hanımlar gönüller bir olsun

EL CEBBÂR: Cebbar [ Eksikleri tamamlayan, dilediğini zorla yaptırmaya müktedir olan ]

kişi başına zikir sayısı : 206 – istek ve arzuların olması için çekeceğiz.

damla_22 (okundu)
kitapseverim
@tkglcn (okundu)
Nara87
@pearl_571
filmkolik
bulancak28
M Mihrisaah

Askglsh
maya-2016

Yüce rabbim seni zikretmekte senden istemekteyiz.sen kapına gelen bizleri kapından boynu bükük döndürme yarabbi.sen dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle yarabbi.yüzlerimizi güldür bizlere yokluk,darlık,hastalık,evimizde huzursuzluk tattırma yarabbi.

3 esmayıda tamamladım ben EL CEBBAR ıda simdi bıtırdım

EL CEBBÂR: Cebbar [ Eksikleri tamamlayan, dilediğini zorla yaptırmaya müktedir olan ]

damla_22 (okundu)
kitapseverim
@tkglcn (okundu)
Nara87
@pearl_571
filmkolik
bulancak28
M Mihrisaah (okundu)

Askglsh
maya-2016

Yüce rabbim seni zikretmekte senden istemekteyiz.sen kapına gelen bizleri kapından boynu bükük döndürme yarabbi.sen dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle yarabbi.yüzlerimizi güldür bizlere yokluk,darlık,hastalık,evimizde huzursuzluk tattırma yarabbi.

hanımlar maşallah çok güzel ilerliyoruz.çok mutlu oluyorum böyle canı gönülden çabalayınca sizler.Allah hepinizden razı olsun inşallah.yüreğinizdeki dualar gerçeğiniz olur inşallah.çok şükür

@tkglcn canım dün akşam mesaj attım ya ben
okudum diye şimdi tekrar baktım eski mesajlara yanlışlık mı var diye
yok okumuşum ben ya

@tkglcn canım dün akşam mesaj attım ya ben
okudum diye şimdi tekrar baktım eski mesajlara yanlışlık mı var diye
yok okumuşum ben ya
cnm özür dilerim ya.ben evde de bi çizelge yapmışım ya ona eklememişim seni.k.bakma cnm lütfen hemen düzeltiyim

damla_22 (okundu)
kitapseverim (okundu)
@tkglcn (okundu)
Nara87 (okundu)
@pearl_571
filmkolik
bulancak28 (okundu)
M Mihrisaah (okundu)

Askglsh (okundu)
maya-2016 (okundu)

@pearl_571 filmkolik hanımlar szlerin bildirimlerini bekliyorum.akşam yarının esmasını paylaşacağım.Allah kabul etsin.
M Mihrisaah bulancak28 kızlar k.bakmayın ikiniz de bitirmiştinz bu esmayı.düzelttim kzmayın bana maşallah hızlı ilerledik karıştırdım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…