ELBETTE ABDESTLİ OLACAKSINIZ,DİLEKLERİNİZ İÇİN NİYETLENİP 129 ADET EL LATİF ÇEKECEKSİNİZ.ESMA-ÜL HUSNA RABBİMİZİN BİRBRNDEN GÜZEL 99 İSMİDİR. HERGÜN BİRİNİ ÇEKİP ONU HAYIRLISIYLA ZİKREDECEĞİZ.129 ADET EL LATİF İ TAMAMLAYINCA OKUDUM DYE BLDİREBLRSİNZ.H.GELDİNMerhaba bende araniza katilmak istiyorum ama tam olarak ne yapmam gerektigini bilmiyorum sadece el latif mi diyecegim? Abdestli mi olacagim? Bana ufak bi bilgilendirme yapabilirmisiniz?
çok hızlısın cnm arkadaşlarda tamamlsn yarın ki esmamızı yarın paylaşacağım öğlen.Allah gönlümüze göre versnAllah(c,c) hepimizin dileklerini kabul etsin ins okudum ben
ben de katılmak isterim
Bende katilmak istiyorum
Bende katilmak istiyorum canim
Ben de ben de
Selamlar ben de katılmak istiyorum aranıza.Listeyi de yeni güncellemişsiniz. Bi dahaki güncellemeye eklersin adımı zahmet olmazsa.
HANIMLAR YARIN Kİ ESMAMIZIN PAYLAŞIMI İÇİN SİZLERİN BİLDİRİMİNİ BEKLEMEDEYİM.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAHHoşbuldum hızlısın maşallahTamam şimdi akşam namazımı kılıp okuyacağım inşallah.
ÖNCELİKLE HOŞGELDN CANIM.YAPMAN GEREKEN ÇOK BASİT.HERGÜN BİR ESMAYI SAYISINCA ZİKREDİYORUZ HEPSİ BU.MİSAL BUGÜN 129 ADET EL LATİF ÇEKİYORUZ.GÜZELCE NİYETLENİP 129 ADET EL LATİF ÇEKİP BİTİRNCE BİLDİRECEKSİN HEPSİ BU.HERKES BTİRİNCE BAŞKA BİR ESMAYLA DEVAM EDECEĞİZ.HEPSİNİN SAYISI FARKLI BİZ 129 ADET EL LATİF İLE BAŞLADIK.YANLIZCA EL LATİF,EL LATİF DİYECEKSİN 129 KEZ HEPSİ BU.NYETLENMEYİ UNUTMA.ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN.CANIM BTRNCE YAZARSIN.merhaba ben de katılmak istiyorum da ne yapmam gerekiyor tam olarak anlatır mısınız?
ÖNCELİKLE HOŞGELDN CANIM.YAPMAN GEREKEN ÇOK BASİT.HERGÜN BİR ESMAYI SAYISINCA ZİKREDİYORUZ HEPSİ BU.MİSAL BUGÜN 129 ADET EL LATİF ÇEKİYORUZ.GÜZELCE NİYETLENİP 129 ADET EL LATİF ÇEKİP BİTİRNCE BİLDİRECEKSİN HEPSİ BU.HERKES BTİRİNCE BAŞKA BİR ESMAYLA DEVAM EDECEĞİZ.HEPSİNİN SAYISI FARKLI BİZ 129 ADET EL LATİF İLE BAŞLADIK.YANLIZCA EL LATİF,EL LATİF DİYECEKSİN 129 KEZ HEPSİ BU.NYETLENMEYİ UNUTMA.ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN.CANIM BTRNCE YAZARSIN.
ALLAH RIZASI İÇİN BAŞLAYIP DİLEĞİN İSTEĞİN DUAN NEYSE ONA NİYETLENECEKSİN CANM.ESMALAR BTTKTEN SONRA LİSTEDE Kİ HERKESN DUALARININ KABULU İÇİN SIRAYLA DUALAR OKUNACAKTIR.YARIN ÖĞLEN İKİNCİ ESMAYA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH HERKES BTİRİRSE
hoşbulduk teşekkür ederim
niyet ederken ne diyeceğim peki
bir de süresi belli mi yani yarına kadar mı?
tamam ben o zaman başlayayım bu akşam bitiririm büyük ihtimalleALLAH RIZASI İÇİN BAŞLAYIP DİLEĞİN İSTEĞİN DUAN NEYSE ONA NİYETLENECEKSİN CANM.ESMALAR BTTKTEN SONRA LİSTEDE Kİ HERKESN DUALARININ KABULU İÇİN SIRAYLA DUALAR OKUNACAKTIR.YARIN ÖĞLEN İKİNCİ ESMAYA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH HERKES BTİRİRSE
RİCA EDERİM BEN TEŞEKKÜR EDERİM ASIL BU YOLDA BZLERE EŞLİK ETTİĞİN İÇİN.RABBM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİNtamam ben o zaman başlayayım bu akşam bitiririm büyük ihtimalle
teşekkür ederim
Size sordugumda zaten abdestim vardi namazi bekliyodum once esmayi cektim sonra namazi kildim hergun namazlardan sonra esmalari cekecegim insçok hızlısın cnm arkadaşlarda tamamlsn yarın ki esmamızı yarın paylaşacağım öğlen.Allah gönlümüze göre versn
MAŞALLAHSize sordugumda zaten abdestim vardi namazi bekliyodum once esmayi cektim sonra namazi kildim hergun namazlardan sonra esmalari cekecegim ins
amin çok çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var bu aralarRİCA EDERİM BEN TEŞEKKÜR EDERİM ASIL BU YOLDA BZLERE EŞLİK ETTİĞİN İÇİN.RABBM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN
RABBM BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH.BNM DE Bİ KZM VAR NORMAL DOĞUM YAPTM NE KADAR RAHAT OLURSAN O KADAR KOLAY OLACAK EMİN OLamin çok çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var bu aralar
malum doğum yapacağım çok korkuyorum
bu arada mesajınızı okuduktan sonra abdest alıp çektim bitti yani
ALLAH kabul etsin
OLMAZ OLUR MU HOŞGELDN.ESMAMIZI TAMAMLAYINCA BİLDİRİRSN BEKLIYORUM CANIM.ALLAH KABUL ETSN ARAMIZA HOŞGELDN :)Beni de katın aranıza olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?