hanımlar gönüller bir olsun

kızlar sayfayı açtım fakat kabul ediyorum sıkıntılarımdan ötürü takibini yapamadım layığınca.hakkınızı helal edin.eğer hala canı gönülden birlikteysek topiğimizi canlandıralım tekrar?ne dersiniz?

çok sevndm cnm.tekrar esma-ül hüsna olarak devam edelm istiyorm.farklı bişeyler yapmak isteyenlerde paylaşsn bzle

hoş geldiniz hanmlar suan sayımız az ama zamanla toparlanırız.sizleri de beklemeye almak istemiyorum gelenler katılanlar oldukça liste yenilenir.şuan
damla_22
kitapseverim
la petite princesse
umudum 11
tkglcn

olarak 5 kişiyz.ama Allah ın iznyle daha da dolarız.şmdi en baştan başlayalım istiyorum.ilk esmamız
El-Latîf olsun dilerseniz.zikir adeti kişi başına (129)
( Dileklerin olması, kısmet ve rızkın artması)

hadi bismillah katılanlar ve bitirenler bilgilendirsin lütfen.
Allah dualarımızı kabul etsin.

Böyle bir paylaşım için TSK ederim Allah dualarimizi kabul etsin inşallah şuan işyerindeyim yolda okuyup paylasicam

HANIMLAR LİSTEMİZ ŞUAN İTİBARİYLE ŞU ŞEKİLDEDİR
ESMAMIZ EL LATİF (129)
GRUBUMUZ:

DAMLA_22
KİTAPSEVERİM
LA PETİTE PRİNCESSE
UMUDUM11
TKGLCN
YAĞMUR559
NARA87

OKUYANLAR;
UMUDUM11
DAMLA_22
TKGLCN

KALANLAR:
KİTAPSEVERİM
LA PETİTE PRİNCESSE
YAĞMUR559
NARA87

HERKS TAMAMLADIKTAN SONRA DİĞER ESMAMIZA GEÇİŞ YAPACAĞIZ ALLAH IN İZNİYLE.BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.ALLAH DUALARIMIZI TESBİH VE ZİKİRLERİMİZİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH...

Selamlar ben de katılmak istiyorum aranıza.Listeyi de yeni güncellemişsiniz. Bi dahaki güncellemeye eklersin adımı zahmet olmazsa.

Selamlar ben de katılmak istiyorum aranıza.Listeyi de yeni güncellemişsiniz. Bi dahaki güncellemeye eklersin adımı zahmet olmazsa.
hmen ekleyeblrm cnm lsteye seni sorun dğl.ilk esmamız EL LATİF (129 adet kişi başı)okudugunda bildirrsen sevnrm cnm.lste tamamlannca yeni esmaya geçeceğiz.h.geldn Allah kabul etsn smdiden

HANIMLAR LİSTEMİZ ŞUAN İTİBARİYLE ŞU ŞEKİLDEDİR
ESMAMIZ EL LATİF (129)
GRUBUMUZ
:

DAMLA_22 (okundu)
KİTAPSEVERİM
LA PETİTE PRİNCESSE
UMUDUM11 (okundu)
TKGLCN (okundu)
YAĞMUR559
NARA87

PEARL_571
HERKS TAMAMLADIKTAN SONRA DİĞER ESMAMIZA GEÇİŞ YAPACAĞIZ ALLAH IN İZNİYLE.BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.ALLAH DUALARIMIZI TESBİH VE ZİKİRLERİMİZİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH...

hmen ekleyeblrm cnm lsteye seni sorun dğl.ilk esmamız EL LATİF (129 adet kişi başı)okudugunda bildirrsen sevnrm cnm.lste tamamlannca yeni esmaya geçeceğiz.h.geldn Allah kabul etsn smdiden
Hoşbuldum hızlısın maşallah Tamam şimdi akşam namazımı kılıp okuyacağım inşallah.

Hoşbuldum hızlısın maşallah Tamam şimdi akşam namazımı kılıp okuyacağım inşallah.
ÇOK BOŞLADIM GRUBU SIKINTILARIMA DALIP.ARTIK HİÇ VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYORUM. ALLAH KABUL ETSN HAYATIM ŞMDİDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…