hoşgeldin cnm.hemen bugünün esması ile başlayabilir aramıza katılabilirsin.listeye ekliyorum hemen seni.Allah gönlümüze göre versin.Bende katılmak istiyorum
Hoşbulduk canım çok teşekkürler. Amin inşallah cümlemizinkinin. Hemen okuyorumhoşgeldin cnm.hemen bugünün esması ile başlayabilir aramıza katılabilirsin.listeye ekliyorum hemen seni.Allah gönlümüze göre versin.
oh maşallah bomba gbi bir griş yaptın tüm arkadaşlar gibi137 tane El Mü'min okudum.
geçmiş olsunKizlar ben iki gundur okuyamadim hastanelik oldum cok zor seyler atlatiim ama suan cok sukur daha iyiceyim beni listeden silmeyin lutfen yarin iyi olursam eksiklerimi kapatacagim
cnm çok geçmiş olsun.merak etme şuan ki liste sabit liste.yani okumayanlarn mutlaka sebei vardır diye düşünüyorum ve geri gelp okuyacaklarını bliyorum.o nedenle silme yapmıyorm.sistemi değiştm 6 tur katılmayanı sileceğim.çok geçmş olsun.Rabbim yardmcn olsun dinlen kendine dikkat etKizlar ben iki gundur okuyamadim hastanelik oldum cok zor seyler atlatiim ama suan cok sukur daha iyiceyim beni listeden silmeyin lutfen yarin iyi olursam eksiklerimi kapatacagim
Allah kabul etsn hemen ekliyorum listeye cnm.hoşgeldinbende variim :) okudum
Canım bugün dr gittim. Tup bebek tedavisi icin. Vajinal ultrason bakildi. Aksama eveSalı günü esmamız hayırlısıyla
EL MÜ’MİN: Mü’min [ Gönüllerde iman ışığı uyandıran, kendine sığınanları koruyup rahatlatan ]
kişi başına zikir sayısı : 137 – Kötü hastalıklara düşmemek için okunur.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22 (okundu)
2kitapseverim (okundu)
3 @tkglcn (okundu)
4Nara87
5filmkolik (mazeretli)
6bulancak28 (okundu)
7 @amphitrite
8Askglsh (okundu)
9 @IRMAK10 (okundu)
10 C cansu_tr (okundu)
11687403_igt
12Sealand (okundu)
13Denas14__ (okundu)
Nara87 , @amphitrite , 687403_igt hanımlar sizlerin bildirimini beklemekteyim.
(listemiz yeni katılıma açıktır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?