yazdm bitanem siler mym seni :)bende hafta sonları giremiyorum yazarsaız şimdiden okurum ..yazmazsanız pazartesi okurum silmeyin ama beni
yok cnm ikisi bir.EL musavvir çekeceğizcanm el musavvir ve el muti 336 kez demi ayrı mı bu ikisi
yok cnm ikisi bir.EL musavvir çekeceğiz.aklınız karışmasn
oh maşallah kuzum.rabbim gönlümüze göre versin inşallahBUGÜN İÇİN ER REZZAK 308 ADET
CUMARTESİ İÇİN EL BARİ 214 ADET
PAZAR İÇİN EL MUSAVVİR 336 ADET OKUDUM DUAMIZI DA YAPTIM RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENLERİ HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP EYLESİN AMİN İNŞALLAH
tmm btanem hemen düzenliyorum lsteyi.Allah kabul etsn :)El bari ve el musavvir esmalarini bende okudum, pazar gunu bende giremiyorum nete
AMİN İNŞALLAH CANIM BENİMoh maşallah kuzum.rabbim gönlümüze göre versin inşallah
AMİN İNŞALLAH BEKAR OLANLARA DA HAYIRLI EVLİLİK NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA AMİNAllah hepinizden razı olsun,bile bilmeye işlediğimiz günahlarımızı affetsin,bizlere yaşamdan sonra ki yeni yaşantımızda merhametiyle muamele eylesin.evladı olanların evlatlarını kendine iman sahibi birer kul bizlere hayırlı birer evlat ihsan eylesin.evlat ateşiyle yanan gönüllere daha fazla hasret çektirmesin.bizleri yolundan ayırmasın şeytanın emellerine alet etmesin.yuvalarımızda huzuru eksik etmesin,eşlerimize sağlık sıhhat ve güç ihsan eylesin.,rabbim darlık yaşatmasın.dert verip derman aratmasın.şüphesiz ki yerin göğün sahibi her duayı hakkıyla işitendir.dualarımızı kabul eylesin.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri de boynu bükük bırakmasın.AMİN
Okudum canimHAFTA SONU ESMALARIMIZ İÇİN LİSTEMİZ
-EL BARİ(214)
-EL MUSAVVİR(336)
---------------------------------------------------------------------------------------------
damla_22
kitapseverim (okundu)
@tkglcn (okundu)
Nara87
filmkolik (okundu)
bulancak28
M Mihrisaah
Askglsh
maya-2016 (okundu)
C cansu_tr (okundu)
687403_igt
Ne guzel dualer etmissiniz hepsine fazlasiyla aminAllah hepinizden razı olsun,bile bilmeye işlediğimiz günahlarımızı affetsin,bizlere yaşamdan sonra ki yeni yaşantımızda merhametiyle muamele eylesin.evladı olanların evlatlarını kendine iman sahibi birer kul bizlere hayırlı birer evlat ihsan eylesin.evlat ateşiyle yanan gönüllere daha fazla hasret çektirmesin.bizleri yolundan ayırmasın şeytanın emellerine alet etmesin.yuvalarımızda huzuru eksik etmesin,eşlerimize sağlık sıhhat ve güç ihsan eylesin.,rabbim darlık yaşatmasın.dert verip derman aratmasın.şüphesiz ki yerin göğün sahibi her duayı hakkıyla işitendir.dualarımızı kabul eylesin.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri de boynu bükük bırakmasın.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?