- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
bu benim lailahe illalah listem bu şekilde excel de tutuyorum sayıyorum
hedef 3000
okunan 1301
kalan 1699
bence şu an BOŞ KONUŞUYORSUN hasta olduğum için istedim ve ocaktan beri 3 kez hasta oldum konulara yorum yapılır dua farklıdır canım.. içten gelir dilden dökülür. Sinirlenmek istemiyorum çünki verdiğim emeği bi ben bilirim..Şu yorumunla da hakkımı helal etmiyorum sana.Sen ne hakla bana okumadı diyebilirsin ya ne görüyorsun ne biliyorsun bu kul hakkıdır ya.
sana okunmayacak mı sıra gelince gerçekten boş konuşuyorsun..Salatı tefrice sayfasın da en başta benim okuduğum sayılara bakarsan görürsün
bizde adetliyim okuyamıyorum yazdın kaç kişi geçti okuduk senin için
↑
MASCULİN NERELERDESİN YA
KIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILIYORUM ADETLIYIM CUMAYA YETISIRSEM VOLHAT ICIN ALIRIM AMA YETISEMEZSEM DIGER SIRADAKILERE YETISIRIM VOLHAT HAKKINI HELAL ET CNM BENIM HASTAYKEN OKUMUYORUM SADECE SALAVAT OKUYORUM SAYFAM VAR SIZLERIDE BEKLERIM CANLAR ALLAH KABUL ETSINSIZLERI SEVIYORUM
insanlık hali olabilir ama okuduğu meçhul demen çok aşağılayıcı Allahın adını anan biri dua isteyen biri şarlatanlığını burada yapmaz emin ol
Canım kusura bakma ama masculin bu sayfada en düzenli okuyan insanlardan biri yakın akrabalarından biri vefat etti yine de duayı aksatmadı ayrıca hem kendi duasını okuyor hem de teyzesi icin de bu listede yazıyor onun duasını da takip ediyor.
Tamam hastasındır moralin bozuktur yogunsundur anlarım hepimizin isi gücü var ama sen gercekten sorumluluğunu yerine getirdiğine inanıyorsan ve bu acıdan vicdanın rahatsa burada kimseye kanıtlamak zorunda da degilsin öyle degil mi??
"şarlatanlık" "boş konuşuyorsun" vs laflar yakışmıyor
sen duanı okuduğuna inanıyorsan bir sorun yok ama eger bır sıkıntı varsa- ki var herhalde, bunu da listeyi mükemmel takip eden bir arkadasımıza hak etmediği sözler söyleyerek aşamazsın . Bu da kul hakkıdır.
Kusura bakma ama cok tepki göstermissin yazılanlara. Niye bu kadar üstüne alındın ki canım?
Benim msjımı cevaplamışsınbizde adetliyim okuyamıyorum yazdın kaç kişi geçti okuduk senin için
BEN ONU SU KELIMELERIN ICIN YAZDIM .
KIMSEYE ISIM VERMEDEN HAFTA SONU OKURUM OKUDU YAZIN DIYIP GIDIYORSUN KIME OKUNDUGUNU BELIRTMEYINCE BENDE BILMIYOR DEMEKKI DEDIM VE BU SEBEPLE YAZDIM.
Sana birisi okuduğu da meçhul dese ne dersin Teşekkür mü edersin..
EVET ORDADA SILINDI VE TEKRAR GELIP KENDINI AYNI SIRAYA YAZDIRDI.Benim msjımı cevaplamışsın
Bana diyorsan
Ben tefriciye yedede tevhid tede adetliyim okuyamam yazmadım. Çünkü adetliykende okunuyor ve iki duadada bir kişiyi bile atlamadan herkese okudum çok şükür.
Ayrıca sen bu tevhid sayfasında bi ara bir kişinin duasına hiççç Katılmadın.
O zaman az kişiydik ve 1 haftadan fazla sürüyordu dua. Sen o 1 haftada 70 bin tevhid ten 1 tane bile almadın.
Sonra redvelvetcake de seni sildi.
Sende geldin kendi kendini ekledin.
Hatta seni sildiler diye Zeyneb21 in tevhid sayfasınada katıldın.
Daha burda okuyamıyorsun kaç kez yardım istedin. Oraya nasıl yetişiyorsun acaba.
Buda hak hukuk değilmi.
