hanımlar gönüller bir olsun

ER RAHMÂN: Rahman [ Bütün Yaratılmışlar hakkında hayır ve merhameti tercih eden ]

kişi başına zikir adedi : (298) – Dünya ve Ahirette Allah’ın sevgilisi olmak için çekeceğiz.

damla_22 (okundu)
kitapseverim (okundu)
U umudum11
@tkglcn (okundu)
Nara87 (okundu)
@pearl_571 (okundu)
filmkolik (okundu)
bulancak28 (okundu)
M Mihrisaah

Askglsh (okundu)
maya-2016 (okundu)
Maşallah.Allah kabul etsin inşallah hanımlar. M Mihrisaah U umudum11 sizlerde bildirim yaparsanız bi sonra ki esmayı 1-2 saat sonra paylaşacağm.

yeni esmamız Allah ın izniyle
EL KUDDÛS: Kuddus [ Hatadan, gafletten, aczden ve her türlü eksiklikten pek uzak, pek temiz ]

kişi başına zikir sayısı : (170) – Günahlardan kurtulmak ve kalp temizliği için çekeceğiz.

damla_22
kitapseverim
@tkglcn
Nara87
@pearl_571
filmkolik
bulancak28
M Mihrisaah

Askglsh
maya-2016
Allah kabul etsin şimdiden. U umudum11 aktif olmadığından listeden çıkartmak durumunda kaldım.birbirimizi yarı yolda bırakmadan esmalarımızı bitirelim ve dualarımıza geçelim inşallah hanımlar.

Amiiinn canım Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah.

EL CEBBÂR: Cebbar [ Eksikleri tamamlayan, dilediğini zorla yaptırmaya müktedir olan ]

kişi başına zikir sayısı : 206 – istek ve arzuların olması için çekeceğiz.

damla_22
kitapseverim
@tkglcn
Nara87
@pearl_571
filmkolik
bulancak28
M Mihrisaah

Askglsh
maya-2016

@pearl_571 , M Mihrisaah , bulancak28 kızlar sizde bir öncekini bitirip bu esmamızla devam edersiniz.bildirimlerinizi bekliyorum bir önce ki listeyi btirmek için.Rabbim güzel yüreklerimize göre versin inşallah :)

Okudum ben. Ben hergün bir tane sanıyordum o yuzden siteye girmedim iş yerinde

Okudum ben. Ben hergün bir tane sanıyordum o yuzden siteye girmedim iş yerinde
canm bende öyle planladım başta ama maşallah o kadar hızlı ilerliyoruz ki arayı soğutmadan geçiyorum dğer esmaya :) Allah kabul etsn kuzum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…