hanımlar gönüller bir olsun

benim bebeğimininde 10 haftalıkken kalp atısı duyulmadı. kürtaj oldum .. 5 aydır deniyoruz ama baya nazlı cıktı gelmek bilmiyo

valla ben kzıma sansa hamile kaldm hmen.şmdi ugrasıyorm olmuyor meğer ne zormuş

Aynen canım buaraya katılmama vesile olduğun içinde teşekkürler. Allah razı olsun senden :)
ne demek canm Allah hepimizden razı olsun.ben yanlızca bir vesileyim dediğin gibi sizin yürekleriniz güzel olduğu için buradayız :)

Er-Rahman çektim bende. Bu arada tebrik ediyorum evlilik yıldönümünüz için. Daha nice yıllara inşallah.Evinizden huzur, sağlık, mutluluk, bereket çoluk cocuk sesleri eksik olmasın.Amin.

Er-Rahman çektim bende. Bu arada tebrik ediyorum evlilik yıldönümünüz için. Daha nice yıllara inşallah.Evinizden huzur, sağlık, mutluluk, bereket çoluk cocuk sesleri eksik olmasın.Amin.
cok teşekkür ederm cnm.cümlemzn inşallah.

U umudum11 canım zikirlere devam edecek msn?bu katılmadığın 2. tur

Okudum bende, arkadaslar sakin umudunuzu kaybetmeyin Allahim ins en kisa surede sizlerede hayirli evlatlar nasip etsin, biz bebek bekleyenlerede hayirli dogumlar nasip etsin ins hepimizin ne dilekleri varsa Allahim kabul etsin ins, birbirimizede bol bol dua edelim kizlar hepimizin farkli dilekleri var sanirim ins hepimiz dileklerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…