Ordakilere okuyup Burdakilerden yardım isteyerek tamamlaman doğrumu
Canım kımse benım ıcın veya masculın ıcın veya Yasmin ıcın onun okuduğu meçhul demiyor. Igneyı bıraz da kendimize batıralım. Kımse kımseyı tanımıyor ki burada yorum yapsın. Demek kı sen de öyle bır ızlenım bırakmıssın. Okuyamıyorum hastayım rahatsızım yetısmıyor canım sıkkın yardım edın vs dıyınce ınsanlar da emın olamıyor dogal olarak. Haksız mıyım
EVET ORDADA SILINDI VE TEKRAR GELIP KENDINI AYNI SIRAYA YAZDIRDI.
Benim msjımı cevaplamışsın
Bana diyorsan
Ben tefriciye yedede tevhid tede adetliyim okuyamam yazmadım. Çünkü adetliykende okunuyor ve iki duadada bir kişiyi bile atlamadan herkese okudum çok şükür.
Ayrıca sen bu tevhid sayfasında bi ara bir kişinin duasına hiççç Katılmadın.
O zaman az kişiydik ve 1 haftadan fazla sürüyordu dua. Sen o 1 haftada 70 bin tevhid ten 1 tane bile almadın.
Sonra redvelvetcake de seni sildi.
Sende geldin kendi kendini ekledin.
Hatta seni sildiler diye Zeyneb21 in tevhid sayfasınada katıldın.
Daha burda okuyamıyorsun kaç kez yardım istedin. Oraya nasıl yetişiyorsun acaba.
Buda hak hukuk değilmi.
Ordakilere okuyup Burdakilerden yardım isteyerek tamamlaman doğrumu
Canım kımse benım ıcın veya masculın ıcın veya Yasmin ıcın onun okuduğu meçhul demiyor. Igneyı bıraz da kendimize batıralım. Kımse kımseyı tanımıyor ki burada yorum yapsın. Demek kı sen de öyle bır ızlenım bırakmıssın. Okuyamıyorum hastayım rahatsızım yetısmıyor canım sıkkın yardım edın vs dıyınce ınsanlar da emın olamıyor dogal olarak. Haksız mıyım
yazdırdım evet çünki hafta sonu girmiyorum demiştim.
KIZLAR ARKADAŞIMIZIN DUASI İÇİN; 70.000 ADET ''LA İLAHE İLLALLAH"
@@nazah ın niyeti için okuyoruz
1) Yasemin5846 ..............7.000
2) laz4life........................1.550
3) UmRaN__63.................6.300
4) tkglcn..........................7.000
5) umutsuzcuk................3.000
6) redvelcetcake .............9.050
7) nazah .........................6.800
8) CReSS_34...................12.300
9) berirem.......................4.000
10) istanbulunsultani............
11) Meral 00 .....................2.000
12) yavruceylan...............8.000
13) damla_22 ..................2000
14) drioli.........................1.000
OKUNAN:.......................70.000
KALAN :........................ 0
KIZLAR ARKADAŞLARIMIZIN DUASI İÇİN; 70.000 ADET ''LA İLAHE İLLALLAH"
@tkglcn veyavruceylann arkadaslarımızın niyeti için okuyoruz
1) Yasemin5846 ..............
2) laz4life........................
3) UmRaN__63...............
4) umutsuzcuk................
5) redvelcetcake .............
6) nazah .........................
7) tkglcn.........................
8) yavruceylan...............
9) CReSS_34...................
10) Meral 00 ...................
11) damla_22..................
12) drioli.........................
13) berirem.....................4.000
OKUNAN:.......................
KALAN :........................ 66.000
Okuduğumuz 70.000 kelime-i tevhidin sevabını @tkglcn veyavruceylann arkadaslarımıza hediye ediyoruz, Allah arkadaslarımızın dualarını hayırlısıyla kabul etsin insallah
kızlar listeye geri eklermisiniz hastaydım giremedim yaaaaaaaaaaaaaaaa
ya okudum okudum 3 gün giremedim yapmayın en çok istediğim dua topiğiydi. son 3 kişi kalmıştı ya
yahu zaten okuyordum ben bi giremedik çıkmışız
Burada da tekrar gelip kendini eklemiştinKIZLAR ARKADAŞLARIMIZIN DUASI İÇİN; 70.000 ADET ''LA İLAHE İLLALLAH"
@@tkglcn ve @@yavruceylann arkadaslarımızın niyeti için okuyoruz
1) Yasemin5846 ..............
