hanımlar gönüller bir olsun

@tkglcn canım ben el kahhar ve el halik esmasini bitirdim ama ard arda okuyunca biraz fazla okumuş olabilir bir şey olmaz değil mi? Kafam karıştı çünkü

PERŞEMBE GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA:
EL KAHHÂR : Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]

kişi başına Zikir Sayısı : 306 – Zalimleri kahretmek için

------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28 (okundu)
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 @selince3 (okundu)

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.

Eğer bir zulmü durduramıyorsanız,en azından başkalarına duyurun..
(Hz.Ali)

Bu sebeple paylaşmalıyım fikirlerimi ve sizlerden dua istemeliyim...
YIL:2015
-üzerinde seccade örtülü bu derin dondurucunun içinde cizre de vurulan 12 yaşında ki bi yavrumuzun cansız bedeni var.
sokağa çıkma yasağı sebebiyle aile cenazeyi defin edemedi.annesi ne çok ağlamıştır başında

-bir diğer resimde de yine cizre de vurulan 7 çocuk annesi Meryem Süne nin cansız bedeni yine aynı sebepten çürümesin,kokmasın diye buzlarla korunmaya çalışıyor.

bu paylaştığım resimleri haberlerde basın da görmek çok mümkün değil.cizre de 6 gündür sokağa çıkma yasağı var.insanlar cenazelerini bile defin edemiyorlarken acaba ne yiyip ne içiyorlar?ben ırkçılığa karşıyım yaradılanı sevmek gerek yaradandan ötürü.kaldı ki bu köylüler kime ne yaptı.Askere kurşun sıkan bu çocuk yada bu kadın değil ki!savaşı başlatan bu çocuklar değil.onlar yaşamayı hakediyor.onların pembe hayalleri var içim nasıl yanıyor anlatamam.cizre nin gariban halkını da katın lütfen dualarınıza.özellikle şu yavruları..inanın çok zor durumdalar

Eklentiler

• 12003291_815557855227518_4676718410526685071_n.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 12004972_531490173675871_4100742965151991594_n.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 42
EL KAHHÂR : Kahhar [ Herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan ]

------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28 (okundu)
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 @selince3 (okundu)

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..RABBİM O GÜZEL DİLLERİNİZDE Kİ DUALARI KABUL EYLESİN.

Allah yardimcilari olsun masum insanlarin boyle seyler yasamasi hic hos degil. Rabbim sen gor duy yardim et Allah im
Canim sen bu resimlere nerden ulastin haberi nerden buldun?

bende buna benzer konu açtım ama ragbet eden olmadı aranıza katılabilir miyim

El kahhar esmasini 330 defa okudum.ekleye bilirsin canim

Allah yardimcilari olsun masum insanlarin boyle seyler yasamasi hic hos degil. Rabbim sen gor duy yardim et Allah im
Canim sen bu resimlere nerden ulastin haberi nerden buldun?
canım ben sana facebook adımı özelden yazdım.daha fazlası var.sizleri üzmek istemezdm ama paylaşmadan da yapamazdm.iki gündür paylaşayım mı paylaşmayayım mı diye kendimi yedim.sonra HZ.ALİ nin o sözü geldi aklıma.bu zulmü durduramıyorum bari duyurayım dedim.kürt haber kanalları gazeteleri basınları yardım istiyor.medya bu olanları halkımıza yansıtmıyor tüm gerçekleriyle.bu zulmü görüp ben susamazdm.sizleri üzdü isem beni bağışlayın kaç gündür gözyaşlarıma boğula boğula dua ediyorum hem şehitlerimize hem bu zulme karşı.1200 e yakın vatandaş bugün 90 kilometre yürümeyi göze alıp cizreye yürümeye başladı sokağa çıkma yasağı kaldırılsın bu zulüm bitsin diye

tamam o zaman şimdi ne yapmam gerekiyor
yarının esması paylaşıldı yukarda yazıyor canım yarının esmasını kişi başına ne kadar çekilecekse çekip btrnce bldireceksn hepsi bu btanem

el kahhar ı okuyayım mı yoksa yarın mı başlaya yım

şimdi okudum

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28 (okundu)
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt (okundu)
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney (okundu)
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 @selince3 (okundu)
20 S Sargoz

Hayır olsun ne resimleri canım askerlerimiz im mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…