hanımlar gönüller bir olsun

Aslında tam tersi canım isim vermekle sen cok iyi yaptın cunku benım yazdıgımı pek kımse takmadı genel konuştuğum ıcın üstüne alınan çıkmadı sen cok iyi yazdın gercekten de helal olsun

Evet haklisin cnm ama fatiha topigindede sona kaldigin için yoğun yazdim.benim yazdiklarim hakkinizda söylenenin sadece 5 te biri kadar .sürekli bahane üretmek bana çok itici geliyor.bende gözüme takilanlari uyarmak istedim.

Ben kendine okutup kaçan arkadaşlara bile hakkım haram olsun demedim. İnternete yoğun olarak girememek bahane üretmek değildir. Ayrıca hakkımda böyle düşünülüyorsa gerçekten yüzüme açıkça söylenmesinden de memnun oluyorum. Teşekkür ederim hakkımda düşündüğünü açıkca söylediğin için. Yaptığım bir hata varsa düzeltmek isterim. Kimsenin kalbini kırmak istemem. Geriye dönüp baktım sayfalara duasını okumadığım kimse olmamış. Bazen az okumuşum bazen çok okumuşum. Fatiha topiğinde nerede yoğun yazdın göremedim ama zaten cuma akşamı son demişsin. Ben perşembe akşamları okumayı tercih ediyorum dualarımı özellikle.

Ayrıca masculın gibi düşünen kim varsa dürüstçe bu düşüncesini paylaşsın lütfen. Kimsenin hakkı ben de kalsın hiç bir zaman istemem. İnsanların iş yoğunlukları olabilir. Önemli olan bu yoğunlukta üzerine düşeni yapabilmesi. Top masculinin elinde kalsın istemiyorum. Bu şekilde düşünen arkadaşların yazmalarını bekliyorum.

Canim ben yeni gördum yazişmalari cok sagol rabbim seninde gonlune gore versin. Düşüncemi söyleyeyim hemen musculin sonuna kadar hakli birde inatla itiraz edenler var arkadaşlar bence kiz hakli hala bu neyin itirazi anlayamadım tamam deyip cekilin ben acik konuşayim istanbulsultani sen itiraz ediyorsun kendince haklisin ama bizce haksızsin

Canim musculin helal olsun gercekten cok icten ve istiyerek okudum tabi arkadaşlarımin yardimida buyuk
Evet cnm ben çoğunluğa tercüman oldum ama yanlis anlasildim ve hakkini helal etmeyenlere kadar gitti konu .bence bu çok yanlis herkes allah rizasi için okuyor ve katiliyor.uyari alinca hak hukuk ariyorlar.

ama o zaman yasaklandı girememiştim siteye erişim engellenmişti. neyse teşekkürler ben haksızım şu an..

Konuya ben de dahil olacağım. Bana okunurken bldirimlerine bakmıştım. Benim duam Perşembe, cuma başladı, bir hafta sürdü ama sen çarşambaya kadar başka konulara yorum yapmıştın canım. Ben merak ettiğim, bir sıkıntın olup hiç giremediğini düşünmüştüm. Ama 5 gün siteye girip başka konulara yorum yazıp bizim dua topiğine hiç bir şey yazmamıştın yada ben okuyacağım şu kadar diyebilirdin. Ben okuyacağım rakamı bildirip sonrada o kadar okuyorum Allah kabul etsin. Samimi olalım. Lütfen

Evet cnm ben çoğunluğa tercüman oldum ama yanlis anlasildim ve hakkini helal etmeyenlere kadar gitti konu .bence bu çok yanlis herkes allah rizasi için okuyor ve katiliyor.uyari alinca hak hukuk ariyorlar.
Hak hukuk yok herkez istiyerek okudu kimseye zorla okutulmuyor katilanlar isteyip katildi

arkadaşlar noldu böyle anlam veremiyorum?diğer topiklerden birçok arkadaşım sayfamıza bakıp maşallah çekiyordu nazara mı geldik?herkes birbirine düştü anlamsız.kul hakkına ben dahi giren varsa onun vicdanına bırakalım bunu.hiç hoş değil bu sayfanın böyle şeylerle dolması.kalp kırılması.ya Allah bismillah deyip biz dualarımıza devam edelim lütfen.biz burada sayfa değil aile kurduk bu huzursuzluk beni çok üzdü.
yasmin5846 duamı bitirip çıkacağım yazmışsın kendi topiğini de övmüşsün.evet güzel bi topiğin ve takip sistemn olabilir.Allah devamını getirsin kimsenn sayfasında gözümüz yok ancak biz burada bi aileyiz.redvelvetcake bile yönetimde olmasına rağmen isim verip kalp kırmıyorken kimsenn isim vermesinin manası yok arkadaşım.her sayfanın bi düzeni var bzm de öyle bi ilk başlarda ki sayfalarımıza bak istersen kimler geldi gitti.ve bu sayfadan kmse kalbi kırık ayrılmadı bugüne dek.hakka giren varsa dahiç önemli değil kul hakkına giren olursa bunun hesabını bize değil Allah a versin.ben sayfamda huzursuzluk istemiyorum hiç bir arkadaşımın da kalbini kırdırmam.isim vermen gereksizdi şimdi verdiğin isimlere dolayısıyla cvp hakkı doğdu sayfa amacını aştı.lütfen yargılama yeri değil burası kimse kimsenin günahına da girmesin herkes kendi yaptığını blsin yeter.diğerlerinin ne yaptığı onları ilgilendirir.bu konu artık kapansın bunca insanın kalbi kırılmış hiç gereksiz yere