2) laz4life........................
3) UmRaN__63...............
4) umutsuzcuk................
5) redvelcetcake .............
6) nazah .........................
7) tkglcn.........................
8) yavruceylan...............
9) CReSS_34...................
10) istanbulun sultani...4.000
10) Meral 00 ...................
11) damla_22..................
12) drioli.........................
13) berirem.....................4.000
OKUNAN:.......................
KALAN :........................ 62.000
Okuduğumuz 70.000 kelime-i tevhidin sevabını @@tkglcn ve @@yavruceylann arkadaslarımıza hediye ediyoruz, Allah arkadaslarımızın dualarını hayırlısıyla kabul etsin insallah
meral de girmemiş ama beni silmişsiniz. kusura bakmayın
canım ben senden haber alamayınca sıldım Meral bana haber vermıstı sen bır tur boyunca bıldırım yapmayınca okumayacaksın sandım
Ben telden girdiğim için bulamadım bunlarıCanım bak eski mesajları alıntıladım.
Nazah icin yapılan duaya mazeret bildirmeden katılmamıstın
Ben de yeni listede senin ismini silmiştim.
Haftasonu giremiyorum dememissin, hastayım demissin
Burada da tekrar gelip kendini eklemiştin
Sonuc:
Canım bak eski mesajları alıntıladım.
Nazah icin yapılan duaya mazeret bildirmeden katılmamıstın
Ben de yeni listede senin ismini silmiştim.
Haftasonu giremiyorum dememissin, hastayım demissin
Burada da tekrar gelip kendini eklemiştin
Sonuc:
masculin cim benim adımı vermişsin yoğun iş temposu diye fakat ben dualarımı aksatmamaya çok özen gösteriyorum. Hiç kendime okutup kaçtığım olmadı. Sadece internete giremiyorum bu da iş temposunun yoğunluğundan değil internetteki sıkıntıdan. (Şimdi nasıl giriyorsun diyeceksin muhtemelen arkadaşımın telefonundaki internete bağlandım. Bizim internette arıza var kesilip duruyor bu aralar. Arkadaşım hotspot unu açıyor onunkine balanıyorum.) Perşembe akşamlar okunan bir dua vardı yasemin paylaşmıştı sanırım. onu ararken tesadufen kendi ismimi gördüm. Duamı okuyup kimsenin hakkına giredikten sonra yoğun iş temposunda olmam neyi değiştiriyor anlayamadım. Dün sordum Şengülün duası ne zamana kadar diye 12 mart akşamı yanı bu akşam son dendi ve zamanında okudum ben de. Kimsenin kul hakkına girmek istemediğim için bana okunurken daha önce tkglcn ve bana birlikte okunmuştu bunu sordum ama "sana tekrar okuyacağız demiştik" dediniz. Okumadığım kaçırdığım biri mi oldu? Olduysa çok çok özür diliyorum. Ama yoğun iş temposu yazılmasına çok kırıldım. İnsanın işi yoğun olabilir ya da olmayabilir duasını zamanında okuyorsa gerisi onemli olmamalı.
Evet haklisin cnm ama fatiha topigindede sona kaldigin için yoğun yazdim.benim yazdiklarim hakkinizda söylenenin sadece 5 te biri kadar .sürekli bahane üretmek bana çok itici geliyor.bende gözüme takilanlari uyarmak istedim.
Evet haklisin cnm .ben uzaktan görülen izlenimi soyluyorum .sonuçta bir yandan dua okurken bir yandan diğer insanların yaptiklarini sindirememek yerine söylemeyi tercih ettim.biraz daha hassas olunmaliydi.neyse isim vermekle hata yaptim Y yavruceylan özür dilerim arkadasim ben takip etmediğini sanmistim yanilmisimEvet canım bahane bulmak okuyamam falan demek cok itici ama bunu gercekten yapanlara bızım sözümüz. Yavruceylan arkadasımız yogun da olsa Internet sıkıntısı da olsa hıc aksatmadı son gun bıle olsa okudu bıtırdı yetiştirdi o yüzden ondan yana bır sıkıntı yok en azından benım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?