Evet canımbende bitirim yarın son diymi
Canım teyzemın kendısıne okuması kaldı bır tekCNM OKUNDU YAZIYOR. BEN DAHA TEYZEME OKUMADIM BUGUN BASLARIM.YANLISLIK OLMASIN VOLHATA DUN 4.500 OKUMUSTUM.TEYZEMDE 4.500 OKUMUS.RABBIM OKUNANLARI KABUL ETSIN INSALLAH.
TEYZEMEDE SAGLIK HUZUR VERSIN EVLATLARINI ONA BAGISLASIN OKUNANLAR HURMETINE.
Amiiiin canimm Rabbim dualarimizi kabul eder insallahLaz4life son iki turdur katılmıyor sanırım simdi de okumayacak, bir tek dua sahibinin kendisine okuyacağı 4.375 kaldı. Kumbarada da 19.000-4.375= 14.625 kalıyor. Kumbarada kalan miktarı da izninizle yogun bakımdaki hastamıza bagıslıyorum... Allah razı olsun okuyanlardan. Allah kabul etsin. Tevhidler tamamlandı
bende bitirim yarın son diymi
Amiiiin canimm Rabbim dualarimizi kabul eder insallah
Canım teyzemın kendısıne okuması kaldı bır tek
Selam arkadaşlar. Hayırlısıyla geri döndüm inşallah, kumbaradan kullanlıan 4.375 i geri kumbaraya ekler misiniz bugün bitmiş olacak çünkü çok az kaldı. tesbihmatiğime bakmamışım ama 3 bini geçtim bugün biter. Allah dualarınızı kabul etsin.Laz4life son iki turdur katılmıyor sanırım simdi de okumayacak, bir tek dua sahibinin kendisine okuyacağı 4.375 kaldı. Kumbarada da 19.000-4.375= 14.625 kalıyor. Kumbarada kalan miktarı da izninizle yogun bakımdaki hastamıza bagıslıyorum... Allah razı olsun okuyanlardan. Allah kabul etsin. Tevhidler tamamlandı
Sen kim oluyorsun da hamile kalmış sonra uğramamış diyorsun anlamadım yani, ben evet hamile kaldım ama duamı en fazla 3 kişidir düzenli okuyamadım o da 7 günlük bir eğitime gittim antalyaya, üstüne ondan önceki haftada eğitime gideceğim için deli gibi çalıştım hafta sonu mesai saati dışı geldim karar yazdım dosya dosya 15 günüm ordan gitti, döndüğümde de mide bulantısı yaşadığım doğrudur ama en azından bıraktı gitti demen hoş olmamış, ben zaten arkadaşa bildirmiştim mazeretimi, k,i ben yazılanları görüyorum geriden gelsem bile geçmişi telafi etmeye çalışıyorum.EVET BAZILARI HAFIFE ALIYOR.BOSVERILMIYOR ISTE KENDINE OKUTUP CIKMALAR .YOK YARDIM EDIN HASTAYIM DEMELER. YOK SIZLER BANA DUA EDIN DAHA IYI OLUR DEMELER BIR YERE KADAR YUTULUR.
ALLAHA NASIL HESAP VERICEKSINIZ ONU BILEMEM.BIZLERI KANDIRMAYA CALISIYORSUNUZDA ALLAH GORUYOR ICINIZDEKI BU ARTNIYETLI DUSUNCELER OLDUGU SURECE 100 TOPIKTENDE DUA TOPLASANIZ BOS.
ONEMLI OLAN TEMIZ KALPLE BASKALARINA YAPILAN DUADIR. BASKALARINDAN DUA TOPLAMAK DEGIL.
BEN BU TOPIGE GELDIGIMDE ALINMAYABILIRDIM.BUNA SAYGIM VAR AMA BU SEKILDE USTE CIKILMAYA KARSIYIM KUSURA BAKMAYIN ISIM VERMEKTENDE CEKINMIYCEM ICIMDE TUTMAYAYIM.
1.MERAL ARKADAS VARDI KENDINE OKUTUP OKUTUP BUTUN TOPIKLERDEN AYNI ANDA CIKMAYI BASARDI.
2.ISTANBULUNSULTANI HERKESTEN DUA ISTIYOR VE OKUYUP OKUMADIGIDA MECHUL.
