Hayirli cumalar
Hayırlı cumalar derken bugün salı değil mi
çok güldüm allah da sizi güldürsün :))
Aminn canım hepimizi güldürsünde ben mi yanlış biliorum dedim :)
ben de günlerin farkında değilim sen yazınca farkettim :))
bugün dua sayfalarında fazla gezdim, arkadaş hayırlı cumalar yazınca beğendim :))
bende bi an kendimden şüphe ettim hanımlar.sonra sayenizde bugün eşimle tanışma yıldönümümüz olduğunu farkettim.:) :) oda şaşırdı heralde
maşallah valla bize çok güzel hızlı ilerliyoruz.bu gidişle esmalarımız hızlıca bter sonra sırasıyla her arkadaşımızın duaları dilekleri için dua ederiz inşallah.hemen baslıyorummm
her esmanın kendi zikir sayısı var canım.ben ayarlamıyorum onu hayatım.Merakımdan soruyorum bu sayıları neye göre ayarlıyorsunuz?Mesela er-Rahman 298 Özel bi sebebi var mı yani
Anladım canımher esmanın kendi zikir sayısı var canım.ben ayarlamıyorum onu hayatım.
maşallah valla bize çok güzel hızlı ilerliyoruz.bu gidişle esmalarımız hızlıca bter sonra sırasıyla her arkadaşımızın duaları dilekleri için dua ederiz inşallah.
genelde öğleden sonra paylaşıyorum bir sonra ki esmayı canm.ama maşallah zaten yetişiyor herkes hızlıca birbirine.hiç aksama yaşamıyoruz çok şükür.inşallah canm evet hızlı ilerliyor..
ben akşamları giremiyorum yeni esmaya gecerseniz sabah hemen takip edip okurum
Yok ya olur mune o kız bira mı?içiyoz mu
bende bi an kendimden şüphe ettim hanımlar.sonra sayenizde bugün eşimle tanışma yıldönümümüz olduğunu farkettim.
teşekkür ederim
ne bileyim bardak tokuşturuyorlar falan yaYok ya olur muBira değil bardakdakiler alkolsüz içecek Hem esma çek hem bira iç tövbe tövbe
teşekkür ederim bıtanem bide hayırlısıyla bi evlat sahibi olursam inşallah bi tane de kzm var 4.5 yasnda ona kardeş istiyorum 1 senedrAyy ne güzel :) Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah nice mutlu seneleriniz olsun yıldönümünüz kutlu olsun
teşekkür ederim bıtanem bide hayırlısıyla bi evlat sahibi olursam inşallah bi tane de kzm var 4.5 yasnda ona kardeş istiyorum 1 senedr
Rabbim hepimizin yüreğine göre versin inşallah.ağzımızın tadını huzurunu bozmasın yuvasında ,sağlık sıhhat Allah aşkıyla geçecek ömürler nasip etsin,geçmiş günahlarımızı affetsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?