hanımlar gönüller bir olsun

Canım bence sen üstüne alınma burada sözedilen farklı bir konu. Sen bütün dualara katıldın, Hepimiz öyle aslında.
Uzuldum acikcasi. Cok guzel bir topik ve guzel duygularla dua ediyoruz. Ama ismimin bu şekilde anilmasina cok uzuldum. Riyakarlik yapiyormusum gibi lanse edildi ve hakkimda pek cok kisi tarafindan bu şekilde dusunuluyormus. Ama yine soyluyorum varsa bir hata ya da ayip ozel konusmalarda degil yuzume karsi acikca soylenmesini tercih ederim. Nihayetinde hatali addedilen benim kimsenin bunu soylemekten cecekinmemesi gerekir.

yani bu şekilde sorgularsanız daha sakin cvp vereblrm.bakın ben bu konulara çok ama çok önem veririm ben dualarına katılmadığım arkadaşlar için 21 adet yasin sure si okudum.onlara nyetlenerek.bunu buraya grip bakın ben duaya katılmadım ama bunu yaptım demenn manası olmadığı içinde yazma gereği duymadım.yani emn olun eğer bi aksatma yaptı isem ben bunu telafi etmek için mutlaka bişey yapmışımdır.kul hakkına girmedim kul blmese Allah bilir.herkes hesabını ona verecek.

Niye ben yazdim manasismi oldu yani

Konu bana bir sure okunup okunmamasi değil .konu 20 kişi olmamiza rağmen 10.000 tevhidi 1 haftada bitiremiyor olmamizdir .ne kadar rahatsiniz bizler burada sizi beklerken keşke başka şeyler okunacagina bizim dualarimiza ortak olsaydinizda bizde farklı dusunmeseydik.

Neyse arkadaşlar konu uzamasin 10 gün icerisinde son iki kişiye de okuyalim bitsin .insallah

hanmlar konu fazla uzadı.listeden çıkmak isteyenler lütfen bana bildirsin listeyi tekrar düzenleyelim.devam edecek canlar da tevhidimiz bttikten sonra nasıl devam edeceğimizi kararlaştırırız canlarım.hepiniz haklısınız bu konu artık kapansın

Canım zaten sorun takipsizlik degil ha ben ha sen ha baska bır arkadas yonetmıs sonucta aynı sıstem ısleyecektı. Benım burada okuyan her arkadasla özelden konusmuslugum var cogunun durumunu az cok bılıyorum varsa mazereti veya bır zorluğu dua eksıgı.

Bız lıste uzamasın dıye düşünürken sen dua okumak ısteyenı alırız bır kısıtlamamız yok dıyınce liste uzadı. Fiili yönetimle kağıt uzerındekı yönetim çatıştı yani teknık olarak . Sen sayfa sahıbısın sonucta ben senın dedıgıne karşı bır sey demem cunku sayfa senın.

Liste uzayınca dua bıtmedı ınsanlar kendılerıne okutup kaçmaya basladı payına dusenı okumamaya basladı mazeretler havada uçuşmaya basladı.

Masculın arkadasın dedıgı gıbı kaç kısının duasını ben tamamladım. Eksık kalmasın dıye kumbara yapalım dedım. Ben bu kadar okurum gerisine karışmam dıyenler oldu. Onu tamamlayayım onu cıkarayım onu boleyım kumbaradan su kadar alayım vs derken... Bır sürü sıkayet mesajı alınca (sahsımla ılgılı degıl, sayfa duzeni ıle ılgılı) ben de konuyu burada acmaya karar verdım en azından herkesın ne düşündüğünü acık acık görürüz dıye.

Yanı Su an sayfayı ben yönetsem de sorumlusu sen oldugun ıcın son kararı sen verıyorsun. Arkadaslar benım yapabılecegım bır sey olmadıgını bılıyor o yüzden su an sana ıletıyorlar sorunları. Yoksa senı topa tutmak gıbı bır durum yok canım. Zaten sayfanın yönetimiyle ilgili bir sorun olsa direkt bana derlerdi redvelvet yapamıyorsun bırak dıye. Burada Alenı bır sekılde tartışmamız daha dogru oldu bence.

Canım düz yazmıştım bu mesajı ( 5000 + 2350 kumbara). Adımda okundu yazmıyor listede . O yüzden emin olamadım kumbaraya eklendi mi eklenmedi mi ekstradan okuduğum rakam... Ona göre eklicem "okundu" yazısını ve kumbaraya okuduğumu?

Son düzenleme:
Canim sana duan icin cok tşk sayenizde dualarinizin sayesinde süper bir toplanti gecirdim cookkk sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…