hanımlar gönüller bir olsun

Hayırlı cumalar derken bugün salı değil mi

çok güldüm allah da sizi güldürsün :))

Aminn canım hepimizi güldürsünde ben mi yanlış biliorum dedim :)

ben de günlerin farkında değilim sen yazınca farkettim :))
bugün dua sayfalarında fazla gezdim, arkadaş hayırlı cumalar yazınca beğendim :))

:) :) oda şaşırdı heralde
bende bi an kendimden şüphe ettim hanımlar.sonra sayenizde bugün eşimle tanışma yıldönümümüz olduğunu farkettim.
teşekkür ederim

hemen baslıyorummm
maşallah valla bize çok güzel hızlı ilerliyoruz.bu gidişle esmalarımız hızlıca bter sonra sırasıyla her arkadaşımızın duaları dilekleri için dua ederiz inşallah.

Merakımdan soruyorum bu sayıları neye göre ayarlıyorsunuz?Mesela er-Rahman 298 Özel bi sebebi var mı yani

Merakımdan soruyorum bu sayıları neye göre ayarlıyorsunuz?Mesela er-Rahman 298 Özel bi sebebi var mı yani
her esmanın kendi zikir sayısı var canım.ben ayarlamıyorum onu hayatım.

maşallah valla bize çok güzel hızlı ilerliyoruz.bu gidişle esmalarımız hızlıca bter sonra sırasıyla her arkadaşımızın duaları dilekleri için dua ederiz inşallah.

inşallah canm evet hızlı ilerliyor..
ben akşamları giremiyorum yeni esmaya gecerseniz sabah hemen takip edip okurum

ge
inşallah canm evet hızlı ilerliyor..
ben akşamları giremiyorum yeni esmaya gecerseniz sabah hemen takip edip okurum
genelde öğleden sonra paylaşıyorum bir sonra ki esmayı canm.ama maşallah zaten yetişiyor herkes hızlıca birbirine.hiç aksama yaşamıyoruz çok şükür.

bende bi an kendimden şüphe ettim hanımlar.sonra sayenizde bugün eşimle tanışma yıldönümümüz olduğunu farkettim.
teşekkür ederim

Ayy ne güzel :) Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah nice mutlu seneleriniz olsun yıldönümünüz kutlu olsun

Ayy ne güzel :) Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah nice mutlu seneleriniz olsun yıldönümünüz kutlu olsun
teşekkür ederim bıtanem bide hayırlısıyla bi evlat sahibi olursam inşallah bi tane de kzm var 4.5 yasnda ona kardeş istiyorum 1 senedr

Rabbim hepimizin yüreğine göre versin inşallah.ağzımızın tadını huzurunu bozmasın yuvasında ,sağlık sıhhat Allah aşkıyla geçecek ömürler nasip etsin,geçmiş günahlarımızı affetsin inşallah.

teşekkür ederim bıtanem bide hayırlısıyla bi evlat sahibi olursam inşallah bi tane de kzm var 4.5 yasnda ona kardeş istiyorum 1 senedr

İnşallah olursun canım. Rabbim gönlümüze göre versin. Bende 1 senelik evliyim. evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. 8 haftalıkken kalp atışları duyulmadı diye kürtaj oldum. 6 ay bekledim tahlillerim yapıldı herşeyim temiz güzel çıktı. 4 aydır deniyoruz hamile kalamıyorum. Rabbim evlat hasreti çektirmesin. Kimin ne isteği varsa hayırlısıyla versin inşallah..

Amiiiinnn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…