Ama sizde isim veriyorsunuz herkez yazdi ama siz yasemin diyrsunuz

canım ben sayfa sahibiyim evet düzenleme yapmıyorum bi süredir doğru.bu konu da hak veriyorum ancak sayfayı sahipsiz bırakmışım gbi yorum yapıyorsunuz.redvelvetcake çok güzel düzenledi zaten listeyi bugüne kadar.buna neden bu kadar takıldınız anlamadım ben bu sayfayı ilk açtığımda da arkadaşlarla brlikte değerlendirip düzenleme yapıyor,duaları brlikte seçiyorduk zaten.okutup çıkanlar olmuştur ben onları zorla tutamam.yani takipte olan redvelvetcake değil de ben olsaydım da bu sıkıntılar olacaktı.su durumda benmle ilgili neyi sıkıntı yapıyorsunuz hala çözemedim listeyi düzenleyen ben olsam bunlar olmayacak mıydı?

Canim ben de itiraz ettim gerekcelerimi de yukarda soyledim. Ben bu topige Allah rizasi icin dua etmeye geldim. Bana ya da bi baskasina dua eden ayni zaman da kendisi icin de dua etmis oluyor. Biri bana az dua ettiginde bana az okumus demedim aslinda hic boyle bisey dusunmedim az okunmus diye. Hakkina girdigim arkadaslarim olduysa haklarini helal etsin etsinler ve lutfen ozellikle rica ediyorum tarafimca haksizliga ugradigini acikca oylesinler. Bunlari bütün samimiyetimle soyluyorum. Persembe gecesi dua etcem bu gece. O arkadaslarima da dua etmek istiyorum. Zaten bayagi bir okuyup kumbaraya ekleyecegim. Boyle hesaplarin yapilmasina cok uzuldugumu belirtmek isterim. Ama tabi bir hak soz konusu buna da bir sey diyemem.

Ama sizde isim veriyorsunuz herkez yazdi ama siz yasemin diyrsunuz
cnm kendisi özellikle bana yazdığı için cevap vrdim onun ve masculin hariç kimse beni hedef göstermemiş.

çççç

Canım bence sen üstüne alınma burada sözedilen farklı bir konu. Sen bütün dualara katıldın

Son düzenleme:
cnm kendisi özellikle bana yazdığı için cevap vrdim onun ve masculin hariç kimse beni hedef göstermemiş.
Bencede kimse ustune alinmasin onlarin ikiside dogrulari konuştu kimsenin zoruna kitmesin bence

Yaa ben anlatamıyorum galiba sana.
Yine beni topa tutmuşsun arkadaş..

Ben redvelvetcake ye katılıyorum dedim.. Sayfada yaşananları anlattım.
Adil olalım dedim.
Ne var bunda ya.
Herkes şikayetçi görmüyormusun.
Bak redvelvetcake ne yazdı
GURBET KUSU teşekkür ederim isim verdiğin için dedi. Ben o kadar yazdım kimse üstüne alınmadı dedi.

Evet kendi sayfamdan bahsettim çünkü o an örnek vermek zorundaydım.
AyrıcA arkadaşlar bana allah razı olsun senin sayfanda herkes katılıyor haksızlık olmuyor dediler.
Bende evet titiz davranıyorum dedim
Sayfa sahibi olarak banada iş düşüyor dedim.
Sonuçta onlar okuyup çıkıyor ben takip etmezsem bir sürü okumayan oluyor bunlara göz yumarsam Allah benden de hesap sorar dua çok hassas konu.
Çünkü öyle insanlar varki
Krew ın dediği gibi sohbet sayfalarındalar ama gelip duaya katılmıyor lar kendilerine okutup sohbet sayfalarına geçiyorlar.
Ne işleri var öyle insanların sayfamda 2 kişi ye üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bende.

Evet çıkacağım dedim. Herkes şikayetçi niye durayım ki. Aynı sorunları niye yaşayayım. Benim gibi çıkacak arkadaşlarda var zaten

Cnm burada savasmiyoruz sen hedefte falanda değilsin.sadece konu sahibi birakmis ve mazeretli yazdirmis.üstelik duama katilmamis 50 de olsa alinabilinirdi.bunu yazdim hatami ettim üstelik arkadaş sayfayi yönetirken zorlanıyor yok sayiyi bölelim yok kumbara yapalim yok onun yerine okurum diyip kendini kaç parca yapti.

çıkmak isteyen olursa zorla tutamam zaten.bnm de sadece söylemek istediğim ben sayfamı takip etmemiş olsam dahi benim kadar takibini iyi yapabilecek güvendiğim birine bıraktım.yani sayfada bi takpsizlik söz konusu değil.seni topa da tutmadım böyle anlaşılmasın cvp hakkı doğunca cevap verme durumunda kaldım hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…