3.TKGLCN LISTE SAHIBI OLDUGU HALDE HIC BIR SEKILDE DUZENLEME GOREMEDIK
4.YAVRUCEYLAN HER ZAMAN YOGUN IS TEMPOSU.
5.LAZ4LIFE HAMILE KALDI SONRA UGRAMAMIS.
AYRICA HER YAZILANA AYNI GUN CEVAP VEREBILIYORSUNUZDA DUAYA GELINCEMI BILDIRIM GELMIYOR.
BIZLER NASIL TAKIP EDIYORUZ.ONEMLI OLAN 100 DE OLSA HER KISIYE OKUMALIYDINIZ.YARI YOLDA BIRAKILMAMALIYDIK.BUNU MU HAKKETTIK. HELE BIDE YASMIN ARKADASIM COK HAKLI .HERKESE OKUYOR.
REDVELVETCAKE. SENGUL .VOLHAT. YASMIN .HILAL HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR SAMIMIYETLE OKUDUGUNUZU BILIYORUM.
Isterim tabiki canim@laz4life @pozitifhatun @redvelcetcake @nazah @Berirem @istanbulun sultani @damla_22 @masculin @volhat @songül
Kızlar tevhidlerimiz bitti. Yeni duayla devam etmek isteyenler lütfen alıntı yapıp isimlerini eklesinler, katılamayacak olanlar da özelden yazsınlar ki bir an önce yeni duamıza geçebilelim.
Canım bildigim kadarıyla masculin ve pozitif hatun devam etmeyecek, ben de devam etmeyecegımı devrettiğimi yazdım ama yıne de tekrar yazayım cunku hala bana sayfa sorumlusu dıye mesaj atanlar oluyor, ben de devam etmeyecegım canım. Allah dualarınızı kabul etsin@laz4life @pozitifhatun @redvelcetcake @nazah @Berirem @istanbulun sultani @damla_22 @masculin @volhat @songül
Kızlar tevhidlerimiz bitti. Yeni duayla devam etmek isteyenler lütfen alıntı yapıp isimlerini eklesinler, katılamayacak olanlar da özelden yazsınlar ki bir an önce yeni duamıza geçebilelim.
Listemizin son turu buydu. Simdiye kadar toplamda 1 milyonu asacak kadar la ilahe illallah zikrini çektik. Allah dualarımızı kabul etsin. Sizleri tanıdığım icin cok memnun oldum. Son zamanlarda biraz tatsızlık yasasak da en azından bazı seylerin ortaya çıkmasına vesile oldu. Dua icten gelen bir şeydir, zorlamayla onunla bununla olmaz. Benım de islerim cok yogunlastı, yetişemeyeceğim duayı almak ıstemıyorum, hakka girmek istemiyorum. Insallah 200 küsür sayfa boyunca sayfayı layıkıyla yönetebilmisimdir. Ve vekaleten yürüttüğüm görevim bu tur son buluyor. Bundan sonra aranızda olmayacağım.
Bu arada, tur sonunda kalırsa eğer kumbaradaki miktarı yaklaşık bir aydır yogun bakımda olan hastamıza bağışlamak istiyorum. Eğer kabul ederseniz cok sevinirim. Hakkınızı helal edin
Çok mutlu oldum klabul ettiğiniz için teşekkür ederim. =)Kızlar katılmak isteyenler alıntı yaparak ismini eklesinler. Lütfen duyarlı olalım. Katılmak istemiyorsanız da mesaj atın devam etmeyeceğim diye.
yavruceylann
danmla_22
-Naz-
Allah bu zamana kadar okunan duaları kabul etsin. Bende çıkıyorum, hakkınızı helal edin.Kızlar katılmak isteyenler alıntı yaparak ismini eklesinler. Lütfen duyarlı olalım. Katılmak istemiyorsanız da mesaj atın devam etmeyeceğim diye.
yavruceylann
danmla_22
-Naz-
Canim ben katilamayacagim..insallah daha sonra tekrar katilirimKızlar katılmak isteyenler alıntı yaparak ismini eklesinler. Lütfen duyarlı olalım. Katılmak istemiyorsanız da mesaj atın devam etmeyeceğim diye.
yavruceylann
danmla_22
-Naz-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?