaydinizda bizde farklı dusunmeseydik.
senin yazdığını görmedim ble btanem sen ben yazdım deyince baktım msjlarına.sennle bi ilgisi yokEee ben yazinca otumatikmen ustume alindim
Tamam canim knd iyi baksenin yazdığını görmedim ble btanem sen ben yazdım deyince baktım msjlarına.sennle bi ilgisi yok
snde cnm bnmTamam canim knd iyi bak
çıkmak isteyen olursa zorla tutamam zaten.bnm de sadece söylemek istediğim ben sayfamı takip etmemiş olsam dahi benim kadar takibini iyi yapabilecek güvendiğim birine bıraktım.yani sayfada bi takpsizlik söz konusu değil.seni topa da tutmadım böyle anlaşılmasın cvp hakkı doğunca cevap verme durumunda kaldım hepsi bu
redvelvetcake canım sıradaki arkadaş volhat için okudum ve onun okumasındaki kumbaraya 2350 ekliyorum. Rabbim kabul etsin. Volhat da sanırım son 2 kişinin okumasını toptan yapmıştı tüp bebek yaptıracağı için listeden çıkma talebini yazarken. Aklıma geldi hatırlatayım dedim.
Canim sana duan icin cok tşk sayenizde dualarinizin sayesinde süper bir toplanti gecirdim cookkk sagolCanım düz yazmıştım bu mesajı. Adımda okundu yazmıyor listede . O yüzden emin olamadım kumbaraya eklendi mi eklenmedi mi ekstradan okuduğum rakam... Ona göre eklicem "okundu" yazısını ve kumbaraya okuduğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?