hanımlar gönüller bir olsun

Şimdi hangi esmayı ne kadar okuyacağız ben anlayamadım:S

Hepsinin sayısı farklı olduğu için sayısı en çok olan kadar okuyalım hepsini. Yani sayısı en yüksek olan 6084 ile El Hakim. Hepsini 6084 kere okumuş olalım. Ya da herkes her gün bütün esmaları kendi zikir sayısı kadar okusun. Böylelikle her gün bir arkadaşımız için okunmuş olur.

Anladım bu şekilde okuma bana zor gelebilir. Vaktim o kadar yok çalışıyorum .Ben belli bir dua belli sayıda okunur diye düşünüyordum. Kimsenin hakkına girmiş olmayayım. Başlamadan listeden çıkayım.

Siz nasil isterseniz olur canim

Cikma olmasin herkesin okuyacagi sekilde ayarlansin. Kimin duasunin kabul olacagu belli olmaz. Sen nasil dusunuyorsan yaz canim ortak karar ayarlariz

tabi ortak karar olsun ben fikrimi söyledim. Mesela isteyen istediği kadar da okuyabilir. Mutlaka sayı olmak zorunda değil. Duanın içtenliği, yaradana ulaşması önemli. Damlaya katılıyorum. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Bir kere okuyor olsan da çıkma.

Şöyle de olabilir her gün bir kişiye en az bir kere bütün esmaları okuyalım. (yani 99 ismi en az bir kere okuyalım)Zamanı olan, isteyen 5 kere okusun isteyen 1 kere okusun. Benim isteğim güzel bir amaç için bir araya gelip bize rızkımızı veren Yüce Allah'ın isimleri zikrederek dua etmek.

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Öneri olarak söyleyim o zaman bütün esmalar değilde mesela Ya Latif hatim sayısı 1641 ya bunu kişi sayımıza böleriz. ve sanırım az kisiyiz bu yüzdende bir gün değilde Bir kaç günde bir kişi için esmanın hatmini yaparız.
Esma olmayacaksa belli bir dua sayılıysa onu tamamlarız.
ya da 4444 salavatı her hafta bir kişiye tamamlarız.
Her dua benim için kabul ama günlük tamamlayabileceğimiz miktar olsun.
5 kişiyiz hr gün birimize 313 ayetel kürsi okuruz . Beş kişi bitince her gün fatiha okuruz. o biter inşirah okuruz. Bi çok secenek var aslında.
Benim fikirlerim bunlar kızlar=)

Esmaul Husnanın tamamı da okunabilir tabi çok güzel olur öyle. =) zikir şeklinde olunca yetiştirtirmek zor ama Esmaül hüsnayı başka dua okusakta katabiliriz. 1 kere okumak 5 dk mızı almaz.=)

Ben hergün 1 kere de olsa Esma-ül Hüsna'nın okunması taraftarıyım. Her dua birbirinden güzel ama esma-ül hüsna çok ayrı bir lezzet. Günde bir kere esma okumak az olur derseniz 10 da yapabiliriz. Biraz esma okuyalım sonra başka dualara geçeriz. Mesela ayetel kürsi gibi.

ESkiden yaptığımız gibi yapalım hergün bir esma sayısınca ama az kişiyiz ben biraz zorlanabilrim. İşlerim bu aralar çok yoğun. Sayı fazlaca olursa bir-iki güne böleriz.

arkadaşlar beta 10.77 çıktı adetime 2 gün var doktor şüpheli dedi tekrar istedi 2 gün sonra sizce hamile değilmiyim? acildeki doktor öyle söyledi kadın doğuma gidin dedi.. ümitlendim ama korkuyorum hamile değilsem çok üzülürüm

bence 10 gün geçsin öyle yap. Adete yakın bazen yüksek çıkabiliyor. Üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlar burda gördüğüm için soruyorum bu ya vedüd sevilmek tarzı şeyler için okunuyormus acaba sadece ya vedud diye okumamaız yeterlimi başka birşey devamında okumalımıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…