hanımlar gönüller bir olsun

Okudugumu yazmistm canim

Canım ne güzel dualat etmişsin canı gönülden Amiiinnn. İnşallah dularımız kabul olur

Canim ben dün listeye dahil.oldum ama sonrasi giremedim 2 gündür kafam çok dalgın. Dünü ve bugun ki duayi bugün okusam olur mu

HAFTA SONU ESMALARIMIZ İÇİN LİSTEMİZ
-EL BARİ(214)
-EL MUSAVVİR(336)
---------------------------------------------------------------------------------------------

damla_22 (okundu)
kitapseverim (okundu)
@tkglcn (okundu)
Nara87 (okundu)
filmkolik (okundu)
bulancak28 (okundu)
@amphitrite (okundu)
Askglsh (okundu)
@IRMAK10 (okundu)
C cansu_tr (okundu)
687403_igt (okundu

Allah kabul etsin hanımlar.haftasonu giremeyen arkadaşlar oluyor o sebeple bir sonra ki esmayı pazartesi paylaşacağım.

Kızlar günaydın. Uyku tutmadı adetime daha 4 gün var kalktım test yaptım negatif çıktı cok moralim bozuk cok

Kızlar günaydın. Uyku tutmadı adetime daha 4 gün var kalktım test yaptım negatif çıktı cok moralim bozuk cok
bozmayın moralinizi erken yapmışsınız bence biraz bekleyin tam adet gününüzü
ALLAH'ım size de hayırlısıyla bir bebek nasip etsin inşallah :)

Beni de listenize alir misiniz duaya gercekten cok ihtiyacim var simdiden Allah razı olsun

Ne okunacaksa vaktinde okurum inşallah
elbette alırız canm.h.geldin hayırlısıyla rabbimizi zikredip onu andıkça dualarımız hayırlısıyla kabul olacaktır inşallah.

HAFTA SONU ESMALARIMIZ İÇİN LİSTEMİZ
-EL BARİ(214)
-EL MUSAVVİR(336)
---------------------------------------------------------------------------------------------

damla_22 (okundu)
kitapseverim (okundu)
@tkglcn (okundu)
Nara87 (okundu)
filmkolik (okundu)
bulancak28 (okundu)
@amphitrite (okundu)
Askglsh (okundu)
@IRMAK10 (okundu)
C cansu_tr (okundu)
687403_igt (okundu)

haftasonu esmalarımız tamamlanmıştr.hanımlar Allah gönlümüze göre versn inşallah.yeni listeye yeni aramıza katılan arkadaşımızla başlıyoruz hayırlısıyla. Sealand tekrar hoşgeldin canım aramıza yarının esmasını şimdi paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…